مبتدی کیف پول

معرفی و آموزش کار با کیف پول سیف پال (Safepal)

کیف پول Safepal یک Wallet ارز دیجیتال وابسته به اکوسیستم بایننس است. از آنجایی که کیف پول سیف پل هم به‌صورت اپلیکیشن و هم کیف پول سخت‌افزاری در دسترس است، گزینه مناسب و امنی برای نگهداری رمزارزها محسوب می‌شود. در این مقاله به معرفی کامل کیف پول سیف پال می‌پردازیم و کار با آن را به‌صورت کامل توضیح خواهیم داد. با میهن بلاکچین همراه باشید.

خرید ارز دیجیتال با ۱۰ هزار تومان!

تو صرافی ارز پلاس میتونی فقط با ۱۰ هزار تومان و با کارمزد صفر، همه ارزهای دیجیتال رو معامله کنی!

همین الان شروع کن
این مقاله در تاریخ ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ و با اعلام اجباری شدن احراز هویت کاربران برای استفاده از بایننس در سیف پل، به‌روزرسانی شده است.

آموزش کار با کیف پول Safepal

آموزش کار با کیف پول سیف پل

پیش از آموزش کار با کیف پول سیف پل، آن را به صورت مختصر معرفی می‌کنیم. کیف پول Safepal اولین کیف پول سخت افزاری اکوسیستم بایننس است. این والت در کنار نسخه سخت افزاری، نسخه نرم‌افزاری کیف پول خود را نیز ارائه می‌دهد. این Wallet ارز دیجیتال بسیاری از شبکه‌ها و رمز ارزها را پشتیبانی می‌کند و از این جهت می‌توان طیف وسیعی از رمز ارزها را در این کیف پول نگهداری کرد. نکته قابل توجه در مورد ولت سیف پل ارائه کیف پول سرد و گرم است. نسخه سخت‌افزاری کیف پول سیف پل در دسته کیف پول‌های سرد قرار می‌گیرد و همینطور نسخه نرم‌افزار و تلفن همراه این کیف پول در دسته کیف پول گرم قرار می‌گیرد.

سیف پال اعلام کرده که بیش از ۲ میلیون کاربر از ۱۴۶ کشور دنیا از این والت دیجیتالی استفاده می‌کنند. این کیف پول از سال ۲۰۱۸ کار خود را در دنیای رمز ارزها آغاز کرد و بیش از ۱۰,۰۰۰ ارز رمزنگاری شده را پشتیبانی می‌کند. برای آشنایی بیشتر با کیف پول safepal و توکن SFP به مقاله زیر مراجعه کنید:

سیف پل برای نگهداری کدام رمز ارزها مناسب است؟

کیف پول سیف پال از طیف وسیعی از شبکه‌های بلاکچین و رمز ارزها پشتیبانی می‌کند. از میان شبکه‌های بلاکچین مطرحی که در این والت پشتیبانی می‌شوند می‌توان شبکه بیت کوین، اتریوم، بایننس چین، بایننس اسمارت چین، پولکادات، سولانا، متیک یا Polygon، ریپل، دوج و ترون را نام برد. همچنین در کیف پول سیف پال امکان ارسال و دریافت توکن‌های ERC-۲۰ و Bep-۲۰ نیز وجود دارد. در بخش آموزش کار با این کیف پول، نحوه دریافت و ارسال تراکنش با استفاده از سیف پال را آموزش خواهیم داد. با این حال، برای مشاهده لیست کامل شبکه‌های بلاک چین و هم‌چنین رمز ارزهای پشتیبانی شده توسط Safepal به این صفحه مراجعه کنید.

