کلاهبرداران این بار کیف پول کوین بیس را برای رسیدن به هدف خود انتخاب و مثل همیشه روی طمع و دانش پایین مردم در مورد ارزهای دیجیتال حساب باز کردهاند. Coinbase Wallet توسط صرافی آمریکایی کوینبیس ایجاد شده است که به کاربران ایرانی اجازه استفاده از خدماتش را نمیدهد. این در حالی است که کیف پول کوینبیس غیرحضانتی است و صرافی هیچ دخل و تصرفی در دارایی کاربران ندارد. با میهن بلاکچین همراه باشید تا روشهای مختلف کلاهبرداری با کوین بیس والت را بررسی کنیم.
روش های کلاهبرداری با کوین بیس ولت
موضوعاتی که در ویدیو مطرح شد:
- مقدمه (ابتدا تا ۰۰:۲۳)
- گزارش کاربران از کلاهبرداری با کیف پول کوین بیس (۰۰:۲۴ تا ۰۰:۴۹)
- ۴ نکته در مورد این شیوه کلاهبرداری (۰۰:۵۰ تا ۰۲:۵۸)
- بررسی تجربه ۲ کاربر از تایید و اتصال کیف پول (۰۲:۵۹ تا ۰۴:۴۰)
- جمعبندی (۰۴:۴۱ تا انتها)
گزارشهای زیادی از کاربران دریافت کردیم مبنی بر اینکه در برداشت ارز دیجیتال از کیف پول کوین بیس با مشکل مواجه شده بودند. بررسی این گزارشها نشان داد که این کیف پول به ابزاری برای کلاهبرداران تبدیل شده و ارتباط این کیف پول با صرافی کوینبیس کاربران را به اشتباه انداخته است. در ویدیوی فوق جزئات این کلاهبرداری و تجربیات کاربران را شرح دادهایم.
یک سر اکثر این کلاهبرداریها شرکتهایی در ظاهر معتبر و بینالمللی هستند که کاربران را با وعده دریافت سودهای جذاب و دلاری وسوسه میکنند. سپس میگویند برای دریافت سود فقط باید کوین بیس والت نصب کنید. در گام بعدی در موعدهای وعدهدادهشده سود را به کیف پول واریز میکنند؛ اما این سود در غالب توکنهای جعلی واریز میشود. قبلا روش تشخیص تتر فیک را آموزش دادهایم که از این روش برای همه رمزارزها میتوان استفاده کرد.
در ادامه ممکن است با عنوان کردن مواردی مثل تایید کیف پول با ایمیل، کاربر را فریب دهند تا عبارت بازیابی را وارد کند. شاید هم برای نقد کردن توکن کاربر را به سمت پلتفرمهایی بفرستند که به محض اتصال کیف پول، دسترسیهای غیرمجاز به کیف پول میگیرد. در انتها نیز کاربران که اکثرا برای اولین بار این کیف پول را نصب کردهاند، برای برداشت رمزارزهایشان اقدام میکنند و میزانی توکن بومی شبکه برای پرداخت کارمزد تراکنش به کیف پولشان میفرستند. معمولا توکنهای فیک روی شبکه اتریوم برای کاربر ارسال میشود تا برای کارمزد تراکنش برداشت آن، به اتر نیاز باشد.
کلاهبرداران هم که به کیف پول دسترسی پیدا کردهاند، به محض واریز اتر آن را برداشت میکنند. بعضا کاربران چندین بار اتر به کیف پولشان میزنند تا بتوانند دارایی فیک بهظاهر چند صد یا چند هزار دلاری خود را برداشت کنند؛ اما طبیعتا هر بار اترها از کیف پولشان خارج میشود. به این صورت کاربران هم آن سرمایهگذاری اولیه در این شرکتها را از دست دادهاند و هم تمام اترهایی که برای پرداخت کارمزد به کیف پولشان ارسال کرده بودند.
حتی تعدادی از کاربران گزارش دادهاند که پشتیبانی شرکت در پاسخ به این که چرا نمیتوانند داراییها را برداشت کنند، به آنها گفته است که هویت ایرانیشان لو رفته است و مبالغ بالایی به عنوان جریمه باید پرداخت کنند تا بتوانند سودشان را برداشت کنند. گزارشهای دیگری نیز وجود دارد که شرکت از کاربر خواسته است تا برای برداشت سود مثلا چند هزار دلاری واریزشده به کیف پولش، باید میزان زیادی اتر (از ۰.۱ تا ۱.۶ ETH) به عنوان کارمزد تراکنش پرداخت کند.
جمعبندی
متاسفانه وعده سودهای خوب و تضمینشده دلاری در این شرایط اقتصادی، همچنان برای کلاهبرداران کار و کاربران را وسوسه میکند. عموما طمع در کنار دانش پایین در حوزه ارزهای دیجیتال، عوامل اصلی از دست رفتن سرمایه کاربران است. این بار کیف پول کوین بیس به ابزاری برای کلاهبرداران تبدیل شده است تا از آن برای به تاراج بردن سرمایه مردم استفاده کنند. در این مطلب روشهای کلاهبرداری با کوین بیس ولت و تجربه کاربران را بررسی کردیم. یکبار دیگر تاکید میکنیم قبل از هر سرمایهگذاری مرتبط به ارزهای دیجیتال، ابتدا دانش خود را در این حوزه بالا ببرید و سپس به میزان کافی تحقیق کنید. اگر تجربهای دارید که به کاربران کمک میکند، حتما در قسمت نظرات به اشتراک بگذارید.
سوالات متداول (FAQ)
برای استفاده از کیف پول کوین بیس باید احراز هویت کرد؟
خیر، این کیف پول غیرحضانتی است و برای استفاده از آن نیازی به احراز هویت وجود ندارد.
دلیل محدودیت برداشت کوین بیس والت چیست؟
این کیف پول به خودی خود محدودیتی برای برداشت دارایی ندارد و تنها باید کارمزد شبکه را پرداخت کنید. اگر محدودیتی در برداشت دارید یا از شما پرداخت کارمزد نامتعارف خواسته شده است، با یک کلاهبردار طرف هستید.