تحلیل آنچین

تحلیل اختصاصی آن‌چین (5 مرداد)؛ بررسی قیمت بیت کوین پس از افزایش نرخ بهره

در هفته گذشته صعود قیمت بیت کوین به بالای سطح ۲۴٬۰۰۰ دلار، با انتشار خبر فروش بیت کوین از سوی تسلا در نیمه شب چهارشنبه، عمر کوتاهی داشت. این روز با اخبار مثبت و صعود قیمت BTC به ۲۴٬۳۰۰ دلار آغاز شده بود اما پس از انتشار خبر تسلا، بازار وارد روندی نزولی شد و قیمت BTC در روز پنجشنبه حتی تا ۲۲٬۹۰۰ دلار کاهش یافت.

پس از دو روز نوسان قیمت بیت کوین بیت ۲۲ تا ۲۳ هزار دلار، در روز یکشنبه نگاه‌ها به کندل هفتگی قیمت بیت کوین بود تا مشخص شود آیا کندل هفتگی BTC می‌تواند بالای میانگین متحرک ۲۰۰ هفته‌ای بسته شود یا نه. اما این امیدها در شب یکشنبه به ثمر ننشست و کندل هفتگی قیمت بیت کوین در ۲۲٬۵۰۰ دلار بسته شد و نتوانست سطح میانگین متحرک ۲۰۰ هفته‌ای که ۲۲٬۸۰۰ دلار را نشان می‌داد به عنوان حمایت حفظ کند. پس از آن قیمت بیت کوین وارد روندی نزولی شد و در سه‌شنبه حتی کانال ۲۱٬۰۰۰ دلار را برای مدتی از دست داد.

بازار رمزارزها امروز، چهارشنبه، چشم انتظار تصمیم کمیته بازار آزاد فدرال (FOMC) برای تعیین میزان افزایش نرخ بهره است. اعلام نتایج این نشست می‌تواند تاثیر مهمی بر تمام بازارها داشته باشد. افزایش نرخ بهره قطعی به نظر می‌رسد، اما در مورد میزان افزایش پیش‌بینی‌های مختلفی وجود دارد. و اکثر گمانه‌زنی‌ها بین ۰.۷۵٪ یا ۱٪ افزایش در نوسان است. این در حالی است که میزان تورم سال به سال در ماه ژوئن به رقم کم‌سابقه ۸.۶٪ رسیده است که بالاترین نرخ تورم در ۴۰ سال گذشته ایالات متحده است. میزان افزایش نرخ بهره امروز چهارشنبه ساعت ۲۲:۳۰ به وقت تهران اعلام خواهد شد و ممکن است منجر به نوسانات سنگین به خصوص در بازار رمزارزها و بیت کوین شود.

برای تحلیل قیمت بیت کوین و قیمت اتریوم و به طور کلی تحلیل روند کلی بازار رمز ارزها ابزارهای متنوعی وجود دارد. ما معتقدیم با بررسی مداوم اطلاعات آن‌چین یا درون زنجیره‌ای می‌توان وقایع و اتفاقات این بازار را عمیق‌تر و دقیق‌تر ارزیابی و تحلیل کرد. در همین راستا میهن بلاکچین قصد دارد تا با تمرکز بر اطلاعات و دیتای درون شبکه یا On-Chain، گزارشی از عملکرد بازار را به صورت هفتگی منتشر کند. هدف این گزارش‌های هفتگی، تحلیل رفتار سرمایه‌گذاران، احساسات معامله‌گران و تغییرات صورت گرفته در شبکه بیت کوین و اتریوم است. در این تحلیل‌ها متریک‌های آنچین بیت کوین و اتریوم مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

سلب مسئولیت

سلب مسئولیت

گزارش پیش رو، تحلیل اختصاصی میهن بلاکچین بر اساس دیتاهای آن‌چین (روی زنجیره) در هفته گذشته است. اطلاعات و تحلیل‌های این مقاله به هیچ عنوان نباید به عنوان توصیه‌ای برای خرید و فروش یا سرمایه‌گذاری در نظر گرفته شوند. فراموش نکنید که همیشه قبل از سرمایه‌گذاری، خودتان به طور کامل بازار را تحلیل و بررسی کنید.