حضانتی یا غیرحضانتی؟

یکی از مسائل بسیار مهم در زمان انتخاب یک کیف پول بررسی امنیت آن کیف پول است. آیا کیف پول حضانتی (Custodial) است؟ یا یک کیف پول غیرحضانتی (Non-Custodial) است؟ در کیف پول‌های حضانتی، کلید خصوصی در سرورهای کیف پول ذخیره شده و کنترل دارایی‌های بر عهده شما نیست. کیف پول صرافی‌های متمرکز نمونه‌ای از این دسته از کیف پول‌هاست. از طرفی در کیف پول‌های غیرحضانتی، کلید خصوصی تنها در اختیار کاربر بوده و کیف پول به هیچ شکل کنترلی بر دارایی کاربران خود ندارد. در این حالت، کلید خصوصی رمز ارزها به صورت عبارت بازیابی یا فایل Json در اختیار کاربر قرار خواهد گرفت و در صورتی که کاربر این کلید خصوصی را گم کند، دارایی او نابود خواهد شد.

کیف پول سیف پال یک والت غیرحضانتی است. در نتیجه کلید خصوصی دارایی‌های دیجیتال را در قالب عبارت بازیابی یا Mnemonic Phrase به کاربر نمایش خواهد داد. در ادامه راه‌های افزایش امنیت در دو نسخه سخت افزاری و نرم‌افزاری کیف پول safepal را آموزش خواهیم داد.

نسخه سخت افزاری S1 کیف پول سیف پال

نسخه سخت افزاری S1 کیف پول سیف پال

در زمان ساخت این کیف پول، که در ادامه به صورت کامل نحوه ساخت کیف پول Safepal را آموزش خواهیم داد، عبارت بازیابی ۱۲ یا ۲۴ کلمه در اخیتار کاربر قرار می‌گیرد. همانند تمامی والت‌ها، شما باید این عبارت بازیابی را با دقت و به ترتیب در جایی امن یادداشت کنید. از ذخیره این عبارت در تلفن همراه، اسکرین‌شات گرفتن از آن و یا ذخیره آن در هر دستگاهی که به اینترنت متصل می‌شود، خودداری کنید. استفاده از کاغذ و خودکار توصیه می‌شود.

سیف پال از شما می‌خواهد تا برای کیف پول خود؛ رمز عبوری را انتخاب کنید. پیشنهاد می‌شود تا از رمز عبورهای ساده مثل ۱۲۳۴۵۶ خودداری کنید.

تمامی کیف پول‌های سخت‌افزاری از سازوکارهایی استفاده می‌کنند تا به هیچ عنوان به اینترنت متصل نشوند و همواره آفلاین باقی بمانند. اما در زمان ارسال تراکنش از یک کیف پول سخت‌افزاری، به ناچار باید میان کیف پول و شبکه یک راه ارتباطی ایجاد شود تا تراکنش ما به واسطه کیف پول به شبکه ارسال شود. در این مرحله بسیاری از کیف پول‌ها با استفاده از کابل USB یا بلوتوث به یک نرم‌افزار رابط متصل شده و تراکنش را به شبکه به صورت آنلاین ارسال کند. در کیف پول‌های سخت افزاری، این تراکنش به صورت پیامی رمزنگاری شده از کیف پول سخت افزاری و توسط این رابط کاربری به شبکه ارسال خواهد شد. در نتیجه این دستگاه در زمان ارسال تراکنش نیز آفلاین باقی خواهد ماند.

در کیف پول Safepal، این ارتباط با استفاده از تکنولوژی Air-gapped Singning فراهم می‌شود. در نتیجه کیف پول S1 سیف پل کابل USB نداشته (مانند لجر) و از سازوکار امن‌تری برای آفلاین ماندن استفاده می‌کند.

کیف پول نرم‌افزاری

کیف پول نرم‌افزاری سیف پل از طرفی رابط کاربری برای کیف پول S۱ بوده و در کنار آن، خود یک کیف پول نرم‌افزاری است. در این نسخه نیز در زمان ایجاد کیف پول جدید، عبارت بازیابی ۱۲ یا ۲۴ کلمه در اختیار کاربر قرار می‌گیرد. برای افزایش امنیت نیز کاربر می‌تواند برای این کیف پول نیز رمز عبوری مجزا تعیین کند.

سیف پال در چه کیف پول‌هایی Import می‌شود؟

در مواقعی که تلفن همراه شما قابل استفاده نباشد و یا گم شود، شما نیاز دارید تا کیف پول خود را بازیابی کنید. همچنین برخی مواقع نیاز است تا دارایی‌های دیجیتالی که در کیف پول Safepal نگهداری کرده‌اید را در کیف پول دیگری Import کنید.

