شرکت رایس رباتیکس (Rice Robotics) که در زمینه تولید رباتهای مجهز به هوش مصنوعی فعالیت میکند، با پروژه فلوکی (Floki) وارد همکاری شده است. این شرکت قصد دارد رباتی با تم FLOKI معرفی کرده و توکن اختصاصی خود با نام RICE را راهاندازی کند. این توکن از طریق ایردراپ در اختیار هولدرهای توکن FLOKI قرار خواهد گرفت.
به گزارش میهن بلاکچین، این ربات کوچک یا مینیبات معرفیشده، یک دستیار هوشمند وظیفهمحور خواهد بود که میتواند خدمات مختلفی به کاربران ارائه دهد. کاربران از طریق تعامل با این رباتها، توکن RICE دریافت خواهند کرد؛ چراکه دادههای انسانی به آموزش مدلهای هوش مصنوعی شرکت کمک میکند.
آیا این اولین ربات با الهام از میم کوینها است؟
میم کوینها، معمولاً با فناوریهای پیشرفته هوش مصنوعی و رباتیک ارتباطی ندارند، اما فلوکی، مدتی است که پروژههای نوآورانهای در حوزه وب ۳ راهاندازی کرده و هماکنون نیز تلاش میکند یک محصول قابلمعامله (ETP) در اروپا معرفی کند.
در روز ۲۸ آوریل (۸ اردیبهشت)، فلوکی در قالب همکاری خود با Rice Robotics گام جدیدی برداشت و ممکن است این نخستین همکاری بزرگ میان حوزه ارزهای دیجیتال و رباتیک باشد.
رایس رباتیکس، شرکت مادر تولیدکننده این رباتها است، در حالی که رایس ای آی (Rice AI)، مسئول توسعه نرمافزارها و پروتکل زیرساخت فیزیکی غیرمتمرکز (DePin) برای این ماشینها محسوب میشود.
این شرکت قرار است توکن RICE را از طریق پلتفرم توکن فای (TokenFi) عرضه کند؛ پلتفرمی که در اکوسیستم فلوکی قرار دارد.
در ابتدا، کاربرانی که در لیست انتظار (Waitlist) قرار دارند و همچنین هولدرهای توکن FLOKI، این توکن را در قالب ایردراپ دریافت خواهند کرد. پس از آن، اصلیترین روش کسب توکنهای جدید، تعامل با رباتهای فیزیکی خواهد بود.
در واقع، رباتهای کوچک FLOKI M1 میتوانند در انجام وظایف خانگی به کاربران کمک کنند و این کاربران در ازای این تعاملات، توکن RICE دریافت خواهند کرد. به بیان دیگر، این رباتهای با تم FLOKI، دادههای انسانی را برای آموزش پروتکلهای هوش مصنوعی جمعآوری میکنند.
کاربران در ازای استفاده از این دستیارهای رباتیک، بهصورت مالی پاداش دریافت خواهند کرد، در حالی که این رباتها کاربردهای عملی متعددی نیز دارند. این برنامه در آینده میتواند به سایر مینیباتها نیز گسترش یابد.
پروژه FLOKI M1، یک تلاش بلندپروازانه محسوب میشود و در حال حاضر Rice Robotics لیست انتظاری برای آن راهاندازی کرده است. این شرکت پیشتر با مشتریان برجستهای مانند انویدیا (Nvidia)، (سافت بنک Softbank)، بنیاد آینده دبی (Dubai Future Foundation) و فروشگاههای 7-Eleven همکاری داشته است. مینیبات معرفیشده نیز توسط نانوکامپیوتر شرکت Nvidia پشتیبانی میشود.
رایس رباتیکس، اوایل امسال ۷ میلیون دلار در قالب سرمایهگذاری سری A جذب کرده و سافت بنک، یکی از مشتریان مهم آن در حوزه هوش مصنوعی محسوب میشود. همچنین یکی از سرمایهگذاران اصلی آن، علیبابا (Alibaba) غول حوزه تجارت الکترونیک چین، است.
در ادامه، باید دید که همکاری Floki و Rice Robotics موفقیتآمیز خواهد بود یا نه. این پروژه در واقع با هرآنچه که پیشتر در صنعت کریپتو دیده شده، تفاوت اساسی دارد.
حوزههای رباتیک و میم کوینها، در ظاهر ارتباط چندانی با هم ندارند، اما ممکن است ترکیب محبوبیت عامهپسند این توکنها با کاربرد واقعی رباتها، فرمول موفقیت جدیدی باشد.