رمزارز در ایران

موضع‌گیری‌ها و واکنش‌ها به کسب درآمد از همستر و نات کوین در ایران چیست؟

تعداد کاربران همستر کامبت از مرز ۱۱۶ میلیون کاربر عبور کرد. اینکه آیا این بازی جدید تلگرامی قرار است بالاخره در صرافی‌ها لیست شود یا نه، هنوز تکلیفش مشخص نیست، اما با داغ شدن بازار بازی‌هایی از این دست در ایران، هشدارهایی هم درباره خطرات و پیامدهای منفی احتمالی آن داده می‌شود.

مقایسه قیمت صرافی‌های ایرانی

با میهن بلاکچین، بهترین قیمت خرید و فروش ارزهای دیجیتال رو پیدا کن!

مقایسه صرافی

چندی پیش دفتر آیت‌الله مکارم شیرازی در پاسخ به مجاز بودن یا نبودن مشارکت در بازی‌های تلگرامی از جمله همستر کامبت، نات کوین و … و کسب درآمد احتمالی از آن‌ها، اعلام کرده بود که با توجه به ابهامات زیاد پیرامون این نوع ارزها، از جمله اینکه منشاء استخراج آن روشن نیست و نیز غالبا اعتبار آن از سوی دولت‌ها پذیرفته نشده و همچنین منشاء سوء استفاده‌های زیادی شده است، معامله، سرمایه گذاری و درآمد حاصل از آن‌ها جایز نیست.

در همین رابطه سرهنگ رامین پاشایی معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا فراجا درباره بازی همستر اعلام کرد که فعلاً در حال ارزیابی تهدیدات و آسیب‌ها هستند و نتیجه ارزیابی‌ها را به‌زودی اعلام خواهند کرد. البته مرکز ملی فضای مجازی، اولین نهادی بود که اولین هشدار را داد؛ حسین دلیریان، سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی در حساب کاربری‌اش در پلتفرم ایکس (توییتر سابق) نوشت:

در این چند روز در بسیاری از سوپر گروه‌ها، بحث‌های بسیاری از کاربران ایرانی را خواندم؛ شیوه جدید ماین کردن ارز دیجیتال با استفاده بازی‌ها، به بستر مناسبی برای هکرها و سارقان تبدیل شده است. به عنوان سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی می‌گویم، افرادی که در این بازی‌ها شرکت می‌کنند، مراقب اطلاعات و حساب‌های خودشان باشند.

توییت حسین دلیریان درباره بازی‌های تلگرامی

روح الله مومن نسب، دبیر کل جبهه انقلاب اسلامی در فضای مجازی هم در همین رابطه ضمن انتشار توییتی اعلام کرد:

پروژه همستر کمبت برای کشاندن مردم به فضای تحت کنترل صهیونیست‌ها و کاهش مشارکت و نشاندن گزینه غرب‌گرا بر صندلی ریاست جمهوری ایران طراحی شده است. ستاد کل نیرو‌های مسلح و دستگاه‌های امنیتی برای رفع این «توطئه و تهدید سایبری» چه تدبیری کرده‌اند؟

کارشناسان فعال در حوزه کریپتو هم خیلی به آینده بازی‌های کلیکی تلگرامی خوش‌بین نبوده و از نظر فنی و امنیتی به این مینی‌اپ‌ها مشکوک هستند. در همین راستا انجمن بلاکچین ایران هم در مورد توکن‌های مینی‌اپ‌های کلیکی تلگرامی، با انتشار پستی توصیه کرد در زمانی که برای این پروژه‌ها صرف می‌کنید، هوشیار باشید، چرا که تضمینی برای سودآوری از آن‌ها وجود ندارد. رمز عبور گوشی و عبارات بازیابی کیف پول خود را در اختیار هیچ فردی قرار ندهید، دارایی‌های خود را به جای صرافی در کیف پول شخصی خود نگهداری کنید و برای بازی‌هایی زمان بگذارید که رباتشان همان ربات مرجع ایردراپ مربوطه است و توکن‌ها و ایردراپ‌های خود را فقط در صرافی‌های معتبر معامله کنید.

شما در رابطه با این واکنش‌ها و موضع‌گیری‌ها چه دیدگاهی دارید؟

نوشته های مشابه

اشتراک
اطلاع از
1 دیدگاه
جدید ترین
قدیمی ترین محبوب ترین
Inline Feedbacks
View all comments
دکمه بازگشت به بالا