اخبار آلتکویناخبار بیت کوین

داعش دیگر علاقه ای به بیت کوین ندارد؛ دریافت کمک مالی با مونرو!

مخالفان بیت کوین همراه می‌گویند که فقط تروریست ها از بیت کوین استفاده می‌کنند. اما باید گفت که داعش هم دیگر از بیت کوین استفاده نمی‌کند.

گزارش های حاکی از آن است که داعش اخیرا بیت کوین را کنار گذاشته و کوین متمرکز بر حریم خصوصی مونرو را جایگزین کرده است. طبق گزارش شرکت تحلیل بلاک چین وایت استریم (Whitestream)، داعش یکی از آدرس های وبسایت های خود را به روزرسانی کرده است تا نشان دهد که اکنون فقط مونرو را به عنوان کمک مالی به صورت ارز دیجیتال می‌پذیرد. وایت استریم همان شرکتی است که سال گذشته گزارش داده بود گروه های تروریستی برای تامین بودجه خود به سمت ارزهای دیجیتال متمایل می‌شوند.

این شرکت در توییتر نوشت:

اکنون این خبر رسمی است که داعش برای جذب سرمایه عمومی به سمت مونرو متمایل شده است. با آگاهی که در سراسر جهان ایجاد کرده ایم و به لطف همکاری های بین المللی، توانستیم داعش را از بلاک چین بیت کوین بیرون کنیم.

داعش و سایر گروه های تروریستی از سال ۲۰۱۴ به دریافت کمک مالی به صورت بیت کوین می‌پردازند. اما اخیرا این گزینه های جذب سرمایه تحت بازبینی شدیدی از جانب دولت ها و مجریان قانون قرار گرفته اند، زیرا محبوبیت بیت کوین به تدریج افزایش یافته است، در حالی که نرم افزارهای تحلیلی بلاک چین پیگیری و رصد سرمایه ها در بلاک چین عمومی بیت کوین را آسانتر کرده اند.

احتمالا این موضوع باعث شده است که داعش به سمت مونرو جذب شود، زیرا تمرکز این کوین حریم خصوصی بر ناشناس بودن بیشتر از بیت کوین است. برخلاف بیت کوین که آدرس های آن در بلاک چین در دسترس عموم است، تراکنش های مونرو پنهان هستند، یعنی فقط ارسال کننده و دریافت کننده مقدار کامل تراکنش را می‌دانند. کیف پول های مونرو می‌توانند شامل آدرس های پنهان باشند که مالکیت آدرس کیف پول را پنهان می‌کند.

اگرچه داعش از بیت کوین خارج شده است، اما کمک های مالی ارز دیجیتال یک منبع درآمد گروه های تروریستی است. علیرغم ثروت چندین میلیون دلاری داعش به صورت بیت کوین، شرکت تحلیل بلاک چین چینالیسیس گفته است که این رقم بسیار کمتر از چیزی است که تصور می شود. ماه گذشته، چینالیسیس گزارشی منتشر کرد که داعش کمتر از ۱۰۰,۰۰۰ دلار به صورت بیت کوین در اختیار دارد.

بخشی از این موضوع می‌تواند به دلیل این باشد که انتقال یا نقد کردن بیت کوین برای داعش دشوار است. اما مونرو می‌تواند این مشکل را برطرف کند.

اگر داعش از کلاینت های سبک (کیف پول هایی که برای فعالیت به نسخه ای از تاریخچه بلاک چین نیاز ندارند) استفاده کند، ممکن است حریم خصوصی آن به خطر بیافتد. این موضوع بدان دلیل است که اطلاعات آنها در اختیار نودهای کاملی قرار بگیرد که کیف پول داعش برای تعامل با شبکه مونرو از آنها استفاده می‌کند.

هرکسی که نود مورد نظر را اجرا کند می‌تواند اطلاعات را افشا کند. به علاوه، توسعه دهندگان برنامه های کلاینت های سبک مونرو نیز می‌توانند اطلاعات کسانی که نرم افزار آنها را دانلود می‌کنند افشا کنند و این، مسیر دیگری برای به خطر افتادن حریم خصوصی کاربران است. در آخر می‌توان گفت حتی اگر داعش به طور بی نقصی از مونرو استفاده کند، باز هم ممکن است از طریق رصد و پیگیری آدرس های مونرو، آدرس های IP آنها مشخص شود.

مونرو نیز همانند بیت کوین بدون نظارت بلاک چین نیست و اگر به درستی از آن استفاده نشود، آنطور که برنامه ریزی شده است کار نخواهد کرد.

منبع
decrypt

نوشته های مشابه

اشتراک
اطلاع از
0 دیدگاه
Inline Feedbacks
View all comments
دکمه بازگشت به بالا