توجه به نکات زیر به مطالعه بهتر این مقاله کمک خواهد کرد:

  • این گزارش به ۳ بخش کلی تقسیم‌ شده است؛ در بخش اول اطلاعات کلی از بازار در هفته گذشته را ارائه می‌کنیم و همینطور اطلاعات مهم پیرامون بیت کوین را مورد بررسی قرار خواهیم داد. در بخش دوم این گزارش نیز وضعیت شبکه اتریوم را بررسی خواهیم کرد. در انتها نیز به شکل جزیی به وضعیت استیبل‌کوین‌ها می‌پردازیم.
  • برای جلوگیری مداوم از بیان تاریخ‌ها، در این مقاله کلمه «بازه زمانی» به فاصله زمانی ۳۰ تیر تا ۵ مرداد ماه اشاره دارد.
  • این نسخه، چهل و هشتمین گزارش از سری تحلیل‌های هفتگی آنچین میهن بلاکچین است. برای مطالعه گزارش پیشین، به مقاله زیر مراجعه کنید.

بخش اول – بیت کوین

قیمت بیت کوین
منبع: tradingview.com

تصویر بالا قیمت بیت کوین را در تایم‌فریم روزانه نشان می‌دهد. قیمت بیت کوین در هفته گذشته تا محدوده ۲۳,۷۰۰ دلار افزایش یافت؛ اما با اعلام خبر فروش بیت کوین توسط شرکت تسلا و اخبار منتشر شده برای اعلام نرخ جدید بهره بانکی در ایالات متحده آمریکا، قیمت بیت کوین همراه با سایر بازارهای مالی کاهش یافت. با این ریزش قیمت بیت کوین به محدوده ۲۰,۷۰۰ دلار رسید.

شاخص ترس و طمع بالاخره و پس از یک دوره ۱ ماه از حالت ترس شدید خارج شده است. عدد این شاخص در حال حاضر ۲۸ بوده که نشان‌دهنده وجود ترس در بین سرمایه‌گذاران بیت کوین است.

شاخص ترس و طمع
منبع: alternative.me

در ادامه به بررسی برخی از داده‌های آنچین در یک هفته اخیر می‌پردازیم:

این هفته و پس از ریزش بازار، ارزش کل بازار رمزارزها کاهشی ۱۰ درصدی داشت و به مرز ۹۵۰ میلیارد دلار رسید. هفته گذشته پس از حدود گذشت ۲ ماه ارزش کل بازار رمزارزها از یک تریلیون دلار عبور کرده بود.

ارزش بازار رمزارزها
منبع: coinmarketcap.com

دامیننس بیت کوین همچنان در حال کاهش است. این موضوع در حالی اتفاق می‌افتد که در طی سال‌های مختلف معمولا با ریزش بازار رمزارزها، دامیننس BTC افزایش پیدا می‌کند. در حال حاضر سلطه بیت کوین بر بازار رمزارزها ۴۱.۲ درصد و دامیننس اتریوم برابر با ۱۸.۲ درصد است. اتریوم تاکنون عملکرد بسیار بهتری نسبت به بیت کوین از خود نشان داده است.

دامیننس بیت کوین
منبع: coinmarketcap.com

بررسی رفتار سرمایه‌گذاران بیت کوین

نهنگ‌ها یکی از اصلی‌ترین بازیگران در بازار رمزارزها محسوب می‌شوند و تحرکات آنها در بازار می‌تواند تصویر دقیقی از اتفاقات آینده را پیش روی سرمایه‌گذاران قرار دهد. از این رو ابتدا به سراغ نهنگ‌های بیت کوین می‌رویم و رفتار آن‌ها را مورد بررسی قرار می‌دهیم:

سرمایه‌گذاران بیت کوین
منبع: santiment
  • معرفی نمودار: در تصویر بالا نمودار رفتار کیف پول‌هایی که موجودی آن‌ها بین ۱۰۰ تا ۱۰,۰۰۰ بیت کوین است با نمودار بنفش در کنار نمودار قیمت بیت کوین به صورت کندل استیک نشان داده شده است. همچنین هیستوگرامی به شکل عمودی در گوشه تصویر مشاهده می‌‌کنید که نشان‌دهنده حجم و قیمت خرید کوین‌های فروخته شده طی هفته گذشته است.
  • تحلیل نمودار: همانطور که در نمودار مشخص است نهنگ‌ها همچنان در حال فروش بیت کوین‌های خود هستند. هیستوگرام نمودار نیز نشان می‌دهد در طی هفته گذشته نهنگ‌ها فقط مشغول فروش دارایی‌های خود بوده‌اند. این هفته نسبت به هفته گذشته ۷۰,۰۰۰ واحد بیت کوین از کیف پول نهنگ‌‌ها خارج شده است. این در حالی است که موجودی کیف پول سرمایه‌گذاران خرد بیت کوین هر روز در حال افزایش بوده و از زمان ریزش بیت کوین در ماه می ۲۰۲۲، بیش از ۲۰۰,۰۰۰ بیت کوین توسط سرمایه‌گذاران خرد خریداری شده است.