کیف پول سیف پل برای ایجاد عبارت بازیابی از استاندارد BIP۳۹/۴۴  استفاده می‌کند. در نتیجه این کیف پول را می‌توان در تمامی کیف پول‌هایی که از این دو استاندارد استفاده می‌کنند، ایمپورت کرد. از جمله کیف پول‌های مشهوری که می‌توان برای بازیابی کیف پول سیف پال از آن‌ها استفاده کرد ترزور، لجر، تراست والت، کوینومی، اتمیک، مای اتر والت و اکسدوس هستند.

وجه تمایز سیف پل در مقایسه با رقبا چیست؟

وجه تمایز کیف پول سیف پال در برابر رقبای خود تنوع محصولاتی است که این کیف پول ارائه می‌دهد. در ادامه بخشی از ویژگی‌های مثبت این کیف پول را ملاحظه می‌کنیم:

  • ارائه همزمان کیف پول سخت افزاری و نرم افزاری
  • استفاده از تکنولوژی‌های پیشرفته‌تر برای تامین امنیت کیف پول سخت‌افزاری
  • پشتیبانی از طیف وسیعی از شبکه‌های بلاک چین و رمز ارزها
  • فعالیت مستمر تیم توسعه و بروزرسانی‌های مکرر این کیف پول
  • ارائه توکن حاکمیتی SFP
  • محصول سواپ کراس چین

آموزش کامل کار با کیف پول سیف پال

در این بخش به صورت کامل نحوه ساخت کیف پول جدید و همچنین کار با محصولات و خدمات این والت را آموزش خواهیم داد.

دانلود و نصب کیف پول Safepal

اولین گام دانلود و نصب نرم‌افزار کیف پول سیف پال است. برای دانلود کیف پول سیف پال کلیک کنید. پس از دانلود و نصب این کیف پول، با صفحه‌ای مشابه تصویر زیر روبه رو خواهید شد. دو گزینه را مشاهده می‌کنید؛ کیف پول نرم‌افزاری یا Software Wallet و کیف پول سخت‌افزاری یا Hardwarw Wallet. از آنجا که ما قصد ساخت کیف پول نرم‌افزاری را داریم گزینه Softwarw Wallet را انتخاب می‌کنیم.

کیف پول نرم افزاری safepal

پس از این مرحله وارد فرآیند ساخت کیف پول نرم‌افزاری سیف پال می‌شویم. در این بخش، دو گزینه پیش روی ماست. ساخت کیف پول جدید Safepal و وارد کردن یا Import کردن کیف پول قدیمی سیف پال یا سایر کیف پول‌ها. گزینه دوم زمانی استفاده می‌شود که بخواهیم کیف پولی  را که در گذشته ایجاد کرده‌ایم را بازیابی کنیم. اما برای ساخت کیف پول جدید، مطابق تصویر زیر گزینه Create Wallet را انتخاب می‌کنیم:

ساخت کیف پول سیف پل

در این مرحله باید رمز عبوری را برای کیف پول سیف پال خود تعیین کنیم. پس از تعیین رمز عبور، باید نامی را برای کیف پول خود تعیین کنیم. همینطور در این مرحله می‌توانیم تعداد کلمات عبارت بازیابی خود را از بین ۱۲ و ۲۴ کلمه انتخاب کنیم. طبیعتا ۲۴ کلمه، امنیت بالاتری دارد. ما در این آموزش ۱۲ کلمه را انتخاب می‌کنیم.

