آیا طراحی شاردینگ اتریوم ۲.۰ میتواند تغییر کند؟

دنکراد فیست (Dankrad Feist) محقق اتریوم توضیحات مفصلی درباره مزایای اتریوم ۲.۰ و شاردینگ آن عنوان کرده است. این مزایا در صورتی محقق میشود که دیگر ارائهدهندگان مستقل برای هر شارد وجود نداشته باشد.
به گزارش میهن بلاکچین و به نقل از یوتودی، دنکراد فیست پروپوزالی به اسم «طرح شاردینگ جدید با یکپارچهسازی بیکن و بلاک شارد» در بلاگ شخصی خود منتشر کرده است تا ایده خود درباره مدل شاردینگ اتریوم ۲.۰ را به اشتراک بگذارد.
طبق پروپوزال فیست، طرح شاردینگ اتریوم به طور فرضی، اطلاعات تمام شاردها را به یک بلاک بیکن (beacon) وارد میکند. این راهکار پس از پیادهسازی به تمام تراکنشها امکان میدهد تا به طور همزمان به اطلاعات بلاک، حتی از لایه اول و سیستمهای مبتنی بر دانش صفر، دسترسی داشته باشند.
در طرح جدید شاردینگ اتریوم، بلاکها توسط یک سازنده بلاک ایجاد خواهد شد و شامل تراکنشهای عادی و تراکنشهایی با calldata شاردشده است.
فیست در توضیح پروپوزال خود به ۱۰ مزیت اصلی ایده خود اشاره کرد که عمدتا در خصوص تعاملپذیری، غیرمتمرکزسازی، کاهش هزینه و سایر موارد هستند.
ساخت این موارد سالها طول میکشد
رابرت هابرمایر (Robert Habermeier) همبنیانگذار پولکادات به مخالفت با نظر فیست درباره شاردینگ پرداخته است. هابرمایر تاکید کرده است که انتقال به طرح شاردینگ جدید، سرعت توسعهدهندگان اتریوم ۲.۰ را کاهش میدهد.
هابرمایر گفته است که در بسیاری موارد، توسعهدهندگان باید از ابتدا شروع به ساخت طرح جدید کنند و پیشرفت چندین ساله آنها از بین خواهد رفت. چنین تغییراتی ممکن است به انگیزه تیم توسعهدهندگان اتریوم آسیب برساند. وی در این خصوص گفت:
این اقدام اشتباه است زیرا سیستمها توسط افراد مختلف ایجاد شده است. اگر الزامات و پیشنیازها در هر زمانی تغییر کند، ممکن است توسعهدهندگان ناامید شده و انگیزه آنها از بین برود. شرکتهای توسعهدهنده کلاینتها باید بدانند که آینده اتریوم چگونه است و چه مواردی عرضه خواهد شد.
اتریوم ۲.۰ نسخه به شدت موردانتظاری از بلاکچین اتریوم است که این شبکه را از گواه اثبات کار به گواه اثبات سهام انتقال میدهد و ماینرها را با سهامگذاران جایگزین میکند. پیادهسازی شاردینگ یکی از مهمترین تغییرات نسخه کنونی اتریوم خواهد بود.
ویتالیک بوترین همبنیانگذار اتریوم امروز در توییتی به بررسی پیشبینیهایی که در طول این سالها انجام داده بود پرداخته است. این کارآفرین همچنان معتقد است که اینترنت پول نباید بیشتر از ۵ سنت در هر تراکنش هزینه داشته باشد و به ادامه یافتن اقدامات اتریوم برای بهبود قابلیتهای مقیاسپذیری این بلاکچین نیز اشاره کرد. بوترین همچنین به تقدیر از تیم توسعه اتریوم پرداخت و عنوان کرد آنها سادگی طراحی نهایی و راه رسیدن به آن را با ارزش میدانند. او طراحی دنکراد فیست را ستود و آن را در راستای این اهداف عنوان کرد.