بررسی رفتار هولدرها در برابر تریدرها

بررسی رفتار هولدرها در برابر تریدرها
منبع: santiment
  • معرفی نمودار: در تصویر بالا، قیمت بیت کوین با رنگ سبز، در کنار تفاوت سود محقق شده هولدرهای بلند مدت (یک ساله) و کوتاه مدت (۶۰ روزه) نمایش داده شده است. شاخص MVRV Long/Short توانایی نسبتا قابل قبولی در تشخیص سقف و کف سیکل‌های نزولی و صعودی از خود نشان داده است.
  • تحلیل نمودار: با بهبود نسبی قیمت بیت کوین، همچنان عمده جابجایی‌های آن در بین کیف پول‌های مختلف با ضرر اتفاق می‌افتد. زمانی که شاخص MVRV از محدوده منفی خارج شود، می‌توان انتظار بهبود در روند بازار را داشت.

بررسی وضعیت ماینرهای بیت کوین

بیش از ۱.۸۳ میلیون واحد بیت کوین در کیف پول ماینرهای شبکه بیت کوین ذخیره شده‌ است. در نتیجه بررسی رفتار این بازیگران نیز در روند قیمتی بیت کوین موثر است. به تصویر زیر توجه کنید:

وضعیت ماینرهای بیت کوین
منبع: cryptoquant.com
  • معرفی شاخص: نمودار بالا شاخص ورودی/خروجی خالص بیت کوین کیف پول ماینرها را در کنار قیمت بیت کوین با نمودار مشکی نشان می‌دهد. مقادیر مثبت در این نمودار نشان‌دهنده افزایش ذخایر بیت کوین ماینرها است.
  • تحلیل نمودار: همانطور که در نمودار مشخص است، ماینرها با افزایش قیمت بیت کوین در این هفته، از فرصت استفاده کرده و حجم بسیار زیادی از بیت کوین‌های خود را به فروش رسانده‌اند. با توجه به حجم فروش ماینرها می‌توان نتیجه گرفت آنها در حال حاضر امیدی به افزایش قیمت بیت کوین نداشته و با هربار افزایش قیمت سعی در جبران زیان‌های خود دارند.

بررسی وضعیت کیف پول صرافی‌ها

با توجه به حجم مبادلات در صرافی‌های متمرکز، آن‌ها به عنوان یکی از مراجع تعیین قیمت بیت کوین و یکی از مهمترین عوامل تاثیرگذار بر قیمت آن به شمار می‌روند. در حال حاضر حدودا ۱.۸۳ میلیون بیت کوین در کیف پول صرافی‌ها ذخیره شده است. به تصویر زیر توجه کنید:

وضعیت کیف پول صرافی ها
منبع: santiment
  • معرفی شاخص: در تصویر بالا، نمودار بنفش رنگ نرخ خالص ورود و خروج بیت کوین به صرافی‌های متمرکز رمزارزها را در کنار موجودی آن‌ها و قیمت بیت کوین نشان می‌دهد.
  • تحلیل شاخص: نکته قابل توجهی که در نمودار بالا مشخص است، پیش از افزایش نسبی قیمت بیت کوین در این هفته، حدودا ۱۶,۰۰۰ واحد بیت کوین وارد صرافی‌ها شده است و پس از ریزش قیمت تا محدوده ۲۰,۵۰۰ دلار حدودا ۱۸,۰۰۰ واحد بیت کوین از صرافی‌ها خارج شده است. این موضوع می‌تواند نشانگر گرفتن نوسان از بازار رمزارزها توسط گروهی از نهنگ‌ها باشد.

بررسی فاندینگ ریت بیت کوین

فاندینگ ریت بیت کوین
منبع: santiment
  • معرفی شاخص: در تصویر بالا خط سبز نماینده قیمت بیت کوین و میله‌های قرمز نشان‌دهنده فاندینگ ریت صرافی‌های متمرکز است.
  • تحلیل شاخص: فاندینگ ریت بیت کوین همچنان مثبت است. این مساله نشان می‌دهد اکثر معامله‌گران بیت کوین پوزیشن‌های خود را در حالت لانگ باز کرده‌اند و همچنان معامله‌گران نظرشان بر صعودی بودن بیت کوین است.