انتخاب نام برای کیف پول سیف پل

به همین راحتی کیف پول سیف پل ما ساخته شد. در مرحله بعد باید ۱۲ یا ۲۴ کیلمه بازیابی را دریافت و آن را در محلی امن نگهداری کنیم. برای این کار مطابق تصویر زیر، گزینه Back up my phrase را انتخاب کنید:

ساخته شدن والت سیف پل

در مرحله با تایید هر سه مورد، گزینه Understood را انتخاب کنید:

شرایط کیف پول سیف پل

در مرحله بعد، ۱۲ یا ۲۴ کلمه بازیابی کیف پول Safepal شما نمایش داده شده است. این کلمات انگلیسی را به ترتیب نشان داده شده و با دقت بر روی یک برگه کاغذ یادداشت کرده و آن را در محلی امن نگهداری کنید. همچنین بهتر است چند نسخه از آن را در محل‌های مختلف نگهداری کنید. توجه داشته باشید که در صورت گم شدن این عبارت بازیابی، دارایی‌های شما در این کیف پول نابود شده و هیچ راهی برای بازیابی آن وجود ندارد.

پس از یادداشت این عبارت بازیابی، وارد کیف پول خود خواهید شد. در ادامه هر بخش را توضیح خواهیم داد.

اضافه کردن توکن و کوین جدید

اضافه کردن توکن و کوین جدید در سیف پل

مطابق تصویر بالا، علامت + را انتخاب کنید. سپس در  این صفحه می‌توانید با جستجوی نماد کوین و یا نام کامل آن، کوین و توکن‌های مورد نظر خود را پیدا کرده و آن‌ها را به لیست دارایی‌های کیف پول اضافه کنید.

مشاهده قیمت تمام دارایی‌ها

مشاهده قیمت دارایی‌ها در سیف پل

برای مشاهده  قیمت لحظه‌ای رمز ارزها و همچنین تغییرات قیمتی آن‌ها در ۲۴ ساعت اخیر مطابق تصویر بالا، دومین گزینه در نوار پایین را انتخاب کنید. در این صفحه با انتخاب هر رمز ارز، نمودار قیمتی آن را نیز مشاهده خواهید کرد.

استفاده از سرویس سواپ کیف پول سیف پال

سرویس سواپ کیف پول سیف پل

برای تبدیل رمز ارزهای خود در کیف پول سیف پل می‌توانید به صورت مستقیم از سرویس سواپ این کیف پول استفاده کرد. برای این منظور، از نوار پایین چهارمین گزینه را انتخاب کنید(به تصویر بالا نگاه کنید). در این مرحله دو انتخاب دارید:

  • Swap: در این بخش شما می‌توانید رمز ارزهای خود را تبادل کنید. در این سرویس اهمیتی ندارد که شبکه هر دو رمز ارز یکسان باشد. در واقع این سرویس، محصول کراس چین کیف پول سیف پال است. از جمله ویژگی‌های منحصر به فرد این کیف پول ایجاد بستری برای تبدیل رمز ارزها از شبکه الف به شبکه ب درون این کیف پول است. برای مثال شما در این کیف پول می‌توانید رمز ارز تتر روی شبکه اتریوم را به تتر روی شبکه ترون تبدیل کنید. این ویژگی بسیار مهمی است که این کیف پول برای کاربران خود فراهم کرده است. نکته مهم اینجاست که سیف پل برای این سوریس خود هیچ کارمزدی برای خود دریافت نمی‌کند.
  • Exchange: این گزینه ویژگی منحصر به فرد و البته مورد علاقه ما ایرانیان است که می‌توانیم بدون احراز هویت و به صورت مستقیم از کیف پول سیف پال خود در صرافی بایننس معاملات خود را انجام دهیم. این ویژگی به دلیل اهمیت ان در انتهای همین مقاله به صورت مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

ارسال و دریافت تراکنش

برای دریافت یک رمز ارز کافی است تا ارز دیجیتال مورد نظر خود را انتخاب کرده و آدرس عمومی آن را کپی کنید و در اختیار دیگران قرار دهید. همچنین برای ارسال یک ارز دیجیتال، روی رمز ارز مورد نظر کلیک کرده و با انتخاب گزینه send می‌توانید تراکنش را ارسال کنید.

