اخبار عمومی

قدرت های جهان در برابر فیسبوک؛ روسیه نیز همانند آمریکا علیه لیبرا اقدام می کند!

یکی از مسئولان دولتی روسیه گفت در صورتی که آمریکا تصمیم به مسدودسازی ارز دیجیتال لیبرا بگیرد، روسیه نیز دسترسی به فیسبوک را ممنوع خواهد کرد.

مشاور رییس جمهور پوتین: از ما درباره لیبرا بپرسید

دمیتری پسکوف نماینده ویژه رییس جمهور ولادیمیر پوتین در حوزه فناوری اطلاعات در مصاحبه با خبرنگاران در تاریخ ۲۲ اکتبر، موضع رسمی خود در خصوص لیبرا و هم چنین ارز دیجیتال تلگرام به اسم گرام را تایید کرد.

وی گفت: اگر لیبرا یا گرام بدون کنترل عرضه شود، احتمال آنکه دسترسی به فیسبوک را نه تنها در روسیه، بلکه در سایر کشورها مسدود کنیم به طور چشمگیری افزایش می‌یابد.

طبق سخنان پسکوف، روسیه با توجه به سابقه فیسبوک، در خصوص لیبرا دنباله روی اقدامات آمریکا خواهد بود.

در این خصوص، چندین ماه است که دولت در حال پرس و جو از مدیران اجرایی فیسبوک نظیر مارک زاکربرگ مدیرعامل این شرکت درباره تاثیرات ارز دیجیتال لیبرا می‌باشد.

وی با لحنی کنایه آمیز افزود: اما این موضوع به دولت روسیه مربوط نیست بلکه به دولت آمریکا مرتبط است.

بنابراین پس از مسدودسازی فیسبوک و تلگرام، درخواست های شما به دولت آمریکا هدایت خواهد شد.

دولت روسیه قبلا نیز تهدید به مسدودسازی فیسبوک کرده بود. گفتنی است فیسبوک به دلیل نحوه ذخیره سازی اطلاعات متفاوت، کاربران محدودی در این کشور دارد.

تهدیدات مجدد روسیه

طبق گزارش بیت کوینیست، مقامات روسیه قبلا نیز در صدد مسدودسازی دسترسی به تلگرام بودند اما موفق نشدند. گرام که ارز دیجیتال تلگرام می‌باشد در حال حاضر تحت بررسی دقیق قانونگذار اصلی اوراق بهادار آمریکا یعنی کمیسیون بورس و اوراق بهادار (SEC) می‌باشد.

گرام در سال ۲۰۱۸ طی فروش توکن به سرمایه گذاران خصوصی توانست ۱.۷ میلیارد دلار سرمایه جذب کند. مدیران اجرایی تلگرام برنامه ریزی کرده بود تا اواخر ماه جاری، توکن ها را به سرمایه گذاران توزیع کنند اما این امر با مداخله کمیسیون SEC مواجه شد.

کمیسیون SEC در کنفرانس خبری بیان کرد:

ما اذعان می‌کنیم که مدعی علیه (شرکت تلگرام) نتوانسته است اطلاعات مطابق با قوانین اوراق بهادار در خصوص اقدامات تجاری، شرایط مالی، عوامل ریسک و مدیریت تلگرام و توکن گرام را در اختیار سرمایه گذاران قرار دهد.

گفتنی است که لیبرا هنوز تاریخ عرضه دقیقی ندارد زیرا فیسبوک در صدد متقاعد کردن قانونگذاران درباره برنامه های خود می‌باشد. ماه گذشته، دولت فرانسه اعلام کرد به نهادهای خصوصی اجازه نخواهد داد تا جایگزینی برای ارزهای سنتی صادر کنند. هم چنین بعضی از حامیان اصلی لیبرا نیز از حمایت این ارز دیجیتال کناره گیری کرده اند.

پی‌پال، ویزا و مسترکارت دلیل کناره گیری خود از پروژه لیبرا را احتمال به خطر افتادن اعتبار خود با شرکت در برنامه های جایگزین کردن ارز سنتی بیان کردند.

صاحب نظران عرصه ارز دیجیتال نیز به این پروژه خوش بین نیستند. برد گارلینگهوس مدیرعامل ریپل معتقد است که لیبرا تا سال ۲۰۲۳ عرضه نخواهد شد.

منبع
bitcoinist

نوشته های مشابه

اشتراک
اطلاع از
0 دیدگاه
Inline Feedbacks
View all comments
دکمه بازگشت به بالا