اخبار اتریوماخبار بلاکچین

کارمزد شبکه اتریوم از سال ۲۰۱۷ نیز فراتر رفت؛ چه عواملی تاثیر گذارند؟

مجموع سرمایه مسدودشده در دیفای از مرز ۴ میلیارد دلار گذشته است. با در نظر گرفتن این موضوع، کارمزد تراکنش ‌های پرداختی به ماینرها در شبکه اتریوم به سطح بی‌سابقه‌ای در طول ۳ سال گذشته رسیده است.

خرید ارز دیجیتال با ۱۰ هزار تومان!

تو صرافی ارز پلاس میتونی فقط با ۱۰ هزار تومان و با کارمزد صفر، همه ارزهای دیجیتال رو معامله کنی!

همین الان شروع کن

تحلیلگران بازار Unfolded با اشاره به اطلاعات درون زنجیره‌ای ارائه شده توسط گلس‌نود نوشتند:

مجموع کارمزد پرداخت‌شده به ماینرها بیشتر از بازار صعودی سال ۲۰۱۷ است. در ماه جولای، ۲۲.۲ درصد درآمد ماینرهای اتریوم از کارمزد تراکنش‌ها به دست آمده است.

کل کارمزد های پرداخت شده به ماینر ها در اتریوم
کل کارمزد های پرداخت شده به ماینر ها در اتریوم

دلیل اصلی افزایش کارمزد اتریوم افزایش تقاضا برای دیفای است. هنگامی که تعداد رو به افزایشی از کاربران به طور مستمر از برنامه‌های دیفای استفاده می‌کنند، فعالیت کاربران در شبکه اتریوم افزایش می‌یابد.

محرک بالقوه دیگر در این خصوص می‌تواند علاقه شدید به توکن‌های جدید موجود در صرافی‌های غیرمتمرکز باشد.

دیفای دلیل افزایش کارمزد اتریوم به سطوح ناپایدار

اطلاعات ارائه شده توسط YCarts نشان می‌دهد که میانگین کارمزد برای تراکنش اتریوم به ۱.۵۹ دلار افزایش یافته است. برای تراکنش‌هایی که شامل قرارداد هوشمند و تبادل توکن هستند، کارمزد به ۵ الی ۱۵ دلار افزایش یافته است.

میانگین کارمزد تراکنش در اتریوم
میانگین کارمزد تراکنش در اتریوم

یکی از معامله‌کنندگان ناشناس ناراحتی خود از افزایش کارمزد اتریوم را بیان کرد و گفت:

کارمزد ۱۵.۵ دلاری اتریوم یادآور جنون کریپتوکیتی‌ها است. تنها چیزی که می‌خواهم کسب مقداری سود است.

مسأله اصلی که در حال حاضر کاربران اتریوم با آن مواجه هستند این است که کارمزدها بر اساس ظرفیت شبکه می‌تواند به تدریج افزایش یابد. اگرچه کاربران می‌توانند از کارمزدهای کم نیز استفاده کنند، اما در این مورد احتمال انجام تراکنش در کوتاه‌مدت کاهش می‌یابد.

کلوین کُه از شرکت Spartan Black که از اوایل سال ۲۰۲۰ در دیفای سرمایه‌گذاری کرده است گفت تقاضا برای دیفای کاهش نخواهد یافت. در نتیجه بعید است که کارمزد اتریوم در ماه‌های آتی کاهش یابد. وی گفت:

کوین‌های دیفای که عملکرد چشمگیری از ابتدای سال تاکنون داشته‌اند احتمالا در این برهه متوقف شوند، مگر آنکه محرک‌های مثبت مشخصی داشته باشند که بتواند قیمت آنها را افزایش دهد. پس از ۲ الی ۳ ماه آتی که شاهد روند صعودی و افزایش ارزش بازار باشیم، انتظار می‌رود که سیل سرمایه مجددا به دیفای وارد می‌شود و احتمالا شاهد عملکرد به مراتب قوی‌تری نسبت به فاز اول باشیم.

اگر سطح کنونی تقاضا برای دیفای و اتریوم حفظ شود، افزایش قیمت اتریوم می‌تواند منجر به افزایش کارمزد شود.

آیا راهکاری برای شرایط کنونی وجود دارد؟

اتریوم با مسائل مشابه با سال ۲۰۱۷ مواجه است. در آن زمان، فعالیت کاربران به بالاترین میزان خود رسیده بود. محتمل‌ترین پاسخ به مشکل مقیاس‌پذیری، اتریوم ۲.۰ است اما احتمالا چندین ماه تا عرضه رسمی شبکه اصلی فاصله داشته باشیم.

بر اساس اطلاعات و روندهای بازار دیفای، کارمزد شبکه اتریوم در حال افزایش است. تا زمانی که فعالیت کاربران کاهش یابد، بلاک چین اتریوم هم‌چنان پرازدحام باقی خواهد ماند و انجام تراکنش‌ها را کند خواهد کرد.

اطلاعات Etherscan نشان می‌دهد گس روزانه مورد استفاده توسط کاربران از مرز ۷۸ میلیون دلار عبور کرده است. به کارمزد تراکنش پرداخت‌شده توسط کاربران به اتریوم، گس گفته می‌شود. در حال حاضر، به نظر می‌رسد که بازار در حال آرام شدن پس از روند صعودی است. ثبات در اتریوم و بازار ارزهای دیجیتال می‌تواند احتمال کاهش کارمزدها در کوتاه‌مدت را افزایش دهد.

منبع
u.today

نوشته های مشابه

اشتراک
اطلاع از
0 دیدگاه
Inline Feedbacks
View all comments
دکمه بازگشت به بالا