قیمت بیت کوین نتوانست از ۱۱,۵۰۰ دلار عبور کند و با افزایش فروش استقراضی در بیتمکس و ریزش سهام آمریکا، قیمت بیت کوین نیز کاهش یافت.
قیمت بیت کوین پس از آنکه در صرافی بایننس به ۱۱,۵۰۰ دلار رسید سریعا کاهش یافت. طی دو ساعت، قیمت بیت کوین با کاهش ۲.۳ درصدی به ۱۱,۲۸۰ دلار رسید. پس از این کاهش قیمت، تحلیلگران، کاهش جزیی دیگری را در آینده نزدیک پیشبینی میکنند.
۳ عامل تاثیرگذار در این موضوع عبارتند از فروش عمده در صرافی بیتمکس، سطح مقاومتی مهم و ریزش بازار بورس.
کاهش قیمت بیت کوین به محض ریزش داو جونز
در تاریخ ۱۴ اکتبر، میانگین صنعتی داو جونز (DJIA) پس از رشد اندک، ۰.۵۸ درصد ریزش داشت.
با تغییر روند بازار بورس آمریکا، بیت کوین نیز کاهش قیمت شدیدی را ثبت کرد. طی ۱۵ دقیقه، قیمت بیت کوین با ۱.۱۵ درصد کاهش از ۱۱,۵۱۸ به ۱۱,۳۷۰ دلار رسید.
طبق اطلاعات Skew، همبستگی بین بیت کوین و S&P 500 در هفتههای اخیر افزایش یافته است. در مقابل، همبستگی بیت کوین و طلا طی ۳ هفته اخیر کاهش قابل توجهی داشته است.
اطلاعات نشان میدهند که در حال حاضر بیت کوین بیشتر یک دارایی پرریسک در نظر گرفته میشود تا یک دارایی امن.
فروش عمده در بیتمکس
بعضی از تحلیلگران به افزایش فشار فروش از جانب صرافی بیتمکس اشاره کردهاند که منجر به فروشهای استقراضی شده است. قبل از کاهش قیمت از ۱۱,۵۴۰ به ۱۱,۲۸۰ دلار، قراردادهای فروش استقراضی چند میلیون دلاری بسیار زیادی در بیتمکس مشاهده شدند.
در نتیجه، هنگامی که کاهش قیمت رخ داد، قراردادهای باز بیتمکس از ۳۹۷ میلیون به ۴۱۴ میلیون دلار افزایش یافت.
تبدیل قیمت ۱۱,۵۰۰ دلار به سطح مقاومتی
عدم عبور چندین باره قیمت بیت کوین از ۱۱,۵۰۰ دلار باعث شده است که این سطح قیمت به سطح مقاومتی تکنیکال در کوتاهمدت تبدیل شود.
پس از آنکه تلاش بیت کوین برای عبور از قیمت ۱۱,۵۰۰ دلار بینتیجه ماند، معاملهکنندگان احتمال کاهش قیمت به کمتر از ۱۰,۹۰۰ دلار را پیشبینی کردهاند.
مایکل ون دوپوپ گفته است سطح حمایتی ۱۱,۳۰۰ دلار همچنان سطح قیمت بسیار مهمی است. کاهش قیمت به کمتر از این سطح میتواند قیمت بیت کوین را تا ۱۰,۶۰۰ دلار کاهش دهد. وی در این خصوص گفت:
حفظ این سطح حمایتی ممکن است به روند صعودی بیانجامد. اما از دست دادن این سطح میتواند قیمت بیت کوین را به ۱۰,۹۰۰ و سپس ۱۰,۶۰۰ دلار کاهش دهد.
در عین حال، چشمانداز میانمدت بیت کوین همچنان مثبت و همراه با اندیکاتورهای خوشبینانه است. محققان گلسنود متوجه شدهاند که ۱۴ درصد موجودی بیت کوین در آدرسهای انباشتکننده وجود دارد.
افزایش تعداد سرمایهگذاران بیت کوین، محرک چشمگیری برای ورود بیت کوین به سال ۲۰۲۱ است. محققان در این خصوص گفتهاند:
طی ماههای اخیر، انباشت بیت کوین در یک روند صعودی ثابت قرار داشته است. در حال حاضر ۲.۶ میلیون بیت کوین معادل با ۱۴ درصد موجودی این ارز دیجیتال در اختیار آدرسهای انباشتکننده است. آدرسهای انباشتکننده به آدرسهایی گفته میشود که حداقل ۲ تراکنش ورودی داشته باشند و هرگز بیت کوین خود را خرج نکرده باشند.