اخبار اتریوم

ثروت نجومی ویتالیک بوترین و انتقاد تند او از نقض قوانین رمزارز آمریکا

ویتالیک بوترین، هم‌بنیان‌گذار اتریوم، با رشد چشمگیر ثروت خود و انتقادات شدید از چارچوب فعلی مقررات رمزارزها در آمریکا، توجه رسانه‌های خبری را به خود جلب کرد.

مقایسه قیمت صرافی‌های ایرانی

با میهن بلاکچین، بهترین قیمت خرید و فروش ارزهای دیجیتال رو پیدا کن!

مقایسه صرافی

ویتالیک بوترین، هم‌بنیان‌گذار اتریوم (ETH)، به تازگی از نقص‌های عمده قوانین اوراق بهادار ایالات متحده در رابطه با مقررات رمزارزها پرده برداشت؛ او این قوانین را به‌خاطر ناعادلانه هدف قرار دادن رمزارزها به عنوان اوراق بهادار، آن هم در شرایطی که پروژه‌های بی‌فایده با پتانسیل‌های مبهم بدون نظارت باقی ماند‌ه‌اند، به شدت مورد انتقاد قرار داد.

بوترین معتقد است که سیستم فعلی به دارایی‌هایی با وعده‌های مبهم و پتانسیل بازدهی نامشخص اولویت می‌دهد، در حالی که پروژه‌هایی که توضیحات واضحی از بازدهی مورد انتظار و حقوق مشتریان ارائه می‌دهند، بیشتر به عنوان اوراق بهادار طبقه‌بندی شده و تحت نظارت شدیدتری قرار می‌گیرند. او این تناقض در مقررات را آنارشیسم استبدادی توصیف کرد و خواهان تغییر رویکرد مقرراتی شد که شفافیت و ارزش بلندمدت در صدور توکن‌ها را تشویق کند.

افزایش چشمگیر ثروت بوترین

بر اساس تحلیل‌های شرکت آرکهام اینتلیجنس، ارزش دارایی‌های ویتالیک بوترین از ۵۵۲.۸۶ میلیون دلار در ابتدای سال ۲۰۲۴ به ۸۳۴.۶۶ میلیون دلار در زمان نگارش این خبر افزایش یافته و گزارش‌ها نشان می‌دهند که ثروت بوترین عمدتاً از دارایی‌های قابل توجه ETH و سرمایه‌گذاری‌های استراتژیک او در پروژه‌های مختلف کریپتویی از جمله استارک‌نت (Starknet)‌ به دست آمده است.

دارایی‌های ویتالیک بوترین
دارایی‌های ویتالیک بوترین

بوترین که فعالیت خود در حوزه ارزهای دیجیتال را از سال ۲۰۱۱ با هم‌بنیان‌گذاری مجله بیت‌کوین آغاز کرد، در سال ۲۰۱۳ اتریوم را برای ایجاد بلاکچینی چندمنظوره پیشنهاد کرد. وقتی اتریوم در سال ۲۰۱۵ راه‌اندازی شد، بوترین بخش قابل‌توجهی از عرضه اولیه آن را دریافت کرد؛ این بخش اساس ثروت او را تشکیل می‌دهد. 

واکنش‌ها به اظهارات بوترین

انتشار گزارش‌های جدید آرکهام و اظهارات بوترین با واکنش‌های مختلفی مواجه شد. برخی از اعضای جامعه کریپتو اقدام این پلتفرم را محکوم کردند و معتقدند که ویتالیک بوترین به ثروت خود اهمیتی نمی‌دهد و آن را جایی جار نمی‌زند. یکی از کاربران در شبکه اجتماعی X گفت: 

من معتقدم که ویتالیک بوترین به میزان پولی که دارد اهمیتی نمی‌دهد. ثروت او در بلاکچین و اعتقادش به هدفی که دنبال می‌کند، نهفته است. بنابراین، برای من اهمیتی ندارد که او ثروتمندترین فرد جهان باشد یا فقیرترین. ذهن او ارزشمند است، نه کیف پولش.

بوترین اعلام کرد که برای ایجاد تغییرات لازم در مقررات، نیاز به همکاری صادقانه و تعامل خوب بین نهادهای نظارتی و صنعت رمزارز است. او تاکید کرد که شفافیت و برنامه‌ریزی بلندمدت باید تشویق شود تا صنعت رمزارز به رشد و نوآوری خود ادامه دهد. تایید ETF اسپات اتریوم توسط کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا (SEC) می‌تواند نقطه شروع خوبی باشد و نشان دهد که استانداردها به نفع رمزارزها در حال تغییر است.

منبع
BeinCryptoCoinGape

نوشته های مشابه

اشتراک
اطلاع از
0 دیدگاه
Inline Feedbacks
View all comments
دکمه بازگشت به بالا