اخبار آلتکوین

٪۹۹ ریزش! چرا اکثر آلت‌کوین‌ها شکست می‌خورند؟

لارک دیویس (Lark Davis)، تحلیلگر مطرح ارز دیجیتال، به تازگی توضیح داد که ارزیابی آلتکوین‌ها با درک سادگی آن‌ها آغاز می‌شود. او در ویدیوی تحلیلی جدیدی بیان کرد که برخی از آلت‌ کوین‌ها توصیف‌های قابل‌فهمی دارند، اما این موضوع در مورد تمام آن‌ها صدق نمی‌کند. هر چه توکنی جدیدتر و پیچیده‌تر باشد، دسته‌بندی و ارزیابی آن دشوارتر است؛ همین امر منجر به ریسک بالاتری می‌شود. این دست از آلت‌کوین‌ها ممکن است در بازارهای صعودی جهش قیمت هم داشته باشند، اما با تغییر احساسات بازار، گاهی اوقات تا ۹۹٪ از ارزش خود را از دست می‌دهند.

مقایسه قیمت صرافی‌های ایرانی

با میهن بلاکچین، بهترین قیمت خرید و فروش ارزهای دیجیتال رو پیدا کن!

مقایسه صرافی

به گزارش میهن بلاکچین، دیویس می‌گوید برای شناسایی آلت‌ کوین‌های «به‌درد‌بخور»، طبقه‌بندی‌ آن‌ها بسیار مهم است. اصطلاح «آلت‌ کوین» معانی گسترده‌ای دارد، بنابراین کار منطقی تقسیم آن به زیرمجموعه‌هایی مشخص است تا بتوان پتانسیل آن‌ها برای دوام آوردن یا شکست خوردن را بررسی کرد.

بحث بر سر اتریوم

در مورد اتریوم (ETH)، بحث بر سر این مسئله است که آیا آن را همچنان یک آلتکوین می‌دانیم یا خیر. حامیان سرسخت بیتکوین قویا معتقدند که اتریوم هم یک آلت‌کوین به ‌حساب می‌آید، در حالی که برخی دیگر بر این باورند که اهمیت دومین ارز دیجیتال جهان بسیار بیشتر از آن است که در رده آلتکوین‌ها قرار گیرد؛ آن هم حالا که با ظهور صندوق‌های قابل معامله اتریوم (ETF)، کلاس دارایی خاص خود را ایجاد کرده است.

پروژه‌های نوظهور

فراتر از اتریوم، بلاکچین‌های لایه ۱ اصلی مانند سولانا، آوالانچ و کاردانو بر رتبه‌های برتر تسلط دارند و اغلب در بین ۱۰ تا ۱۵ ارز دیجیتال برتر از نظر ارزش بازار قرار دارند. تازه‌واردانی مانند تون (TON) نیز پیشرفت قابل توجهی داشته‌اند. دیویس می‌گوید این پروژه‌ها معمولا ناپایدار هستند، اما در بلندمدت پتانسیل رشد خواهند داشت.

گسترش لایه ۲ اتریوم

علاوه بر این، اکوسیستم لایه ۲ اتریوم با شبکه‌هایی مانند آربیتروم، بیس (Base) و حتی راه‌حل‌های لایه ۳ ساخته شده روی این پلتفرم‌های لایه ۲ مانند زنجیره‌های اوربیت (Orbit) و دیجن آن بیس (Degen on Base) روی آربیتروم در حال گسترش است. این پیچیدگی به تنوع بازار آلت کوین‌ها می‌افزاید.

پروژه‌های کاربردی

پروژه‌های کاربردی، مانند اوراکل‌ها، توکن‌های هوش مصنوعی، توکن‌های دارایی دنیای واقعی، توکن‌های صرافی‌های غیرمتمرکز و توکن‌های بازی، دسته‌ مهم دیگری را تشکیل می‌دهند، این آلت کوین‌ها از نظر ارزش بازار و کاربرد بسیار متفاوت هستند و اغلب در دوره‌های کوتاه، نوسانات قیمتی شدیدی را تجربه می‌کنند.

میم کوین‌ها

در انتهای ناپایدارترین و پرخطرترین بخش این طیف، جریان مداوم ورود میم‌کوین‌های جدید قرار دارد. در حالی که بسیاری از آن‌ها ماهیت بسیار سفته‌بازانه و کوتاه‌مدت دارند، اما برخی موفق می‌شوند خود را به عنوان دارایی‌های بلندمدت تثبیت کنند. دوج‌کوین، اولین میم‌کوین راه‌اندازی‌شده در سال ۲۰۱۳، نمونه بارز این موضوع است. این کوین به عنصری اصلی در چشم‌انداز ارزهای دیجیتال تبدیل شده و ثابت کرده که حتی میم‌کوین‌ها نیز می‌توانند به موفقیت ماندگار دست یابند.

منبع
میهن بلاکچین

نوشته های مشابه

اشتراک
اطلاع از
0 دیدگاه
Inline Feedbacks
View all comments
دکمه بازگشت به بالا