وبسایت EthereumPrice.org رابط کاربری جدید ابزار ماشین حساب و محاسبه کننده خود برای محاسبه پاداش استیکینگ اتریوم پس از انتقال این شبکه به اتریوم ۲.۰ را عرضه کرد.
این ابزار نگاه مختصری به این موضوع میاندازد که پس از به روزرسانی اتریوم به نسخه بعدی خود، صرفا از استیک کردن توکن ها چه میزان میتوان درآمد کسب کرد. بدین منظور، کاربران میتوانند تعدادی از تنظیمات شبکه را اعمال کنند که تاثیرات زیادی بر نحوه محاسبه پاداش دارد. برای مثال، تغییر مقدار تمام اترهای استیک شده در گردش از ۱ به ۱۰ درصد به معنای کسب درآمد از ۵ به ۱۵ درصد در هر سال است. سایر عوامل نظیر زمان فعال بودن نود استیکینگ (تاییدکننده) نیز بر پاداش سالانه تاثیرگذار است.
خروج از نسخه آزمایشی بتا
این ابزار از اطلاعات کانسنسیس استفاده میکند. این محاسبه کننده با استفاده از برنامه متن باز Google Sheet توسعه یافته است که توسط کالین مایرز (Colin Myers) ایجاد شده است.
این ابزار، ۱۰ سال استیک اتر، پاداش اتر در هر سال و مجموع سود سرمایه گذاری را محاسبه میکند. کاربران هم چنین میتوانند تعدادی از ارزهای سنتی نظیر دلار، یورو، پوند، ین و سایر ارزها را انتخاب کنند تا ارزش اتر استیک شده را مشاهده کنند.
این محاسبه کننده در فاز آزمایشی بتای عمومی قرار دارد و رابط کاربری آن بیشتر مشابه با یک ابزار آموزشی است تا اینکه یک محاسبه کننده کاربردی باشد. هرچند این موضوع را نشان میدهد که استیکینگ اتر به بخش مهمی از اکوسیستم اتریوم ۲.۰ تبدیل خواهد شد.
اگرچه کاربران میتوانند با استفاده از مقدار اترهای استیک شده به محاسبه میزان پاداش بپردازند، اما هر تاییدکننده در حال حاضر محدود به استیک کردن ۳۲ اتر است. توسعه دهندگان این ابزار پیش بینی کرده اند سرویس هایی به وجود خواهند آمد که به کاربران امکان میدهند تا بیش از این مقدار به استیک اترهای خود بپردازند و سرویس هایی که بیش از ۳۲ اتر را امکان پذیر میکنند ممکن است از چندین نود استفاده کنند.
انتظار میرود که اتریوم ۲.۰ علاوه بر انتقال به مکانیزم اجماع گواه اثبات سهام، چندین بهبود دیگر را نیز ارائه دهد. طبق گزارش Decrypt، انتظار میرود که این به روزرسانی باعث کاهش پیچیدگی شبکه اتریوم، تراکنش های ارزانتر و تراکنش های بیشتر در هر ثانیه شود. این شبکه در حال حاضر در فاز آزمایشی قرار دارد و اخیرا از جانب بیش از ۲۰,۰۰۰ نود تاییدکننده شبکه آزمایشی شاهد پشتیبانی بوده است.