طبق گزارش تحقیقاتی از بایننس ریسرچ، توسعه های اتریوم شامل ایجاد برنامه های غیرمتمرکز مالی یا دفی (Defi) می باشد.
طبق این گزارش، دفی (Defi) یا همان برنامه های مالی غیرمتمرکز به شرح زیر می باشند:
اکوسیستمی متشکل از برنامه هایی بر بستر شبکه های غیرمتمرکز، بلاک چین های بدون نیاز به مجوز و پروتکل های همتا به همتا برای تسهیل قرض گرفتن یا قرض دادن یا معامله با استفاده از ابزارهای مالی.
این اکوسیستم مدعی است که شبکه غیرمتمرکز و بدون نیاز به مجوز را به کاربرانی ارائه میدهد که تصدی کامل دارایی های کریپتو خود را در اختیار دارند. طبق این گزارش، مهم ترین نکته این اکوسیستم شامل پلتفرم های قرض گرفتن و قرض دادن است که از دارایی های بلاک چین پشتیبانی میکنند. برای مثال، یکی از جفت های معاملاتی اصلی دارایی های بلاک چین که در برنامه های غیرمتمرکز مالی (DeFi) مورد استفاده قرار میگیرد، توکن میکر (MKR) و استیبل کوین دای (DAI) است.
این گزارش بیان میکند از آنجایی که اتریوم بزرگترین پلتفرم بلاک چین از لحاظ ارزش بازار است، منطقی است که مکانی برای به وجود آمدن برنامه های غیرمتمرکز باشد. هرچند این موضوع میتواند با معرفی پلتفرم های جدید و رو به رشد نظیر EOS تغییر کند.
طبق گزارش ماه می کوین تلگراف، شرکت بلاک چین کانسنسیس اخیرا “کیت شغلی برای توسعه دهندگان برنامههای غیرمتمرکز و بلاک چین” منتشر کرده است تا از توسعه دهندگان برنامه های غیرمتمرکزی پشتیبانی کند که از جاوااسکریپت، پایتون یا سالیدیتی بر بستر بلاک چین اتریوم استفاده میکنند.
این کیت برنامه های غیرمتمرکز و بلاک چین، موضوعات اصلی این حوزه نظیر الگوریتم های اجماع، قراردادهای هوشمند، ماینرها، مشوق های امنیتی، استانداردهای توکن، مقیاس پذیری، رمزنگاری کلیدهای عمومی و خصوصی، امضاهای دیجیتالی، گواه های اثبات دانش صفر و محیط های اجرایی قابل اعتماد را توضیح میدهد.