گروه هکر بیت پیکو (Bitpico) پس از اینکه اعلام کرده بود به شبکه بیت کوین کش حمله خواهد کرد، بیان کرد این آلتکوین تحت اختیار گرههایی است که همه متعلق به یک شرکت است.
این گروه اطلاعاتی را منتشر کرد که نشان میدهد که ۹۸ درصد آدرس های IP از نظر جغرافیایی نزدیک به یکدیگر میباشند. یکی از کاربران توییتر در این مورد اطلاعاتی را بازگو کرد که نشان میدهد سرورهایی که برای کلود ماینینگ استفاده میشده متعلق به سایت علی بابا میباشد. علی بابا یک سایت خرده فروش آنلاین چینی است.
این گروه هکر تخمین زدهاند که فعالیت هر گره شبکه بیت کوین کش حدود ۱۰۰ دلار هزینه داشته است که هزینه ماهانه آن به ۱۰۰ هزار دلار میرسد. طبق گفته های بیتپیکو، ۴۹ درصد از کل گره های شبکه بیت کوین کش بر روی تاسیسات علی بابا فعالیت میکنند.
با فاش کردن این اطلاعات بیت پیکو مدارک بیشتری از شبکه بیت کوین کش منتشر کرد که شامل قطع دسترسی ۸۰ درصد آدرس IP این گروه هکر میباشد.
این ادعای بیت پیکو با آمارهایی که بعضی از کاربران منتشر کردند متضاد است. طبق گزارشات bchnodes.online، گره های بیت کوین کش درحال حاضر در ۴۸ کشور سراسر جهان فعال میباشند. بیشترین تعداد گره ها در ایالات متحده با سهم ۲۸.۲۶ درصد میباشد و بعد از آن چین ۲۲.۵۴ درصد گره ها را دارد. آلمان نیز در رتبه بعدی با در اختیار داشتن ۱۰.۹۵ درصد گره ها میباشد.
بیت پیکو در اواخر ماه ژوئن اعلام کرد که با هدف متلاشی کردن شبکه بیت کوین کش، به آن حمله خواهند کرد. این گروه قول دادند تا به راجر ور، موسس بیت کوین کش ضربه بزنند. بیت پیکو در توییتر خود نوشته است:
این حمله آغاز شده است و در ماه های آتی با شدت بیشتری ادامه خواهد یافت. طی ۶ هفته ۵۰۰۰ حمله به گره های بیت کوین کش صورت میگیرد و سپس زنجیره آن را از هم جدا میکنیم. راجر ور به گریه خواهد افتاد.
به هرحال فقط اعضای بیت پیکو نبودهاند که شبکه بیت کوین کش را به متمرکز بودن متهم کردهاند. نیک زابو توسعه دهنده بیت کوین نیز دسامبر سال گذشته چنین اتهامی را متوجه شبکه بیت کوین کش کرده بود. اوایل سال جاری مدیر یکی از پروژه های مایکروسافت از بیت کوین کش انتقاد کرد و گفت به دلیل عدم غیرمتمرکز بودن، اندازه بلاک ها افزایش خواهد یافت. در آن زمان، بیت کوین کش در حال برنامه ریزی برای افزایش اندازه بلاک ها از ۸ مگابایت به ۳۲ مگابایت بوده است.