شبکه اتریوم امروز به دستاورد مهم دیگری دست یافت. دادههای اولتراساند مانی نشان میدهد که امروز پس از گذشت ۱۱۰ روز از هارد فورک لندن شبکه اتریوم، ۱،۰۰۰،۰۰۰ رمز ارز ETH سوزانده شده است.
به گزارش میهن بلاکچین، شبکه اتریوم با پیاده سازی طرح پیشنهادی EIP-1559 در اواسط مرداد ماه روند توکنسوزی اتر را آغاز کرد. هماکنون پس از گذشت ۱۱۰ روز، یک میلیون ETH سوزانده شده است. با توجه به قیمت اتریوم در این لحظه (۴،۳۰۳ دلار)، این میزان اتر معادل ۴.۳ میلیارد دلار است که از شبکه خارج شده است.
دادههای سایت Ultrasound.money نشان میدهد که در این مدت، بیشترین اتریومهای سوزانده شده متعلق به پلتفرم اوپنسی بوده است. بازار معاملاتی OpenSea تاکنون بیش از ۱۱۰،۰۰۰ اتر را به عنوان کارمزد سرویسهای خود سوزانده است.
پس از آن بیشترین کارمزد سوزانده شده متعلق به انتقال رمز ارز ETH به میزان بیش از ۹۷،۰۰۰ ETH است. پس از آن نیز صرافی غیرمتمرکز یونی سواپ در رتبه سوم قرار دارد.
در زمان نگارش این خبر به طور متوسط ۶.۲۵ اتریوم در دقیقه سوزانده میشود. دادههای Oklink نشان میدهد که میزان کل موجودی در گردش اتریوم برابر با ۱۱۷،۴۶۳،۱۵۸ ETH است.
همچنین در اوایل آبان ماه، شبکه اتریوم اولین هفته ضد تورمی خود را تجربه کرد. در این مدت عرضه اتریوم در ۴ روز متوالی منفی شد و در نتیجه در پایان هفته موجودی کل اتریوم نسبت به آغاز آن کاهش یافته بود.
آنتونی ساسانو خالق EthHub معتقد است که زمانی که این شبکه بهروزرسانی Merge را انجام دهد و شبکه اصلی اتریوم با بیکن چین ادغام شود، اتریوم به معنای واقعی ضدتورمی خواهد شد.
مکانیزم توکن سوزی اتریوم به واسطه پروپوزال EIP-1559 همراه با هاردفورک لندن در این بلاکچین پیادهسازی شد. بر این اساس سیستم پرداخت کارمزد این شبکه تغییر پیدا کرد و از آن پس کارمزد مبنا یا کارمزد پایه در تراکنشهاش شبکه اتریوم به جای پرداخت به ماینرها، توسط این مکانیسم سوزانده میشود.
ماینرهای اتریوم از ابتدا با این فرآیند مخالف بودند چرا که این امر باعث میشد درآمد آنها کاهش یابد. در حالی که با افزایش قیمت ETH از آن زمان تاکنون، به نظر میرسد استخراج کنندگان اتریوم از این بهروزرسانی راضی باشند.
اما از طرف دیگر، همچنان بالا بودن کارمزدهای شبکه اتریوم برای کاربران ناراحت کننده است. کاربران در تراکنشهای خود باید کارمزدی را بپردازند که قرار است سوزانده شود و به جیب هیچ کس نرود!
این موضوع باعث شده است نه تنها کاربران بلکه سرمایهگذاران و حتی توسعهدهندهها نیز به فکر مهاجرت از این شبکه و استفاده از سایر بلاکچینهای لایه یک بیفتند. بر اساس گزارش قبلی میهن بلاکچین، ژو سو (Zhu Su) مدیرعامل و مدیر ارشد اطلاعات شرکت Three Arrows Capital اعلام کرد که آنها اتریوم را رها کردهاند تا بر سرمایهگذاری در بلاکچین رقیب یعنی آوالانچ تمرکز کنند. او حتی در بخش معرفی حساب توییترش، خود را به عنوان یک سرمایهگذار AVAX، رمز ارز، دیفای و NFTها معرفی کرده است.
آیا شما از نرخ کارمزدهای شبکه اتریوم راضی هستید؟ تجربه خود را با ما و سایر کاربران به اشتراک بگذارید.