در حالی که اخیرا اعلام شد بهروزرسانی مرج (ادغام) اتریوم در ماه آگوست (مرداد) صورت خواهد گرفت، بیکن چین اتریوم روز گذشته با مشکل سازماندهی مجدد (reorg) مواجه شد و طی آن، ۷ بلاک از مدار بلاکهای این زنجیره خارج شد.
به گزارش میهن بلاکچین و به نقل از کوین تلگراف، بر اساس دادههای بیکن اسکن، در تاریخ ۲۵ می (۴ خرداد) هفت بلاک از شماره ۳،۸۸۷،۰۷۵ تا ۳،۸۸۷،۰۸۱ بین ساعات ۰۸:۵۵:۲۳ تا ۰۸:۵۶:۳۵ صبح به وقت UTC از بیکن چین اتریوم حذف شدهاند.
سازماندهی مجدد یا reorg به مشکلی اشاره دارد که طی آن بلاکی که بخشی از یک زنجیره، مانند بیکن چین، بوده است، از ترتیب اصلی زنجیره خارج میشود. این مشکل ممکن است در نتیجه حمله یک ماینر مخرب با قدرت پردازشی بالا و یا یک باگ رخ دهد و طی آن، شبکه به طور ناخواسته فورک شده و یا زنجیرهای تکراری ایجاد خواهد شد.
در رابطه با بیکن چین، توسعهدهندگان معتقدند مشکل به دلیل شرایط مختلف پیشآمده و مسائل امنیتی و یا یک مشکل اساسی در آن نقشی نداشته است. توسعهدهندگان خاطرنشان کردند پیشنهاد فورک تقویتشده یا «proposer boost fork» که طی آن افراد خاص برای انتخاب بلاک بعدی در بلاکچین اولویت دارند ممکن است دلیل این اتفاق باشد.
پرستون ون لون، توسعهدهنده اتریوم در واکنش به این اتفاق گفت که سازماندهی مجدد در بیکن چین به دلیل تقسیمبندی مبهم «non-trivial segmentation» کلاینت نود قدیمی و جدید رخ داده و لزوما به عوامل مخرب مربوط نیست. ویتالیک بوترین، یکی از بنیانگذاران اتریوم نیز این نظریه را تایید و آن را «فرضیهای خوب» توصیف کرد.
مارتین کوپلمن، یکی از بنیانگذاران پروتکل Gnosis، یکی از شبکههای سازگار با ماشین مجازی اتریوم، یکی از اولین کسانی بود که صبح دیروز متوجه وقوع سازماندهی مجدد در بیکن چین شد و آن را در توییتی به اشتراک گذاشت. وی در این رابطه گفت:
این نشان میدهد استراتژی کنونی نودها باید مورد بازنگری قرار گیرد تا به شبکه پایدارتری تبدیل شود.
در پاسخ به کوپلمن، ون لون، توسعهدهنده اتریوم، سازماندهی مجدد در بیکن چین را به پیشنهاد فورک تقویتشده ناقص نسبت داد. وی در این رابطه گفت:
ما گمان میکنیم این اتفاق به دلیل پیشنهاد فورک تقویتشده که به طور کامل در شبکه انجام نشده، رخ داده است. این سازماندهی مجدد نشاندهنده انتخاب فورک اشتباه نیست، بلکه یک تقسیمبندی مبهم از کلاینتهای قدیمی و به روز است.
وی افزود:
پس از اطمینان کامل از علت اصلی، جزئیات اطلاعرسانی خواهد شد.
ترنس تسائو، دیگر توسعهدهنده اتریوم اوایل امروز در توییتی فرضیه دیگری را مطرح کرد و خاطرنشان کرد سازماندهی مجدد در بیکن چین احتمالا به دلیل نودهای تقویت شده و تقویت نشده و همچنین دیر شدن زمانبندی بلاکها رخ داده است.
وی در این رابطه گفت:
با توجه به همزمان نبودن انتشار کلاینتها، این اتفاق به تدریج رخ داده است و همه نودها به طور همزمان به پیشنهاد تقویتشده بهروز نشدهاند.
بر اساس گزارش پیشین میهن بلاکچین، ون لون هفته گذشته در کنفرانسی اعلام کرد گذار از اجماع اثبات سهام به اثبات کار ممکن است اگر همه چیز طبق برنامه پیش برود، در ماه آگوست انجام شود.
در حالی که وقوع سازماندهی مجدد در بیکن چین اتریوم گمانهزنیهای متعددی در رابطه با تاخیر مرج اتریوم ایجاد کرده است، ون لون و دیگر توسعهدهندگان هنوز در این رابطه صحبت نکردهاند.