حامیان بیت کوین پس از آنکه فدرال رزرو آمریکا در ماه جاری از کل ارزش بازار این ارز دیجیتال پول بیشتری چاپ کرد اعلام نگرانی کردند.
ترازنامه فدرال رزرو آمریکا به ۴ تریلیون دلار نزدیک میشود
طبق سخنان دنیس پارکر یکی از صاحب نظران ارز دیجیتال در شبکه های اجتماعی در تاریخ ۲۱ اکتبر، فدرال رزرو آمریکا از اواسط سپتامبر تاکنون ۲۱۰ میلیارد دلار به اقتصاد این کشور تزریق کرده است.
بخشی از استراتژی احیا شده آزادسازی کمی (QE) بیشتر از ارزش بازار بیت کوین میباشد که هم اکنون ۱۴۸ میلیارد دلار است.
آزادسازی کمی (QE) به خرید اوراق قرضه دولتی توسط فدرال رزرو به منظور ارائه محرک های اقتصادی میگویند. پارکر خاطرنشان کرده است که در حال حاضر ترازنامه فدرال رزرو نسبت به ماه گذشته از ۳.۷۷ تریلیون به ۳.۹۷ تریلیون دلار رسیده است. اگرچه فدرال رزرو پیش بینی کرده است که تا سال ۲۰۲۵ ترازنامه این بانک به ۴.۷ تریلیون دلار خواهد رسید.
جهان در حال “خوابگردی” به سمت بحران اقتصادی بعدی میباشد
برای دارندگان دارایی هایی نظیر طلا یا بیت کوین که موجودی آنها دچار تورم نمیشود، چاپ پول معمولا باعث شده است که وابستگی خود به ارزهای سنتی را کاهش دهند.
حتی خود سازمان های مرتبط با ارز سنتی نیز درباره ناسالم بودن سیستم بانکی فعلی اذعان داشته اند که به پیشنهاد پارکر مبنی بر اینکه سرمایه گذاران باید بیت کوین بخرند توجه شود.
مروین کینگ رییس سابق بانک انگلستان طی سخنرانی هفته گذشته خود در نشست عمومی صندوق بینالمللی پول به حاضرین گفت که جهان در حال خوابگردی به سمت بحران اقتصادی بعدی است که به مراتب بدتر از بحران سال ۲۰۰۸ میباشد.
وی گفت: با اتکا به خطاناپذیر بودن سیاست پولی و تظاهر به اینکه سیستم بانکی فعلی کاملا ایمن است، به سمت بحران اقتصادی خوابگردی میکنیم.
یکی از ایده ها و مفاهیم اصلی کتاب سیف الدین اموس به اسم “استاندارد بیت کوین” این مفهوم است که اقدامات اقتصاد مداخله گر از جانب دولت ها و بانک های مرکزی منجر به نابودی سیستم اقتصادی و مالی میشود.
تمرکز اصلی این کتاب که در سال ۲۰۱۸ منتشر شده است بر روی مقایسه بیت کوین با ارزهای سنتی و کالاهایی نظیر طلا میباشد.