سرمایه گذاری

چرا ۹۹ درصد از دارایی های کریپتویی ارزش سرمایه گذاری ندارند؟

عوامل زیادی در تعیین یک سرمایه گذاری خوب در بازار ارز دیجیتال دخیل هستند. نقدینگی یکی از این عوامل می باشد که در انتخاب دارایی های کریپتویی برای سرمایه گذاری باید در نظر گرفته شود. یافته های اخیر نشان می دهد که تنها تعداد معدودی از ارز های دیجیتال دارای نقدینگی مناسبی هستند.

خرید ارز دیجیتال با ۱۰ هزار تومان!

تو صرافی ارز پلاس میتونی فقط با ۱۰ هزار تومان و با کارمزد صفر، همه ارزهای دیجیتال رو معامله کنی!

همین الان شروع کن

تنها ۴۰ مورد از دارایی های کریپتویی دارای حجم برجسته ای هستند 

دارایی های کریپتویی

در سال ۲۰۱۷ و زمانی که دارایی های کریپتویی اوج گرفته بودند، به افراد توصیه می شد که قبل از مشارکت در پروژه های کریپتویی به وایت پیپر (whitepaper)، تیم و فناوری آن پروژه نگاهی ویژه داشته باشند اما امروز صحنه کاملا متفاوتی را شاهد هستیم و تقریبا همه آلتکوین ها (Altcoins) با افت قیمت مواجه شده اند و تیم و فناوری آنها کمکی در این راستا به آنها نکرده است.

دلیل عمده این امر برمی گردد به برخورد شدید قانون گذاران با عرضه اولیه پول (ICO) و ترکیدن این حباب سرمایه گذاری که هنوز به بلوغ نرسیده بود. در این میان تنها تعداد معدودی از دارایی های کریپتویی در امان ماندند. در سال ۲۰۱۹، مجموعه معیار های مختلفی برای تعیین دارایی های کریپتویی خوب برای سرمایه گذاری پیشنهاد شد که نقدینگی از جمله معیار های برجسته در این میان بود.

برای اینکه یک دارایی قابل ترید باشد، لازم است که حجم روزانه داشته باشد. نباید این دارایی به صورتی باشد که کسی رغبتی به خرید و فروش آن نداشته باشد. سایت coinmarketcap حدودا ۴۸۰۰ ارز دیجیتال را لیست کرده که تقریبا فاقد نقدینگی لازم هستند.

بسیاری از این دارایی های کریپتویی کوین هایی (coins) مرده هستند که مدت هاست فعالیتی برای توسعه آنها انجام نشده است و یا حتی تعدادی از آنها وانمود می کنند که در حال توسعه و بهبود هستند اما در این میان کسی رغبتی به معامله آنها ندارد. بعضی از این آلتکوین ها زمانی جزو ۱۰ ارز برتر بودند و حالا به این روز افتاده اند. بسیاری از این کوین ها، سه سال قبل حتی وجود هم نداشتند و ۳ مورد از ۱۰ کوین برتر ۲۰۱۶ هم اکنون با افت قابل ملاحظه ای روبرو شده اند و دیگر جایگاهی در بالای جدول ندارند.

تعدادی از دارایی های کریپتویی با نقدینگی خوب

با نگاهی به نقدینگی درمی یابیم که در میان دارایی های کریپتویی، تتر (tether) دارای بیشترین مقدار نقدینگی است و پس از آن بیت کوین (bitcoin) و اتریوم (Ethereum) در رده های دوم و سوم می باشند. لایت کوین (litecoin) در رده چهارم است و علیرغم شک و تردید های زیادی که پیرامون این کوین موجود بود، در هشت سال گذشته بسیار قوی عمل کرده است و همواره از ارز های برتر بوده است.

بقیه دارایی های کریپتویی خوب از لحاظ حجم شامل ایاس (EOS)، بیت کوین کش (BCH)، ترون (TRON)، نئو (NEO) و اتریوم کلاسیک (ETC) می باشد. ۳۰ آلتکوین بعدی که بعد از اینها قرار دارند دارای نقدینگی جزئی هستند اما در نهایت این سوال پیش می آید که آیا هیچ کدام از این آلتکوین هایی که فاقد نقدینگی مناسب هستند، باز ارزش سرمایه گذاری دارند؟

شما چه فکر می کنید؟ نظرات خود را با ما در میان بگذارید.

منبع
bitcoinist

نوشته های مشابه

اشتراک
اطلاع از
1 دیدگاه
جدید ترین
قدیمی ترین محبوب ترین
Inline Feedbacks
View all comments
دکمه بازگشت به بالا