با توئیتهایی که در ۱۰ آپریل گذاشته شد، Bernstein به ادعای بنیانگذار بنیاد بیتکوین Jan Matonis که گفته بود بیتکوین هیچ وقت حباب نبوده است، پاسخ داد. این صحبتها در همان هفتهای گفته شد که بانک بریتانیایی Barclays، صعود و سقوط قیمت بیتکوین را به یک «بیماری مسری» تشبیه کرد؛ در همان زمان مجله Time امکان قانونی شدن بیتکوین توسط ایالات متحده را نشانهای از این دانست که حباب قیمت بیتکوین، ترکیده است. علاوه بر اینها گولدمن ساکس بعد از خریداری اکسچنج پولونیکس توسط استارتآپ Circle مواضع مختلفی داشته است، برنستاین نسبت به اکثر افراد در شناسایی مستقیم انواع حبابهای واقعی پیشتاز بوده است. حبابهایی که توسط سیستمهای مالی دولتها ایجاد شدهاند.
Bernstein در یکی از صحبتهایش گفته است:
بسیاری افراد ادعا میکنند که حباب بیتکوین ترکیده است. بیتکوین یک حباب نیست. بلکه پاسخی است به حبابهای واقعی در اقتصاد امروز ما
با تمرکز بر دورههای زمانی از سال ۱۹۷۰، برنستاین ادعا میکند که بدهکاریها، پارادایم اصلی حبابهای مهندسی شده را در آمریکا، چین و … شکل میدهد. با رجوع به دادههای Mckinsey، او اشاره میکند که بدهکاری جهانی از زمان بحران اقتصادی در سال ۲۰۰۹، ۵۷ تریلیون دلار افزایش داشته است.
برنستین توضیح میدهد:
چین در سطح دیگری است. با تمرکز دیوانه وار آنها روی رشد تولید ناخالص ملی تا ۶.۳٪، بدهکاریها بسیار افزایش داشته است. رشد سرمایه بانکی از سال ۲۰۰۸ با بیش از ۴۵۰٪ رشد به ۴۰ تریلیون دلار رسیده است. چین بالغ بر ۴۰ تریلیون دلار سرمایه بانکی در برابر ۱۱ تریلیون دلار تولید ناخالص داخلی دارد. در مقابل ایالات متحده ۱۷ تریلیون دلار سرمایه بانکی و ۱۹ تریلیون دلار تولید ناخالص ملی دارد.
با وجود بررسی مختلف انجام شده توسط وال استریت، تحلیلگرانی همچون دیوید دریک، پیش بینی میکنند که پایان سال ۲۰۱۸، بازگشتی دوباره برای شهرت بیتکوین خواهد بود.
او به وب سایت Bitcoinist گفت:
منطقی است که موسساتی به دلیل ۱۰۰۰ برابر شدن سرمایه خود نسبت به میانگین، پول خود را در ارزهای رمزنگاریشده میگذارند و موسسات قصد دارند پول خود را در بیتکوین بگذارند، توکن مناسب دیگری مثل بیتکوین برای حفظ سرمایه وجود ندارد، چراکه بیتکوین بیشترین حجم نقدینگی را در بازار مرتبط جهان دارد.