اتحادیه بانکهای پسانداز در سراسر آلمان ممکن است بهزودی خرید ارزهای دیجیتال را تسهیل کنند و راه حلی بالقوه در برابر تورم در حال افزایش، پیش پای مشتریان قرار دهند.
به گزارش میهن بلاکچین و به نقل از کریپتو پوتیتو، امکان دارد اتحادیه بانکهای سپردهگذاری در آلمان (شبکهای متشکل از بیش از ۴۰۰ بانک پسانداز در سراسر آلمان) به مشتریان اجازه دهند در سال ۲۰۲۲ از حسابهای خود برای معامله ارز دیجیتال استفاده کنند. بهعنوان رهبر بازار در بین موسسات مالی آلمان، این سرویس میتواند دسترسی آسان به ارزهای دیجیتال را برای بیش از ۵۰ میلیون نفر فراهم کند.
طبق گزارش مجله آلمانی Capital، این طرح توسط یک تیم اختصاصی در S-Payment (ارائهدهنده خدمات IT) آماده میشود. طبق این طرح، مشتریان میتوانند رمزارزهایی مانند بیت کوین و اتریوم را مستقیم از حساب بانکی و با چک خریداری کنند. در صورت تایید این طرح توسط بانکها، این احتمال وجود دارد که در طول سال میلادی آینده، آنها اولین نسخه از کیف پول ارز دیجیتال خود را عرضه کنند. سایر بانکهای آلمان هنوز نتوانستهاند چنین نفوذی به داراییهای نوظهور داشته باشند.
آزمایش کیف پول قرار است بهصورت تکی در بانکهای پسانداز شروع شود. در این حالت هر کدام بهطور مستقل تصمیم خواهند گرفت که آیا خریدوفروش ارز دیجیتال را معرفی خواهد کرد یا خیر. در حال حاضر، گزارشها حاکی از آن است که بانکهایی که در این طرح مشارکت کردهاند، تمایل اولیه از خود نشان دادهاند.
در اوایل سال جاری، آلمان قانونی را تصویب کرد که به برخی «صندوقهای ویژه» اجازه میدهد تا ۲۰٪ از داراییهای خود را در ارزهای دیجیتال سرمایهگذاری کنند.
سخنگوی انجمن بانکهای پسانداز آلمان درباره مرحله آزمایشی میگوید:
علاقه به داراییهای رمزنگاریشده، بسیار زیاد است.
آیا پذیرش ارزهای دیجیتال، راهی برای فرار از تورم است؟
بهنظر میرسد طرح معامله رمز ارزها قرار است راهی برای مقابله با تورم فزاینده جهانی باشد. هلموت شلویس (Helmut Schleweis) رییس انجمن بانکهای پسانداز آلمان میگوید:
امروزه افزایش قیمتها و نرخ بهره پایین، ترکیب سمی است که به فرسایش ثروت دامن میزند و متوقف کردن آن دشوار است.
بیت کوین بهسرعت بهعنوان یک دارایی برای محافظت (هج کردن) در برابر تورم شناخته میشود و از مسائلی مانند چاپ بیرویه و غیرمسئولانه پول که به افزایش تورم منجر میشود، مصون است.
تحلیل اخیر بلومبرگ، بیت کوین را «بهترین سپر در برابر تورم» میداند. بلومبرگ در تحلیل خود به اثر ضدتورمی ۹۹.۹۹ درصدی بیت کوین از ابتدای آغاز به کارش اشاره کرده است.
اساسا با توجه به عرضه ثابت ۲۱ میلیون عددی، بیت کوین نه ایجاد شود و نه میتواند از بین برود. القاب مختلفی برای بیت کوین انتخاب شده است. عدهای از سرمایهگذاران مانند مایکل سیلور (Michael Saylor) آن را «طلای دیجیتال» میدانند و گروهی دیگر مانند پاول تودور (Paul Tudor) به آن لقب برترین (Superior) دادهاند.
با روی کار آمدن کیف پولهای رمزنگاری شده توسط بانکهای پسانداز آلمان، به شهروندان این کشور، جایگزینی برای کاهش ارزش پول از طریق بیت کوین داده میشود.