بررسی احساسات بازار

احساسات بازار
منبع: santiment
  • معرفی شاخص: این شاخص وضعیت حجم فعالیت اجتماعی عبارت «تسلا–Tesla» (رنگ آبی) و سلطه آن در قیاس با باقی ارزهای دیجیتال (رنگ زرد) را در شبکه‌های اجتماعی نشان می‌دهد. همچنین قیمت بیت کوین با رنگ سبز رسم شده است.
  • تحلیل شاخص: اخبار مربوط به فروش بیت کوین توسط شرکت تسلا، به عنوان یکی از دلایل ریزش اخیر بیت کوین و بازار رمزارزها محسوب می‌شود. همانطور که در نمودار مشخص است تعداد جستجوی این شرکت در بازه زمانی هفته اخیر افزایش چشم‌گیری داشته است.

بخش دوم – اتریوم

قیمت اتر
قیمت اتر – تایم فریم روزانه؛ منبع: تریدینگ‌ویو

نمودار بالا قیمت اتریوم را در تایم‌فریم روزانه نشان می‌دهد. اواسط هفته گذشته و با وصول اخبار فروش بیت کوین توسط تسلا، قیمت بیت کوین نزولی شد و بقیه بازار را نیز از ادامه مسیر صعودی باز داشت اما در وهله اول دامیننس بیت کوین کاهش یافت و برای مدتی حتی به پایین‌تر از ۴۰٪ رسید؛ یعنی اتریوم و آلت‌ها توانستند تا مدتی در برابر ریزش قیمت مقاومت کنند. اما این مقاومت در ۲۵ جولای (۳ مرداد) شکسته شد و همزمان با باز شدن بازارهای آسیا در این روز قیمت اتر کاهش چشمگیری تجربه کرد و با ۱۲.۵۷٪ کاهش از ۱٬۶۶۴ دلار در ابتدای روز تا ۱٬۴۵۵ دلار در انتهای روز کاهش یافت.

قیمت اتر تایم فریم ساعتی
قیمت اتر – تایم فریم روزانه؛ منبع: تریدینگ‌ویو

در زمان نگارش مقاله، بازار در انتظار تعیین میزان افزایش نرخ بهره در ایالات متحده است که قرار است تا ۲۲:۳۰ امشب، چهارشنبه ۵ مرداد منتشر شود. حال می‌توان با استفاده از شاخص‌های آنچین به وضعیت شبکه اتریوم در انتظار انتشار این خبر نگاهی انداخت.

گس فی شبکه اتریوم
گس فی شبکه اتریوم؛ منبع: سنتیمنت

فعالیت در شبکه اتریوم بسیار پایین است و همانطور که در نمودار بالا مشاهده می‌شود، میانگین دلاری کارمزد شبکه اتریوم به ۰.۷۴ دلار رسیده است که پایین‌ترین سطح آن از نوامبر ۲۰۲۰ (آبان ۱۳۹۸) است. به نظر می‌رسد بازار در شرایط فعلی از هرگونه FOMO خالی است.

موجودی اتریوم در صرافی‌ها متمرکز هم طی هفته گذشته بیش از ۰.۵ میلیون ETH افزایش یافته است که می‌تواند نشان دهد فعالان بازار برای فروش موجودی اتریوم خود آماده می‌شوند. در ادامه مقاله در قسمت صرافی‌ها این موضوع با دقت بیشتر بررسی می‌شود.

همچنین احساسات بازار در مورد ETH در شرایط فعلی خنثی به نظر می‌رسد. این موضوع می‌تواند نشان دهد سرمایه‌گذاران خرد به فکر خرید ETH نیستند. اما خلا احساسات مثبت احتمال فروش توسط سرمایه‌گذاران کلان را رد نمی‌کند. باید توجه داشت که احساسات بازار بیشتر تحت تاثیر سرمایه‌گذاران خرد است.

احساسات بازار درباره اتریوم
احساسات بازار درباره اتریوم؛ منبع: سنتیمنت

به این ترتیب به نظر می‌رسد وضعیت بازار اتریوم در آستانه اعلام میزان افزایش نرخ بهره از سوی فدرال رزرو چندان مثبت نیست.