کار با dappها در کیف پول سیف پل

کار با dappها در سیف پل

به منظور استفاده از اپلیکیشن‌های غیرمتمرکز در کیف پول سیف پال، در نوار پایین روی گزینه سوم کلیک کرده و وارد صفحه Dapp این کیف پول شوید. همانطور که در تصویر بالا مشخص است، در این صفحه می‌توانید به صرافی‌های غیرمتمرکز و سایر پلتفرم‌های حوزه دیفای متصل شوید. در صورت اتصال به هر یک از این پروژه‌ها، به صورت خودکار کیف پول سیف پال شما به این پروژه‌های متصل خواهد شد و می‌توانید با دارایی‌هایی که در این کیف پول دارید در پروژه‌های دیفای فعالیت کنید.

تغییرات ترید در صرافی بایننس با استفاده از کیف پول Safepal

وبسایت رسمی سیف پل امروز، ۱۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱، در اطلاعیه‌ای از اجباری شدن احراز هویت کاربران در برنامه بایننس کیف پول Safepal خبر داد.

پس از آن‌که صرافی بایننس در شهریور ماه ۱۴۰۰ احراز هویت برای تمام کاربران خود را الزامی کرد، ما در میهن بلاکچین به عنوان جایگزین صرافی بایننس، استفاده از دپ بایننس در کیف پول سیف پل را معرفی کردیم. دلیل این معرفی آن بود که ترید رمز ارزها در دپ بایننس کیف پول سیف پل، کاملا مشابه معامله در صرافی بایننس بوده و کاربران با استفاده از این کیف پول، مستقیما در صرافی بایننس معاملات خود را انجام می‌دهند؛ ویژگی و مزیت استفاده از این سرویس ولت Safepal عدم نیاز به احراز هویت بود. با توجه به اطلاعیه امروز، متاسفانه استفاده از این سرویس برای ما ایرانیان (ملیت ایرانی) غیرممکن خواهد شد. هر چند ما در زمان معرفی این سرویس، تاکید کردیم که سرویس دسترسی به معاملات صرافی بایننس در کیف پول سیف پل، کاملا مطابق با قوانین صرافی بایننس بوده و تمام قوانین و ضوابط داخلی بایننس، متوجه این سرویس نیز خواهد بود. در همین راستا، سیف پل در اطلاعیه خود چنین گفته است:

بر اساس آخرین شرایط خدمات بایننس، به منظور ارائه محیطی امن برای همه و حفاظت از کاربران، احراز هویت در این صرافی اجباری شده است. به همین منظور، سیف پل نیز تغییرات زیر را در Dapp ترید بایننس در این کیف پول اعمال می‌کند:

  • از ساعت ۴:۳۰ بامداد روز ۱۲ می (۲۲ اردیبهشت) به وقت تهران، تمامی کاربران جدید برای دسترسی به قسمت ترید بایننس در کیف پول سیف پل و استفاده از خدمات مختلف نظیر واریز، برداشت و معاملات، ملزم به تکمیل احراز هویت سطح متوسط (Intermediate) هستند.
  • از ساعت ۴:۳۰ بامداد روز ۱۲ می (۲۲ اردیبهشت) دسترسی کاربران فعلی که هنوز احراز هویت سطح متوسط خود را تکمیل نکرده‌اند، به طور موقت به حالت «Withdraw Only» تغییر خواهد کرد و تنها محدود به برداشت، لغو سفارش‌ها، بستن موقعیت‌ها و بازخرید توکن‌ها خواهد بود. دسترسی این کاربران پس از تکمیل احراز هویت سطح متوسط، دوباره به حالت عادی خود بازخواهد گشت.

گفتنی است این تغییرات فقط در DApp ترید بایننس در کیف پول سیف پل اعمال می‌شود و تغییری در سایر خدمات غیرمتمرکز این کیف پول از جمله دریافت و ارسال رمزارز، سواپ، بریج، کسب درآمد، قسمت Dappها و … به‌وجود نخواهد آمد.

سیف پل اکیدا به کاربران توصیه می‌کند به منظور جلوگیری از تاخیر در فرآیند احراز هویت و محدودیت در دسترسی، هرچه سریع‌تر مراحل احراز هویت خود در صرافی بایننس را تکمیل نمایند.

