اخبار عمومی

آدم‌ربایی با مشارکت پلیس؛ تریدر پاکستانی مجبور به پرداخت ۳۴۰ هزار دلار رمزارز شد

در یک ماجرای جنجالی محمد ارسلان (Mohammed Arsalan)، تریدر پاکستانی ارزهای دیجیتال توسط گروهی شامل برخی ماموران پلیس محلی ربوده شد و پس از پرداخت ۳۴۰ هزار دلار رمزارز در نهایت آزاد شد.

به گزارش میهن بلاکچین، این پرونده تاکنون به بازداشت هفت نفر منجر شده که در بین آنها، یک نفر از ماموران اداره مبارزه با تروریسم پاکستان (Counter-Terrorism Department) به چشم می‌خورد. یکی دیگر از مظنونان که گفته می‌شود مامور پلیس بوده نیز اکنون متواری است.

جزییات ربوده‌شدن تریدر پاکستانی

این تریدر ۳۰ ساله در تاریخ ۲۵ دسامبر توسط پنج مرد غیرنظامی مورد حمله قرار گرفت و در یک خودروی پلیس ربوده شد. ظاهرا این افراد در ابتدا وانمود کرده‌اند که قصد خرید دلار از محمد ارسلان را دارند اما سپس به زور او را سوار خودرو کرده و دهانش را بسته‌اند. در نهایت گروگان‌گیران این تریدر را مجبور کرده‌اند تا ۳۴۰ هزار دلار ارز دیجیتال را از حساب بایننس خود به کیف پول آنها منتقل کند.

این حادثه تنها یکی از موارد اخیر آدم‌ربایی‌های مرتبط با ارزهای دیجیتال است. در ماه نوامبر، یک مرد اوکراینی مجبور شد تا برای آزادی‌اش ۲۵۰ هزار دلار را به آدم‌رباها پرداخت کند. در همان ماه، دین اسکورتا (Dean Skurka)، مدیرعامل شرکت کریپتویی واندر‌فای تکنولوژیز (WonderFi Technologies) نیز پس از پرداخت ۷۲۰ هزار دلار باج آزاد شد.

نگرانی کارشناسان امنیت سایبری

جرمایا اوکانر (Jeremiah O’Connor)، مدیر ارشد فناوری و هم‌بنیان‌گذار شرکت امنیت سایبری کریپتو تروگارد (Trugard)، در گفتگویی در این باره اظهار داشت:

این خبر نشان‌دهنده روند نگران‌کننده و رو به افزایش گروگان‌گیری‌ها و اخاذی‌هاست که افراد را به دلیل دارایی‌های دیجیتالی که دارند هدف قرار می‌دهد.

به گفته اوکانر، برای کاهش خطرات مرتبط با این حوادث افراد باید استفاده از کیف پول‌های چندامضایی و انجام تراکنش‌های زمان‌دار را جدی بگیرند و همیشه مراقب اطراف خود باشند.

وی افزود:

افزایش آدم‌ربایی‌های مرتبط با کریپتو نیازمند همکاری بین‌المللی قوی‌تر میان نهادهای قانونی، بهبود چارچوب‌های نظارتی و ارتقای آموزش‌های امنیتی برای افرادی است که در این حوزه فعالیت می‌کنند.

نقش ماموران فاسد در آدم‌ربایی تریدر پاکستانی

بر اساس گزارش رسانه‌های محلی، افرادی که در این جنایت دست داشتند، گروهی از مجرمان حرفه‌ای بودند که سابقه انجام جرایمی مشابه را داشته‌اند. یکی از بازرسان این پرونده نیز تاکید کرده که هیچ‌گونه بخششی برای ماموران قانون دخیل در این حادثه وجود نخواهد داشت.

بایرون بوستون (Byron Boston)، مامور سابق پلیس دالاس و مدیرعامل شرکت کریپتو ترک (Crypto Track) نیز با اشاره به چالش‌های موجود در این پرونده می‌گوید:

دخالت ماموران فاسد در این گونه پرونده‌ها روند تحقیقات را بسیار دشوار می‌کند.

وی افزود:

مجرمان با دسترسی به اطلاعات محرمانه یا استفاده از روش‌های تحقیقاتی پلیس می‌توانند تلاش‌ها برای شناسایی و بازگردانی وجوه مسروقه را ناکام بگذارند.

پس از این اتفاق، ارسلان در تاریخ ۳۱ دسامبر پستی در فیس‌بوک خود منتشر کرد و نوشت:

شرمنده‌ام که شهروند این کشور هستم. لطفا دیگر با من تماس نگیرید یا پیام ندهید. من بسیار افسرده و از نظر ذهنی نابود شده‌ام.

منبع
Decrypt

نوشته های مشابه

اشتراک
اطلاع از
0 دیدگاه
جدید ترین
قدیمی ترین محبوب ترین
Inline Feedbacks
View all comments
دکمه بازگشت به بالا