طبق گزارش شرکت ثبت اختراع و نشان تجاری امریکا (USPTO)، شرکت NTT ژاپن که چهارمین ارائه دهنده مخابرات بزرگ دنیاست، ثبت اختراع جدیدی برای استفاده از فناوری بلاک چین ارائه داده است.
در طرح اولیه NTT نوشته شده که یک مشکل موجود در قراردادهای بر بستر بلاک چین این است هر تراکنش تنها شامل امضای دیجیتال فرستنده است و شواهد و اطلاعات توافقنامه قرارداد توسط گیرنده در تراکنش باقی نمیماند.
این طرح جدید پیشنهاد میکند که ساده ترین راه ممکن برای حل این مشکل، میتواند وجود امضای دیجیتال توسط تمام طرفین درگیر در یک تراکنش باشد.
در جزییات این طرح اولیه آمده است که هدف از این نوآوری باقی گذاشتن شواهد قرارداد در یک بلاک چین است. طرفین قرارداد این کار را میتوانند با استفاده از یک امضای دیجیتالی در هر تراکنش انجام دهند. هدف دوم این است که از طریق این فرایند بتوان یک اعتبار سازی ایجاد کرد.
پروپوزال NTT یکی از چندین پروپوزال ثبت اختراع میباشد که در هفته جاری توسط شرکت های بزرگ ارائه شده است. مستر کارت و بانک آمریکا نیز مستنداتی برای اختراعات مبتنی بر بلاک چین منتشر کردهاند.
صنعت ارتباطات جهانی در طی پنج سال آینده به طور قابل توجهی از بلاک چین بهره مند میشود. گزارشی اوایل ماه جاری منتشر شد که چگونه فناوری بلاک چین تا سال ۲۰۲۳ میتواند تقریبا ارزش ۱ میلیارد دلاری به دست آورد.
نظر شما چیست؟ آیا تا چند سال آینده شاهد حضور بلاک چین به طور گسترده خواهیم بود؟