به این نکته توجه کنید که برای احراز هویت سطح متوسط در صرافی بایننس باید مدارک و شرایط زیر را تامین کنید:

  • انتخاب کشور؛ در همین مرحله ما متوقف خواهیم شد؛ زیرا نام ایران در لیست کشورهای مجاز در صرافی بایننس وجود ندارد.
  • ارائه ID کارت یا گواهینامه رانندگی یا پاسپورت؛ طبیعتا نباید صادر کننده این سه مدرک، کشور ایران باشد.
  • ارائه عکس؛ این عکس باید متعلق به دارنده مدارک بالا باشد
  • تایید چهره؛ در این مرحله شما باید یا با استفاده از وبکم کامپیوتر و یا با استفاده از دوربین سلفی تلفن همراه خود (در اپلیکیشن صرافی بایننس) از چهره خود به صورت لایو فیلم گرفته و مراحل تایید چهره را تا انتها انجام دهید.

همانطور که مشاهده می‌کنید، ما به هیچ شکل نمی‌توانیم با استفاده از هویت ایرانی و مدارک ایرانی خود این مراحل احراز هویت را انجام دهیم. در نتیجه:

با توجه به تغییرات اعمال شده توسط سیف پل، معامله با استفاده از dapp بایننس در کیف پول سیف پل دیگر قابل انجام نیست و پیشنهاد می‌کنیم سریعا تمام دارایی خود را از این سرویس خارج کنید.

سفارش‌های باز کاربران چه خواهد شد؟

با توجه به اینکه سیف پل در اطلاعیه خود رسما اعلام کرده که این تغییرات از روز ۲۲ اردیبهشت اعمال خواهد شد، در نتیجه ما زمان زیادی برای خارج کردن سرمایه خود از dapp بایننس در کیف پول سیف پل نداریم. به احتمال زیاد بسیاری از کاربران ایرانی در این صرافی پوزیشن‌های باز دارند که یکی از نگرانی‌ها در مورد سرنوشت این معاملات و سفارش‌هاست. سیف پل در اطلاعیه خود چنین نوشته است (منبع):

اطلاعیه سیف پل در خصوص احراز هویت
منبع: safepal.io

کاربرانی که در حال حاضر از dapp بایننس در کیف پول سیف پل استفاده می‌کنند، تا روز ۲۲ اردیبهشت می‌توانند دارایی خود را خارج کنند. پس از ۲۲ اردیبهشت، وضعیت حساب کاربری این افراد به Withdraw Only تغییر خواهد یافت که در این حالت کاربران صرفا می‌توانند سفارش‌های خود را در معاملات اسپات لغو کنند و پوزیشن‌های خود را در معاملات مارجین و فیوچرز ببندند. پس در صورتی که اکنون پوزیشن باز در معاملات فیوچرز یا مارجین دارید و اکنون این پوزیشن شما در زیان است، عجله نکنید و با زیان پوزیشن خود را نبندید. نیازی به بستن این پوزیشن‌ها نیست و می‌توانید همچنان این پوزیشن‌ها را باز نگه دارید اما توجه داشته باشید که امکان باز کردن پوزیشن جدید، اعمال حدضرر و حد سود به پوزیشن فعلی، افزایش مارجین معامله برای فرار از لیکویید شدن، اعمال سفارش شرطی بر روی سفارش خود و هرگونه تغییر در سفارش فعلی خود را ندارید. هر زمان که پوزیشن‌ها و سفارش‌های خود را لغو کنید، می‌توانید دارایی خود را از بایننس خارج کنید.