وضعیت استیکینگ اتریوم ۲

تعداد ولیدیتورهای اتر ۲
تعداد ولیدیتورهای اتر ۲؛ منبع: گلس‌نود

نمودار بالا تعداد ولیدیتورهای اتریوم ۲ را نشان می‌دهد. همانطور که در نمودار بالا مشاهده می‌شود از ۱۲ جولای (۲۱ تیر) دقیقا ۲ روز قبل از اعلام تاریخ به‌روزرسانی مرج تعداد ولیدیتورها به شدت افزایش یافته است و این روند افزایشی در هفته گذشته نیز ادامه داشته است. در زمان نگارش خبر تعداد ولیدیتورهای بیکن‌چین، ۴۱۱٬۲۰۵ عدد است. هر نود برای شرکت در اعتبارسنجی با استفاده از اثبات سهام در اتریوم ۲، لازم است ۳۲ ETH استیک کند. بنابراین تعداد ولیدیتورها در حال حاضر متناظر با ۱۳٬۱۵۸٬۵۶۰ اتر استیک شده در قرارداد بیکن چین است. سهم لیدو از این حجم اتر استیک شده ۴٬۱۳۹٬۱۳۶ اتر و همچنان بیش از ۳۱٪ است.

بررسی حجم معاملات در صرافی‌های غیرمتمرکز

حجم روزانه دکس‌های اتریوم
حجم روزانه معاملات در دکس‌های اتریوم؛ منبع: Dune

در نمودار بالا حجم معاملات روزانه صرافی‌های غیرمتمرکز به صورت نمودار میله‌ای نشان داده شده و در سمت راست اسامی صرافی‌ها به تفکیک آورده شده است. حجم معاملات صرافی‌های مطرح لایه یک در این هفته حدود ۱۳ میلیارد دلار بود که نسبت به هفته گذشته ۱۸٪ کاهش نشان می‌دهد. با این حال سهم صرافی غیرمتمرکز یونی سواپ از حجم معاملات کل دکس‌های اتریوم حدود ۶۶.۴٪ بود.

سهم یونی سواپ از دکس‌های اتریوم
سهم یونی سواپ از حجم دکس‌های اتریوم؛ منبع: Dune

افزایش سلطه یونی سواپ بر حجم معاملات در اتریوم طی هفته گذشته شتاب بیشتری گرفت، چرا که خبر خرید بازار NFT سودوسواپ (SudoSwap) توسط این صرافی فعالان بازار را به این نتیجه رساند که یونی سواپ قصد دارد تا پاییز امسال تبدیل به یک پلتفرم کامل برای معامله NFT در شبکه اتریوم شود. ورود رقیبی این‌چنینی به فضای معاملات NFT می‌تواند سهم OpenSea از معاملات NFT را کاهش دهد. این موضوع در رفتار نهنگ‌ها در مورد توکن UNI هم منعکس شد.

افزایش فعالیت نهنگ‌های یونی
افزایش فعالیت نهنگ‌های یونی؛ منبع: سنتیمنت

نهنگ‌های یونی (هولدرهای دارای ۱۰ هزار تا ۱ میلیون UNI) در ۱۶ روز گذشته ۱۰.۷۴ میلیون UNI به ارزش ۷۴.۶ میلیون دلار به دارایی خود اضافه کرده‌اند.

وضعیت ورود و خروج اتر به کیف پول اتریوم صرافی‌ها

در این بخش وضعیت ورود و خروج اتر به کیف پول اتریوم صرافی‌ها را بررسی می‌کنیم. به تصویر زیر توجه کنید:

موجودی اتر در صرافی‌ها
بالانس اتریوم در صرافی‌ها؛ منبع: سنتیمنت
  • معرفی شاخص: نمودار بالا قیمت اتر (با رنگ سبز) را در کنار موجودی اتر در صرافی‌ها (برحسب درصد از عرضه کل، با رنگ قرمز) نشان می‌دهد.
  • تحلیل نمودار: مشاهده می‌شود که در هفته اخیر موجودی اتر در صرافی‌ها به شدت افزایش یافته است دوباره به بالای ۱۳٪ از کل عرضه در گردش اتریوم بازگشته است. میزان افزایش موجودی اتر در صرافی‌ها طی این ۷ روز برابر با ۰.۵٪ از کل عرضه در گردش اتر و تقریبا معادل ۰.۵ میلیون ETH است. به نظر می‌رسد عده‌ کثیری از هولدرهای اتر به‌خاطر کاهش قیمت یا در انتظار اخبار منفی از اجلاس FOMC، در حال آماده شدن برای خروج از پوزیشن‌های خود هستند.

