ماینرهایی که از کارت گرافیک برای استخراج استفاده میکنند نیز تحت تأثیر این بازار نزولی قرار گرفته اند و شاهد این مدعا نیز شرکت انویدیا است. هرچند کاربرانی که دیگر کارت گرافیک های خود را لازم ندارند به زودی میتوانند سخت افزار ماینینگ بلا استفاده خود را به کاربرد سودمند دیگری تغییر دهند. این کاربرد، اجاره قدرت پردازشی و رندرینگ به کسانی است که به دنبال تجربه بالاترین کیفیت پی سی گیمینگ در رایانه های کم قدرت خود میباشند.
طبق گزارش تک کرانچ، وکتوردش (Vectordash) به دنبال این است تا کسانی که تجهیزات و سیستم های قوی گیمینگ یا بازی ندارند و از رایانه های ضعیف تری مانند رایانه های اپل استفاده میکنند بتوانند کیفیت پی سی گیمینگ را تجربه کنند. این امر از طریق اجاره دادن قدرت سخت افزاری رایانه های افراد داوطلب برای پردازش و رندرینگ ابری صورت میگیرد. این موضوع بدان معنا است که به صورت تئوری، حتی کسانی که مک بوک ایر دارند نیز با توجه به پهنای باند اینترنت مناسب برای مدیریت مقدار اطلاعات انتقالی، میتوانند بازی ها را با رزولوشن ۴کی و ۶۰ فریم بر ثانیه اجرا کنند.
اگر فکر میکنید که این موضوع بیش از حد خوب است باید بگوییم که اینطور نیست. رندرینگ ابری موضوع جدیدی نیست بنابراین این ایده تقریبا آماده استفاده است. شرکت سونی چند سالی است که از طریق سرویس PlayStation Now به رندرینگ ابری میپردازد. با این حال این شرکت ثابت کرد که رندرینگ ابری گزینه مناسبی برای رشد صنعت گیمینگ است.
سرویس وکتوردش برای کاربران به صورت ماهانه ۲۸ دلار هزینه خواهد داشت. از طرف دیگر، اجاره دهندگان کارت گرافیک میتوانند روزانه ۰.۶ دلار درآمد داشته باشند که رقم زیادی برای کسانی که هزینه زیادی برای کارت گرافیک های پرقدرت خود کرده اند نمیباشد. هرچند، استفاده از کارت گرافیک های بلا استفاده ماینینگ برای کاربردهای دیگر میتواند مناسب کسانی باشد که از جانب بازار نزولی و اسیک های قدرتمند متضرر شده اند.
برگ برنده وکتوردش