اخبار بیت کوین

آیا روند قیمت بیت کوین از بازارهای سنتی تبعیت می کند؟

از زمان پخش خبرهایی مبنی بر همه گیر شدن ویروس کرونا در جهان، بازارهای جهان با کاهش قیمت روبرو شدند، حتی طلا که به عنوان ذخیره ارزش محسوب می شود کاهش قیمت داشت. بسیاری از شرکت ها تعطیل شدند و یا به دورکاری روی آوردند. شیوع ویروس کرونا به لغو بسیاری از پروازها، رویدادهای مهم و کنفرانس ها و بسیاری موارد دیگر منجر شد.

بازار بیت کوین و ارزهای دیجیتال نیز مصون از این ویروس نبود و با فشار زیادی از جانب خرس ها مواجه شد. قیمت بیت کوین که در ماه فوریه به ۱۰۰۰۰ دلار رسیده بود. در ماه مارس تا ۴۸۰۰ دلار کاهش یافت. اما پس از اینکه فرماندار نیویورک وضعیت این ایالت را بحرانی اعلام کرد و تا مسافت یک مایلی این ایالت را قرنطینه کرد قیمت بیت کوین همانند شاخص های آمریکایی با کاهش زیادی روبرو شد و تا ۳۶۰۰ دلار ریزش داشت.

با توجه به این موضوع، بیل هرمان، مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری Wilshire Phoenix، بر این عقیده است که حرکت منفی فعلی بیت کوین را می توان تا حد زیادی به بی ثباتی بازار سنتی نسبت داد. وی همچنین بیان کرد در زمان نوسانات شدید که اغلب با وحشت همراه است، بیشتر سرمایه گذاران خرده فروش چه در بازار بیت کوین و یا سهام ابتدا دست به فروش می زنند و بعدا سوال می کنند.

متی گرینسپن مدیرعامل Quantum Economics نیز همین عقیده را دارد و معتقد است بیت کوین در حال حاضر از شاخص های بورس تبعیت می کند.

دیوید وازلن مدیرعامل HedgeTrade نیز معتقد است قطعا ارتباطی میان بیت کوین و بازارهای سنتی وجود دارد:

قیمت بیت کوین مطابق با ریزش اخیر بازار بورس واکنش نشان داد و می‌توان گفت که عملکرد آن هم چنان با اخبار سراسر جهان در ارتباط است. اما بیت کوین هم چنین مشخصه های خود را دارد، برای مثال در تاریخ ۶ مارس که بازار بورس در روند نزولی قرار داشت، این ارز دیجیتال با افزایش قیمت مواجه شده بود. بیت کوین هم چنین تحت تاثیر مواردی است که به هیچ عنوان ارتباطی با بازارهای سنتی ندارند، مواردی نظیر ماینینگ، نهنگ ها و هک شدن صرافی ها.

آیا بیت کوین یک ذخیره ارزش مستقل است؟

بیت کوین ظاهرا به اصلاح قیمت سهام، نفت خام و دیگر کالاها بسیار واکنش نشان می دهد. آیا واقعا بیت کوین یک کلاس دارایی مستقل است؟

متی گرینسپن در این خصوص بیان کرد:

به نظر می‌رسد نوسان قیمت به دو نکته ای که طرفداران بیت کوین به آنها تمایل دارند آسیب می‌زند. اولین نکته این است که بیت کوین ارتباطی با عملکرد سایر دارایی ها ندارد. نکته دوم نیز این است که بیت کوین طی زمان های عدم قطعیت همانند بازار بورس عمل می‌کند یعنی آنکه بیت کوین اکنون به جای دارایی امن، در جایگاه دارایی پر خطر قرار دارد.

همینطور سایمون پیترز (Simon Peters) تحلیلگر شرکت کارگزاری و معاملات eToro معتقد است که ارتباط ذکر شده مشاهده شده است زیرا شیوع ویروس بر بازارهای سنتی و ارزهای دیجیتال تاثیرگذار است. در این خصوص وی گفت:

ویروس کرونا آن چنان مشابه ژئوپلیتیکی نیست بلکه یک همه گیری جهانی است. به نظرم در این زمینه بحث درباره ارزهای دیجیتال وجود دارد که طی آن، شاهد تغییر در سیاست پولی بانک های مرکزی یا افزایش نقدینگی در بازار هستیم.

در آخر، برایان هنکی (Brian Hankey) موسس Cache، ارائه دهنده توکن هایی با پشتوانه طلا بیان کرد که اگرچه ممکن است به نظر برسد طلا و نقره در روند کاهش قیمت کوتاه مدت قرار دارند، اما در میان مدت یا بلندمدت هم چنان سرمایه گذاری خوبی به نظر خواهند آمد. به علاوه، وی در ادامه خاطرنشان کرد که با توجه به کاربردهای صنعتی مختلفی که نقره دارد، این فلز گران بها پتانسیل زیادی برای افزایش قیمت دارد.

منبع
cointelegraph

نوشته های مشابه

اشتراک
اطلاع از
0 دیدگاه
Inline Feedbacks
View all comments
دکمه بازگشت به بالا