بخش سوم – استیبل کوین‌ها

داده‌های آرکین ریسرچ در جمع‌بندی عملکرد استیبل‌کوین‌ها در سه‌ماهه دوم سال ۲۰۲۲ (بهار ۱۴۰۱) نشان می‌دهد که ارزش کل بازار استیبل کوین‌ها که در می ۲۰۲۲ (اردیبهشت ۱۴۰۱) به ۱۸۰ میلیارد دلار رسیده بود، تا پایان سه ماهه دوم (خرداد) با ۱۸.۸٪ کاهش به ۱۵۱.۳ میلیارد دلار رسیده است. این افت شدید تقریبا ۳۵.۱ میلیارد دلاری، بزرگترین کاهش عرضه سه ماهه در تاریخ استیبل کوین‌ها است. به نظر می‌رسد با افزایش تلاطم در اقتصاد کلان بسیاری سرمایه‌گذاران بازار کریپتو حتی استیبل کوین‌ها را محل امنی برای نگه‌داری سرمایه خود تلقی نکرده‌اند و این حجم از سرمایه به طور کامل از بازار خارج شده و به ارز فیات پناه برده است.

عرضه در گردش استیبل کوین‌ها
عرضه در گردش استیبل کوین‌های مختلف؛ منبع: Arcane Research

نکته قابل توجه دیگر در گزارش آرکین این است این گزارش برای ارزش بازار استیبل کوین USDC انتظار جهش دارد و نویسندگان آن معتقدند USDC تا انتهای Q3 (مهر ۱۴۰۱) از نظر ارزش بازار، USDT را پشت سر خواهد گذاشت. در حال حاضر اختلاف ارزش بازار این دو رمزارز کمتر از ۱۱ میلیارد دلار است. برای بررسی این ادعا می‌توان از داده‌ها آنچین کمک گرفت.

فعالیت در تتر و یواس‌دی کوین
فعالیت در تتر و یواس‌دی کوین؛ منبع: کوین متریکز

نمودار بالا تغییرات در موجودی USDT و USDC را در بازه‌های زمانی مختلف نشان می‌دهد و مقایسه می‌کند. با کمی دقت در نمودار بالا می‌توان مشاهده کرد که فعالیت USDC در طول ساعات فعالیت بازار بورس نیویورک (NYSE) رشد چشمگیری دارد در حالی‌که فعالیت USDT طی ساعات فعالیت بازار بورس هنگ کنگ و لندن (HKSE و LSE) بسیار قابل ملاحظه‌تر از ساعات دیگر است. به این ترتیب، می‌توان نتیجه گرفت عمده علاقه به USDC از ایالات متحده می‌آید؛ در حالیکه هدایت‌کننده تقاضا برای تتر، بازارهای آسیای شرقی و اروپا هستند. همچنین عمده جابجایی‌های BUSD، استیبل کوین صرافی بایننس که با مشارکت Paxos صادر می‌شود، در ساعات اولیه کاری ایالات متحده و ساعات فعال بازار اروپا است.

به این ترتیب می‌توان انتظار داشت با پررنگ تر شدن نقش سرمایه‌گذاران سازمانی ایالات متحده در بازار رمزارزها، استفاده از USDC رو به افزایش باشد. البته با توجه به کاهش چشمگیر سلطه تتر بر بازار استیبل کوین قطعا تصاحب رتبه نخست ارزش بازار توسط USDC غیر ممکن نیست. اما اینکه این موضوع به زودی ابتدای پاییز محقق می‌شود، جای تردید دارد و برای آن شواهد کافی در اختیار نیست.

سخن پایانی

ما در این سری مقالات به سراغ اطلاعات آن‌چین بازار می‌رویم و سعی داریم تا الگوهای تکرار شونده مشترک بین قیمت و اطلاعات On-Chain را شناسایی کرده و در اختیار شما قرار دهیم. در نتیجه این مقاله و تمامی مواردی که در آن اشاره شده، به هیچ عنوان نباید ملاک تصمیم‌گیری برای سرمایه‌گذاری قرار گیرد. سعی ما این است تا به جای تحلیل مستقیم قیمت، عوامل تاثیرگذار بر نوسانات قیمت رمزارزها را بشناسیم تا تحلیل دقیق‌تری از بازار داشته باشیم. اگر در این زمینه تجربه‌ای دارید و یا اطلاعات آن چین مشخصی را پیدا کرده‌اید که بر قیمت رمزارزها تاثیر دارد، آنها را با ما به اشتراک بگذارید.

منبع
میهن بلاکچین

نوشته های مشابه

اشتراک
اطلاع از
0 دیدگاه
Inline Feedbacks
View all comments
دکمه بازگشت به بالا