همزمان با ادامه برخوردها با استخراج رمز ارزها در چین، سه استان دیگر مراکز ماینینگ ارزهای دیجیتال را تعطیل میکنند.
به گزارش میهن بلاکچین و به نقل از کویندسک سه استان هنان، گانسو و آنهویی، آخرین استانهایی هستند که مراکز استخراج رمز ارز را به بهانه کنترل مصرف انرژی تعطیل میکنند.
سه استان کشور چین به لیست رو به رشد حوزههای قضایی پیوستند که استخراج ارز دیجیتال را به دلیل مشکلات پیش روی این صنعت تعطیل نمودهاند.
وبسایت دولتی هیفایآنلاین که در استان آنهویی مستقر است، چهارشنبه گزارش داد این استان مراکز استخراج رمز ارز را جمعآوری و تعطیل میکند تا از کمبود انرژی در آیندهای نزدیک جلوگیری شود.
خبرنگار چینی، کالین وو چهارشنبه گزارش داد دپارتمانهای استانی شرکت شبکه ایالتی چین در دو استان هنان و گانسو، صنایع استخراج رمز ارز را در این استانها تعطیل میکند.
او همچنین به کویندسک گفت این دو دپارتمان ایالتی، در حال اجرای دستوری هستند که دفتر مرکزی این شرکتها در اواخر ژوئن اتخاذ کرده است. دفتر مرکزی و دولتی این شرکتها به استانها اعلام کرده است مراکز استخراج رمز ارز که انرژی الکتریکی بالایی از شبکه ملی مصرف میکنند را پاکسازی نموده و از بین ببرند.
وو در ادامه اذعان داشت استانهای بیشتری در آینده میبایست این قانون را اجرا کنند.
ادامه تحریم استخراج رمز ارز در چین
استان گانسو در غرب چین و در مرز با شینجیانگ، چینگهای، سیچوآن و استان خودمختار مغولستان قرار دارد. با استناد به شاخص مصرف برق بیت کوین کمبریج، این استان ۲ درصد از کل هشریت متعلق به کشور چین در فاصله زمانی بین سپتامبر ۲۰۱۹ و آوریل ۲۰۲۰ را به خود اختصاص داده است.
هیفایآنلاین نوشت سازمان ملی انرژی هشدار داده است تقاضای برق استان آنهویی از سال ۲۰۲۲ به بعد بیش از میزان عرضه آن خواهد بود. هنان و آنهویی از استانهای شرقی و محصور در خشکی کشور چین هستند.
وزرای این کشور در دیدار ماه می شورای دولت چین درباره توقف فعالیت مراکز استخراج رمز ارز بحث نمودند. از همان زمان به بعد استانها و شهرها همگی بر ضد این صنعت عمل کردهاند.
چینگهای، شینجیانگ، مغولستان و سیچوآن اعلام کردهاند در حال جمعآوری و تعطیلی مراکز استخراج ارز دیجیتال هستند.
دغدغههایی که در اینباره وجود دارد، بخشی زیستمحیطی و بخشی هم مالی است. چین در چهاردهمین برنامه پنج ساله این کشور که در ماه مارس تنظیم گردیده به دنبال دستیابی به اهداف بلندپروازانه در راستای کاهش تولید کربن است. علاوه بر آن مراجع قانونگذار مالی چین نگران تاثیر رمز ارزها بر ثبات اقتصادی این کشور هستند. در واکنش به این اقدامات نیز شرکتهای استخراج رمز ارز در حال انتقال ریگهای ماینینگ خود به سایر کشورها هستند.
به نظر شما آیا از تحریمهای چین در آینده کاسته میشود؟ در این صورت آیا چین میتواند به جایگاه قبلی خود در حوزه ارز دیجیتال دست پیدا کند؟