نهاد نظارتی مالی در ژاپن یک بار دیگر در مورد فعالیتهای بدون مجوز صرافی بایننس در این کشور هشدار داد.
آژانس خدمات مالی ژاپن (FSA) بار دیگر به صرافی بایننس اخطار داد و خاطر نشان کرد فعالیتهای این صرافی در ژاپن بدون نظارت واحدهای قانونگذار صورت گرفته است. این اخطاریه توسط شخصی آگاه تایید شده است.
در سال ۲۰۱۷ آژانس FSA روند ثبتنام شرکتهای مرتبط با ارزهای دیجیتال را آغاز کرد که بر اساس آن شرکتها به منظور ادامه فعالیت خود در ژاپن ملزم به همکاری با نهادهای نظارتی خواهند بود.
این اقدام در پی چند فقره هک و اتفاقات ناشی از ضعف مدیریت تیمهای کریپتویی بهخصوص صرافیهای رمزارز صورت گرفت. اتفاقی که برای Mt.Gox در سال ۲۰۱۴ افتاد یکی از بزرگترین آنها بود. در گزارشی دیگر آمده است بیش از ۵۰۰ میلیون دلار سرمایه در نیمه اول سال ۲۰۱۸ هک شده است.
این اخطار دومین هشدار به صرافی بایننس از سوی آژانس FSA ژاپن است. اولین اخطار در سال ۲۰۱۸ صادر شد که پس از آن بایننس فعالیتهای خود را به مالتا منتقل کرد.
به نظر میرسد کاربرانی که در ژاپن مستقر هستند به سایت این صرافی دسترسی دارند و میتوانند به معاملات رمزارز بپردازند.
چانگ پنگ ژائو مدیر عامل صرافی بایننس در ۷ می در خلال همایش Ethereal امسال عنوان کرده بود این صرافی فاقد ساختمان مرکزی رسمی است.
بایننس بزرگترین صرافی ارزهای دیجیتال از لحاظ حجم معاملات است. البته این لقب به آسانی به دست نیامده است. Binance تاکنون چندین بار در کنش با نهادهای نظارتی در سراسر دنیا قرار گرفته است.
در سال ۲۰۲۰ مقامات مالزیایی اخطاریهای مشابه اخطار ژاپن مبنی بر غیرقانونی بودن فعالیت بایننس صادر کردند. در ایالات متحده آمریکا شرایط سختگیرانهتر بوده است. بر اساس گزارشات منتشر شده در ابتدای سال جاری، کمیسیون معاملات آتی کالای آمریکا (CFTC) به دلیل آنکه این صرافی بدون هماهنگی با کمیسیون CFTC امکان فعالیت در بازارهای مشتقه را برای شهروندان آمریکایی فراهم آورده است، تحت بازرسی قرار داده است.
از سوی دیگر بایننس برای هماهنگی با واحدهای نظارتی و قانونگذار سخت در تلاش است. این شرکت در ماه آپریل برایان بوکس (Brian Books) مسئول سابق نظارت بر ارز در آژانس نظارتی آمریکا را به عنوان مدیر سایت Binance.us منصوب کرد.
حال باید دید که اخطاریه آژانس FSA فعالیتهای بایننس در این کشور را متوقف میکند یا خیر. البته با توجه به تاریخچه این صرافی، این هشدارها تاثیر کمی در ادامه فعالیت آن داشتهاند.