رسانه خبری دیکریپت (Decrypt) درباره موضعگیری مقامات ایرانی نسبت به بازی همستر کامبت با ۲۰۰ میلیون کاربر در تلگرام، نوشت: مقامات ایرانی همستر کامبت را تهدیدی از سمت غرب میبینند.
طبق گزارش Decrypt، یک مقام نظامی ایران بازی تپ تو اِرن Hamster Kombat را بخشی از جنگ نرم غرب علیه ایران عنوان کرده و در همین راستا رسانههای دولتی نیز به این موضوع پرداختهاند. در گزارش دیگری، Associated Press اعلام کرد که بازی کریپتویی مبتنی بر تلگرام همستر کامبت در ایران با استقبال زیادی روبهرو شده و کاربران ایرانی به این بازی ساده که سازوکارش، ضربه زدن روی صفحه گوشی است و میتوانند در آن بهعنوان مدیرعامل یک صرافی خیالی رمزارزی (CEO) به نام همستر ایفای نقش کنند، علاقهمند شدهاند.
توسعهدهندگان بازی همستر کامبت روز دوشنبه ۴ تیر اعلام کردند که این بازی تا کنون ۲۰۰ میلیون کاربر جذب کرده که سهم قابلتوجهی از مجموع ۹۰۰ میلیون کاربر تلگرام را تشکیل داده و در مقایسه با تعداد ۱۵۰ میلیون کاربر ادعا شده در ۱۴ ژوئن، افزایش چشمگیری را نشان میدهد. این اطلاعات بر اساس دادههای داخلی به اشتراک گذاشته شده از طریق اسکرینشاتها به دست آمده است و نمیتوان صحت آن را از منابع عمومی تأیید یا رد کرد. با این حال، تقاضای بالا در میان رشد فزاینده دنبالکنندگان شبکههای اجتماعی این بازی، از جمله بزرگترین کانال تلگرام با نزدیک به ۴۴ میلیون مشترک، این ادعا را تأیید میکند.
بازی Hamster Kombat همچنین رشد چشمگیری در یوتیوب و توییتر داشته و گزارشهایی از این دست هم به تایید این ایده که این بازی به طرز چشمگیری در حال محبوبیت است، کمک میکند، اما Decrypt در گزارش خبری خود نوشته که:
دولت ایران از رواج این بازی در میان مردم انتقاد کرد و در حالی که بازیکنان در این کشور در تلاش برای کسب پاداشهای کریپتویی به گوشیهای خود ضربه میزنند، اعضای دولت این را به عنوان نفوذ نادرست غرب در نظر میگیرند.
دریادار حبیبالله سیاری، معاون رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ایران به خبرگزاری دولتی ایرنا (IRNA) گفت:
یکی از ویژگیهای جنگ نرم دشمن، بازی همستر است و نیروهای غربی در تلاشند تا ایرانیان را از انتخابات ریاست جمهوری منحرف کنند تا به برنامههای نامزدهای ریاست جمهوری توجه نکنند.
روزنامه جامجم هم از علاقه به بازی همستر کامبت انتقاد کرد و نوشت که این بازی رویای ثروتمند شدن یک شبه و کسب ثروت بدون تلاش