CZ مدیرعامل صرافی ارز دیجیتال بایننس بیان کرد توییت های رییس جمهور ترامپ در خصوص ارزهای دیجیتال فقط میتواند به نفع این صنعت باشد.
رییس جمهور آمریکا درباره ارزهای دیجیتال صحبت میکند
چانگ پنگ ژائو ملقب به CZ طی مصاحبه ای با CNBC گفت که اگرچه ترامپ منتقد ارزهای دیجیتال بوده است اما تاکنون کاری نکرده است که به این صنعت آسیب وارد کند. در مقابل، آنطور که بالاترین قدرت های سیاسی دولت های غربی باعث آگاهی عمومی میشوند، برای صنعت کریپتو یک برد به حساب میآید. وی گفت:
ترامپ تاکنون اقدام مثبت یا منفی انجام نداده است و فقط گفته است طرفدار ارز دیجیتال نیست. وی در توییت خود صحبتهایی درباره ارز دیجیتال میکند که نکته خوبی برای ارز دیجیتال است.
CZ همچنین خاطر نشان کرد اعمال ممنوعیت برای مالکیت ارزهای دیجیتال در آمریکا باعث افزایش تسلط این دارایی میشود. او اذعان داشت:
صرف نظر از اقدامات یک کشور، ارزهای دیجیتال به کار خود ادامه خواهند داد. اکثر کشورهایی که سعی در ممنوعیت بیت کوین دارند، باعث میشوند که شهروندان آن کشور بیشتر به سمت ارزهای دیجیتال روی بیاورند.
مدیر بایننس به هک شدن ۴۰ میلیون دلاری کیف پول های آنلاین بایننس نیز پرداخت و اذعان داشت که نقش سازمان های مالی سنتی در این رویدادها مبهم باقی مانده است. وی گفت:
بانک ها نیز هک میشوند اما اعداد و ارقام را به طور شفاف اعلام نمیکنند و سپس متوجه میشوید که این عدد، میلیاردها دلار بوده است. درحالی که شفافیت بیشتری در حوزه ارزهای دیجیتال وجود دارد که برای کاربران نیز نکته خوبی است زیرا متوجه میشوند که چه اتفاقاتی در حال رخ دادن است.
توییت های ترامپ و اقدامات قانونگذاران
پس از اظهار نظرات ژائو، برایان آرمسترانگ مدیرعامل یکی دیگر از پلتفرم های معاملاتی صنعت ارز دیجیتال یعنی کوین بیس نیز نظرات مشابهی در خصوص توییت های ترامپ داشت و آن را برای این صنعت خوب عنوان کرد. وی در این خصوص گفت:
ماموریت با موفقیت انجام شد. من سال ها قبل درباره رییس جمهوری که به استفاده رو به رشد ارزهای دیجیتال واکنش نشان دهد رویاپردازی میکردم. ابتدا شما را نادیده میگیرند، سپس به شما میخندند، پس از آن با شما مبارزه میکنند و در آخر برنده میشوید. ما به مرحله سوم رسیدیم دوستان.
برای یادآوری باید بگوییم ترامپ توییت کرده بود که وی طرفدار دارایی های بدون قانون کریپتو نمیباشد و استفاده از آنها را به معاملات مواد مخدر و سایر فعالیت های غیرقانونی تنزل داده بود.
در این خصوص، مجلس سنا به فیسبوک در خصوص پروژه ارز دیجیتال خود به اسم لیبرا حمله کرده بود و در خصوص حریم خصوصی، اعتماد و پیروی قانونگذاری نگرانی های خود را ابراز کرده بود. علاوه بر آمریکا، وزرای مالی گروه G7 نیز نگرانی های خود را درباره خطرات بالقوه مالی برنامه های فیسبوک اذعان کرده بودند.