چانگ پنگ ژائو، مدیرعامل صرافی بایننس به تازگی بیانیهای در وبلاگ این صرافی منتشر کرده و به سوالات در مورد رابطه این صرافی با دولت چین پاسخ داده است.
به گزارش میهن بلاکچین و به نقل از کریپتوپوتیتو، ژائو در این پست خاطرنشان کرده است که این صرافی یک شرکت چینی نیست و شایعات منتشر شده مبنی بر اینکه یک فرد مرتبط با دولت چین به نام گوانگیینگ چن (Guangying Chen) مخفیانه آن را اداره میکند، صحت ندارد.
ارتباط چانگ پنگ ژائو با چین
در این پست که روز پنجشنبه در وبلاگ بایننس منتشر شد، ژائو در رابطه با دوران کودکی خود و ارتباطش با چین صحبت کرده است. مدیرعامل بایننس و خانوادهاش در سن ۱۲ سالگی و تنها دو ماه پس از حوادث ۴ ژوئن ۱۹۸۹ (حوادث میدان تیانآنمن در ۱۴ خرداد ۱۳۶۸) از چین به کانادا گریختهاند. ژائو در این رابطه نوشته است:
این مهاجرت زندگی مرا برای همیشه تغییر داد و فرصتهای بیپایانی را برای من فراهم کرد.
پس از آن، ژائو در سال ۲۰۰۵ به چین بازگشت و ده سال بعد، در سال ۲۰۱۷ صرافی دیجیتالی با نام Bijie Tech را راهاندازی کرد. با این حال، دولت چین همه صرافیهای این کشور را در مارچ ۲۰۱۷ (اسفند ۱۳۹۵) تعطیل کرد و کسب و کار ژائو در این کشور متوقف شد.
کمی بعد، در تاریخ ۴ سپتامبر (۱۳ شهریور)، درست یک ماه و نیم پس از آنکه ژائو و تیمش صرافی بایننس را راهاندازی کردند، کشور چین ممنوعیت یک جانبه مشابهی را برای صرافیهای فعال در این کشور اعمال کرد. این باعث شد تا ژائو و بایننس مدل کاری از راه دور را اتخاذ و کارمندان خود را از سراسر جهان انتخاب کنند.
گوانگیینگ چن کیست؟
گوانگیینگ چن (Guangying Chen)، یکی از شهروندان چین، از کارمندان ژائو در شرکت Bijie Tech بوده است. به دنبال قوانین محدودکننده در چین برای افراد دو تابعیتی مثل ژائو (که تابعیت کانادا را دارد)، وی گوانگیینگ چن را به عنوان نماینده قانونی شرکت خود معرفی کرده است.
در پست وبلاگ بایننس آمده است:
از آنجایی که نام او در اسناد اولیه مرتبط با شرکت Bijie Tech آمده است، مخالفان بایننس از فرصت استفاده کردهاند تا یک تئوری توطئه منتشر کنند که گانینگ، مخفیانه مالک Bijie Tech و حتی بایننس بوده است.
بر اساس بسیاری از مقالاتی که اخیرا در وب سایتهای خبری مختلف، از جمله مجله فورچن (Fortune) منتشر شده است، صرافی بایننس به دلیل ارتباط نخستین خود با چین، ارتباط تنگاتنگی با این کشور دارد. به گفته فورچن، ممکن است با توجه به ارتباط صرافی بایننس با کشور چین، همانند اپلیکیشن تیک تاک، این صرافی در هند ممنوع شود.
ژائو خاطرنشان کرد چن در سال ۲۰۱۷ مجبور به ترک چین شده است اما هنوز، بسیاری از رسانههای چینی تئوریهای توطئه آمیزی در رابطه با وی منتشر میکنند. در حال حاضر، گوانگیینگ چن بر تیم مدیریتی بایننس نظارت میکند و در یک کشور اروپایی اقامت دارد.
چانگ پنگ ژائو در آخر اظهار داشت علیرغم گزارشات، چن مامور مخفی دولت چین نیست و صرافی بایننس نیز ارتباطی با این کشور ندارد.
اخبار دروغین در فضای رمزارزها
مدیرعامل صرافی بایننس خاطرنشان کرد کمپینهای مخرب برای انتشار اخبار دروغین و شایعات در فضای رمزارزها بسیار رایج هستند و اغلب توسط سازمانهایی در این صنعت ایجاد میشوند. به گفته ژائو، برخی از صرافیها حتی سایتهایی به ظاهر مستقل را ساختهاند و در آن، رقبای خود را به چالش میکشند.
تتر، بزرگترین شرکت استیبل کوینی جهان اغلب در بیانیههایی از تلاش رسانههای خبری برای ایجاد شک و ابهام در رابطه با این شرکت خبر میدهد. این شرکت در تازهترین بیانیه خود در روز سهشنبه، به ادعاهای وال استریت ژورنال مبنی بر ورشکستگی احتمالی تتر پاسخ داد.
ژائو در این رابطه افزود:
این نوع حملات تنها پیچیدهتر میشوند و اعتماد را در کل صنعت رمزارز از بین میبرند.