همراه با ریزش شدید بازارهای سهام، قیمت بیت کوین نیز به کمتر از ۳۰,۰۰۰ دلار کاهش یافت و به کمترین سطح خود طی ۱۰ ماه اخیر رسید. آخرین بار در ماه جولای ۲۰۲۱ شاهد کاهش قیمت بیت کوین به کمتر از ۳۰,۰۰۰ دلار بودیم.
به گزارش میهن بلاک چین و به نقل از کوین دسک، با ریزش شدید بازارهای سنتی و بازار رمزارزها به دلیل سیاستهای مالی فدرال رزرو و ترس از ایجاد رکود، قیمت بیت کوین در روز سهشنبه به کمتر از ۳۰,۰۰۰ دلار کاهش یافت.
این کاهش قیمت باعث شد قیمت BTC به کمترین سطح خود طی ۱۰ ماه اخیر و همچنین کمترین سطح خود در سال جاری کاهش یابد.
آخرین بار در تاریخ ۲۰ جولای ۲۰۲۱ (۲۹ تیر ۱۴۰۰) شاهد کاهش قیمت بیت کوین به کمتر از سطح ۳۰,۰۰۰ دلار بودیم. در آن زمان، قیمت بیت کوین به ۲۹,۳۰۱ دلار رسید و سپس با افزایش قیمت همراه شد.
نظر متخصصان و تحلیلگران درباره کاهش قیمت بیت کوین
ادوارد مویا (Edward Moya) تحلیلگر ارشد بازار در شرکت Oanda در این خصوص گفته است:
ریزش اخیر بازار کریپتو به شدت به کاهش شدید قیمت سهام شرکتهای مرتبط با فناوری وابسته است و با عوامل فاندامنتال عرصه کریپتو ارتباطی ندارد. این روند نزولی ممکن است قیمت بیت کوین را به سطح قیمت ۲۸,۵۰۰ دلار برساند، اما در این سطح میتوانیم شاهد خریدهای بلندمدت باشیم. عوامل فاندامنتال بلندمدت بیت کوین همچنان پابرجا هستند، اما بازگشت قیمت به رکورد قبلی مدتی طول خواهد کشید. قیمت بیت کوین هنگامی به ثبات میرسد که شرایط به شدت نزولی وال استریت پایان یابد. در حال حاضر بسیاری از سرمایهگذاران در حال فروش ناشی از ترس هستند.
استیون مککلرگ (Steven McClurg) مدیر ارشد سرمایهگذاری و همبنیانگذار شرکت Valkyrie درباره این موضوع گفته است:
اگر فدرال رزرو، نرخ بهره را در ماههای ژوئن و جولای نیز افزایش دهد، احتمالا تا تابستان شاهد ریزش بازار باشیم. هرچند من انتظار دارم که به دلیل انتخابات میاندورهای کنگره در ماه نوامبر، فدرال در نشست ماه سپتامبر (شهریور) به توقف افزایش نرخ بهره و یا حتی کاهش نرخ بهره بپردازد. بنابراین، این موضوع میتواند محرکی برای بازار محسوب شود. در نتیجه، در آن زمان میتوانیم شاهد بازگشت روند بازار باشیم.
جف دورمن (Jeff Dorman) مدیر ارشد سرمایهگذاری شرکت Arca نیز در گزارش خود نوشته است:
این شرایط صرفا به دلیل خروج بخش زیادی از خریداران است و باید منتظر بمانیم و ببینیم که خریداران چه زمانی به بازار برمیگردند.
فدرال رزرو در ماه جاری نرخ بهره را ۰.۵٪ افزایش داد و احتمالا این مقدار افزایش در نشست بعدی فدرال رزرو در ماه ژوئن (خرداد) تکرار شود.
شایان ذکر است که دیروز هر ۳ شاخص وال استریت کاهش یافتهاند، به طوری که در حال حاضر شاخص S&P 500 با کاهش ۳.۲٪ به ۳۹۹۱ واحد رسیده است. شاخص نزدک و میانگین صنعتی داو جونز به ترتیب با کاهش ۴.۵٪ و ۲٪ به ۱۱,۶۲۳ و ۳۲,۲۴۵ واحد رسیدهاند.
طبق گزارش Kaiko، به دنبال ریزش شدید این بازارها، ضریب همبستگی