علاوه بر صندوقهای مالی و شرکتهای بیمه که به خرید رمز ارزها روی آوردند گفته میشود چندین دانشگاه برتر جهان نیز داراییهای دیجیتال خریداری کرده اند.
براساس گزارش CoinDesk، دانشگاه هاروارد (Harvard)، ییل (Yale)، براون (Brown) و میشیگان (Michigan) در حال جمع آوری رمز ارز هستند. یک منبع گفت که موسسات آموزش عالی حداقل یک سال است که شروع به خرید داراییهای دیجیتالی کردهاند. در گزارش سال ۲۰۲۰ کوینبیس هم به این دانشگاهها اشاره شده است.
گفته می شود هاروارد، ییل، براون و دانشگاه میشیگان از جمله دانشگاههایی هستند که در صندوق خیریه آموزشی خود ارزهای دیجیتال اختصاص میدهند. Coinbase و سایر صرافی این وجوه را در نگهداری دارند.
ورود دانشگاهها به دنیای رمز ارزها
بر اساس گزارش دیروز CoinDesk، حداقل چهار دانشگاه برجسته جهان اقدام به خرید رمز ارزها کردهاند. بنا به گفته یک منبع، بسیاری از صندوقهای خیریه آموزشی دانشگاهها مقداری دارایی کریپتو به خود اختصاص دادهاند. و برخی از دانشگاهها اینکار را از سال گذشته شروع کردهاند.
براساس دادههای CoinGecko ارزهای رمزنگاری شده اخیراً رونق زیادی را تجربه کردهاند، تنها در ۱۲ ماه گذشته، فقط در بیت کوین شاهد افزایش ۲۷۸.۶ درصدی بوده ایم. اگرچه هیچ تأییدیهای از این مراکز آموزشی خاص داده نشده است، اما هاروارد، ییل، براون و دانشگاه میشیگان به عنوان خریداران داراییهای کریپتو اخیرا برجسته شدند.
در گزارش سال ۲۰۲۰ کوینبیس پرایم، این صرافی خاطر نشان میکند که پایگاه مشتری آنها اکنون شامل افراد محافظه کارانهتر و موسسات سنتی مانند صندوق خیریه دانشگاهها، شرکتهای عمومی، صندوقهای سرمایهگذاری کلان و سایر تازهواردان با استراتژیهای مختلف است.
بیشتر بخوانید : چه عواملی باعث پذیرش عمومی رمزارزها در سال ۲۰۲۰ شدند؟
کوینبیس پرایم یکی از شرکت های سازمانی در کنار کوینبیس کاستدی است. این شرکت که شاید یکی از شناخته شدهترین صرافیهای رمز ارزها در جهان باشد، به چندین موسسه در زمینه داراییهای دیجیتال کمک کرده است. از این موارد میتوان به سرمایهگذاری معروف ۴۲۵ دلاری شرکت مایکرو استراتژی و دیگر موسسات بزرگ اشاره کرد.
پذیرش داراییها دیجیتال توسط موسسات
صندوق خیریه دانشگاه معمولاً از وجوهی مانند کمکهای خیرین جمع میشود. برخی از آنها سپس در داراییهای دیگر سرمایهگذاری میشوند. از این صندوقها برای پرداخت هزینه آموزش و تحقیق استفاده میشود. دانشگاههای هاروارد، ییل، براون و دانشگاه میشیگان از معتبرترین دانشگاههای جهان هستند و صندوقهای خیریه آنها تا حدودی این موضوع را نشان میدهد. هاروارد، که به طور مرتب در بالای لیست دانشگاهها در کنار استنفورد ، آکسفورد و کمبریج قرار دارد، تقریباً ۴۱.۹ میلیارد دلار در صندوق خیریه خود دارد که فاصله زیادی از سایر دانشگاهها دارد.
گزارش مالی سال ۲۰۲۰ هاروارد تخصیص ۱۸.۹٪ در سهام عمومی، ۲۳٪ در سهام خصوصی و ۳۶.۴٪ در صندوقهای تامینی را برجسته میکند ، اگرچه در مورد داراییهای دیجیتال اشاره خاصی نشده است. در اکتبر ۲۰۱۸، ییل ۴۰۰ دلار در پارادایم سرمایهگذاری کرد، صندوقی که توسط فرد هرسام (Fred Ehrsam) از کوین بیس و مت هنگ از Sequoia Capital راه اندازی شده است. چند روز بعد ، مشخص شد که هاروارد و سایر موسسات در صندوقهای رمزنگاری سرمایه گذاری کرده اند.
تا به امروز ، هیچ یک از دانشگاههای ذکر شده، تخصیص مستقیم بودجه به کریپتو را تأیید نکردهاند. این می تواند به تحکیم این دیدگاه کمک کند که بیت کوین و سایر رمز ارزها یک کلاس دارایی نوظهور هستند، ایدهای که بسیاری از سرمایه گذاران نهادی در سال ۲۰۲۰ از آن استقبال کردند.