دکتر مسعود پزشکیان، رییسجمهور کشورمان در جلسه صبح امروز چهارشنبه هیئت دولت با اشاره به گزارش وزیر نیرو درباره وضعیت فعلی تولید و توزیع برق و همچنین تهدیدات پیامکی علیه مسئولان مقابله با فعالیت ماینرها، بر لزوم برخورد فوری و جدی با استخراج غیرمجاز ارز دیجیتال تاکید کرد.
به گزارش میهن بلاکچین، پزشکیان در این جلسه ضمن تاکید بر اینکه قطع برق صنایع و واحدهای تولیدی باید آخرین گزینه باشد، خاطرنشان کرد که دولت تمام توان خود را برای حفظ پایداری برق در بخش تولیدی به کار خواهد گرفت.
دستور رییسجمهور برای مقابله با استخراج غیرمجاز
رییسجمهور در ادامه با اشاره به برنامه دولت برای صرفهجویی ۲ هزار مگاواتی از طریق کاهش مصرف برق و پیشگیری از تخلفات بر ضرورت تسریع در نصب پنلهای خورشیدی در ادارات و اطلاعرسانی دقیق در این زمینه تاکید کرد و گفت:
فرهنگسازی یکی از اقدامات مهم و موثر در زمینه مدیریت مصرف برق است.
پزشکیان همچنین بر اهمیت آگاهسازی و هماهنگی همه مقامات و مسئولان در استانها و شهرستانها برای مقابله با مصرف غیرمجاز برق و استخراج غیرمجاز تاکید کرد و خاطرنشان کرد که مشارکت مردم در این زمینه باید جلب شود.
وی همچنین از برنامههای دولت برای تشکیل جلسهای با نمایندگان مجلس برای همفکری و همافزایی برای مقابله با ناترازی برق خبر داد و گفت:
هدفگذاری دولت صرفهجویی ۲ هزار مگاوات برق از طریق کاهش مصرف و مقابله با تخلفات در این زمینه است.