در صورتی که در این سرویس، معاملات اسپات انجام می‌دهید و اکنون رمز ارزی را خریداری کرده‌اید، همان رمز ارز را از صرافی خارج کرده و به کیف پول خود و یا دیگر صرافی‌ها انتقال دهید تا زیانی متوجه شما نشود. در صورتی که رمز ارز شما بر روی شبکه‌ای است که کارمزد تراکنش در آن شبکه بالاست (اتریوم، بیت کوین و…) در اینجا اگر قصد نگهداری بلند مدت آن ارز را دارید و سرمایه شما به اندازه‌ای است که هزینه انتقال ناچیز به شمار می‌رود، بهتر است آن ارز را بر روی شبکه اصلی خود به کیف پول یا صرافی دیگری انتقال دهید. اما اگر کارمزد تراکنش در مقایسه با سرمایه شما عدد قابل توجهی است، آن ارز را هنگام برداشت از صرافی بایننس (Dapp بایننس در کیف پول Safepal) در قالب توکن Bep-20، پالیگان، سولانا یا آوالانچ برداشت بزنید تا کارمزد تراکنش کاهش یابد. حتما دقت کنید که کیف پول یا صرافی که قصد دارید این ارزها را به آن انتقال دهید، از شبکه مورد نظر پشتیبانی کند.

توجه داشته باشید که استفاده از کیف پول Safepal همانند استفاده از سایر کیف پول‌های ارز دیجیتال بوده و استفاده از آن همچنان امن و بدون خطر است. این تغییرات صرفا بر روی Dapp بایننس کیف پول سیف پل اعمال خواهد شد و سایر خدمات این کیف پول به شکل قبل قابل استفاده است.

نکته مهم درباره اجباری شدن احراز هویت در اپلیکیشن بایننس سیف پال

احتمالا با اعمال تغییرات جدید، افراد سودجو با ادعای فروش اکانت وریفای شده بایننس در کیف پول سیف پول در ازای دریافت مبالغی، این اکانت را به شما بفروشند. توصیه ما این است که به هیچ عنوان از این اکانت‌ها استفاده نکنید. مسئله ما با صرافی بایننس و تمام صرافی‌های ارز دیجیتال بین‌المللی بحث تحریم ایران و بحث مقابله این صرافی‌ها با اقدامات مشکوک مالی است. احراز هویت در صرافی‌ها با استفاده از اطلاعات جعلی (همان اکانتی که این افراد به شما پیشنهاد می‌دهند) مصداق بارز اقدامات مالی خرابکارانه است. این در حالی است که صرافی بایننس از گذشته با کاربران ایرانی که صرفا به دلیل تحریم‌های امریکا باید از این صرافی خارج شوند، رفتار بسیار محترمانه‌ای داشته و همواره اجازه برداشت دارایی را به این کاربران داده است. اما در مورد اقدامات مشکوک مالی، حساب شما بلوکه شده و اجازه برداشت نیز از شما سلب خواهد شد. در نتیجه به هیچ عنوان از این حساب‌های کاربری استفاده نکنید.

سوالات متداول (FAQ)

پرسش و پاسخ میهن بلاکچین
کیف پول سیف پل چیست؟

سیف پل یک کیف پول نرم‌افزاری و سخت‌افزاری است که برای نگهداری رمزارز شبکه‌های اتریوم، BNB Chain، پولکادات، سولانا، پالیگان، ریپل و ترون کاربرد دارد. امکان استفاده از اپلیکیشن‌های غیرمتمرکز هم با کمک این ولت فراهم است.

آیا احراز هویت در Safepal اجباری است؟

تمامی کاربران برای دسترسی به قسمت ترید بایننس در کیف پول سیف پل (واریز، برداشت و معاملات) ملزم به تکمیل احراز هویت سطح متوسط در صرافی بایننس هستند.

سخن پایانی

کیف پول ارز دیجیتال سیف پل از جمله کیف پول‌هایی است هم نسخه نرم‌افزاری و هم نسخه سخت‌افزاری ارائه داده است و به همین جهت، یکی از کیف پول‌های امن و قابل‌اطمینان محسوب می‌شود. ما در این مقاله، به صورت کامل کیف پول سیف پال و ویژگی‌هایش را معرفی کردیم و نکات مربوط به استفاده از اپلیکیشن بایننس در این کیف پول را توضیح دادیم. فراموش نکنید تجربیات خود درباره استفاده از این کیف پول و خدمات آن را با ما در میان بگذارید.

منبع
SafePal

نوشته های مشابه

اشتراک
اطلاع از
336 دیدگاه
جدید ترین
قدیمی ترین محبوب ترین
Inline Feedbacks
View all comments
دکمه بازگشت به بالا