صرافی نوبیتکس، یکی از بزرگترین پلتفرمهای معاملات رمزارز در ایران با انتشار اطلاعیهای رسمی از انتصاب مدیرعامل جدید خود پس از چند سال ثبات مدیریتی در این مجموعه خبر داد.
به گزارش میهن بلاکچین و بر اساس اعلام روابط عمومی نوبیتکس، علی خویی سکان مدیرعاملی این صرافی رمزارزی را در دست گرفته و امیرحسین راد، مدیرعامل پیشین، پس از ۷ سال فعالیت در این جایگاه، به عنوان رئیس هیئتمدیره به فعالیت خود ادامه خواهد داد.
تغییر مدیریت نوبیتکس در حالی اتفاق میافتد که بیش از ۱۸ روز از قطعی اینترنت در ایران میگذرد و فعالیت صرافیهای داخلی در این شرایط در هالهای از ابهام به سر میبرد.
سابقه حضور مدیرعامل جدید در نوبیتکس
علی خویی چهرهای تازهوارد به این مجموعه نیست. طبق اطلاعات منتشرشده، او از حدود ۴ سال پیش به نوبیتکس پیوسته و در این مدت، مسئولیتهای کلیدی از جمله مدیریت ارشد بازاریابی و همچنین معاونت اجرایی این شرکت را برعهده داشته است.
خویی مدرک کارشناسی اقتصاد خود را از دانشگاه شهید بهشتی گرفته و فارغ تحصیل مدیریت مالی از دانشگاه تهران است. در کارنامه حرفهای خویی نیز سابقه فعالیت به عنوان مدیر ارشد ریسک در تأمین سرمایه تمدن نیز دیده میشود.













