اخبار بیت کوین

همراه با نوسانات شدید بازار، سختی استخراج بیت کوین به سقف تاریخی خود رسید

در اوایل ماه آگوست (مرداد)، سختی استخراج بیت‌ کوین به بالاترین سطح خود رسید. این اتفاق در حالی رخ داد که بازارهای کریپتو دچار نوسانات شدیدی شدند و ارزش بسیاری از ارزهای دیجیتال به شدت کاهش یافت.

به گزارش میهن بلاکچین، با افزایش سختی استخراج و کاهش قیمت بیت‌ کوین، بسیاری از ماشین‌های استخراج دیگر قادر به پوشش هزینه‌های خود نیستند و به زیر نقطه سربه‌سر خود رسیده‌اند. این وضعیت فشار زیادی بر ماینرها وارد کرده و برخی از آنها را مجبور به خاموش کردن دستگاه‌های خود کرده است.

ماینرهای بیت کوین، با افزایش سختی استخراج تسلیم می‌شوند

الکس تورن (Alex Thorn)، رئیس بخش تحقیقات شرکت گلکسی (Galaxy)، اخیراً به بیست و چهارمین افزایش سختی استخراج بیت‌ کوین از سال ۲۰۱۶ اشاره کرده است. بر اساس گزارش f2pool، در قیمت فعلی، سختی استخراج بیت‌ کوین به نرخ ۹۰.۶۷ هش ریت رسیده است.

WuBlockchain گزارش داد:

امروز، قیمت بیت‌ کوین به ۵۲٬۳۰۰ دلار کاهش یافته است. بر اساس گزارش f2pool، زمانی که قیمت بیت‌ کوین به ۵۲٬۰۰۰ دلار رسید، فقط دستگاه‌های Antminer S21 Hyd و S21، Avalon A1466I، Antminer S19XP Hyd و S19XP سودآور بودند. با هزینه برق ۰.۰۷ دلار به ازای هر کیلووات ساعت، بیشتر دستگاه‌های استخراج بیت‌ کوین به زیر نقطه سربه‌سر خود رسیده‌اند.

داده‌ها نشان می‌دهد تنها تعداد کمی از ماینرها همچنان سودآور هستند و بیشتر دستگاه‌های استخراج بیت‌ کوین به زیر نقطه سربه‌سر خود رسیده‌اند. طبق داده‌های ابزار f2pool، تمامی دستگاه‌های استخراج بیت‌ کوین با مصرف برق ۲۳ وات یا بیشتر به ازای هر تراهش، در حال حاضر در حال زیان‌دهی هستند.

این بدان معناست که هزینه برق و منابع مورد نیاز برای استخراج بیت‌ کوین بیشتر از سود حاصل از آن است. این وضعیت می‌تواند برای ماینرها چالش‌برانگیز باشد و آن‌ها را تحت فشار قرار دهد. برخی از ماینرها حتی ممکن است به‌طور موقت عملیات خود را متوقف کنند تا شرایط بازار بهبود یابد.

طبق داده‌های blockchain.com، این اتفاق به این دلیل رخ می‌دهد که هش‌ریت استخراج، به‌دلیل ریزش شدید قیمت بیت کوین کاهش یافته است.

خولیو مورنو (Julio Moreno)، رئیس بخش تحقیقات در Cryptoquant، می‌گوید:

همچنان یکی از چالش‌های ماینرها این است که کارمزدها کاهش یافته‌اند، بنابراین سودآوری استخراج در حال حاضر بسیار وابسته به قیمت بیت‌ کوین است.

نمودار هش‌ریت استخراج بیت کوین - منبع: Blockchain.com
نمودار هش‌ریت استخراج بیت کوین – منبع: Blockchain.com

ماینرهای در حال زیان‌دهی، می‌توانند به طور بالقوه بر عرضه کل بیت‌ کوین تأثیر بگذارند. علاوه بر توقف عملیات ماینرها، عوامل دیگری مانند اختلالات شبکه، تغییرات قوانین یا بلایای طبیعی می‌توانند روند استخراج را تحت تاثیر قرار دهند. اگر تعداد قابل‌توجهی از ماینرها عملیات خود را کاهش دهند یا از بازار خارج شوند، ممکن است عرضه بیت‌ کوین‌های جدید به‌شدت کاهش یابد.

Deso Games، یکی از تحلیل‌گران حوزه کریپتو، در پلتفرم X نوشت:

بالاخره به نظر می‌رسد که ما با یک بازار خرسی واقعی در استخراج بیت‌کوین مواجه می‌شویم، به‌شکلی که هزینه استخراج از قیمت فروش بیشتر است. این وضعیت باعث می‌شود کسب‌وکارها ورشکست شوند و برای کاهش هزینه‌ها تجمیع صورت گیرد. به‌یاد داشته باشید، طبیعت در نبود شکارچیان طبیعی، جمعیت‌ را از طریق میل بقا متعادل می‌کند.

سهام شرکت‌های استخراج بیت کوین با کاهش روبرو می‌شود

داده‌های TradingView نشان می‌دهد که سهام شرکت‌های حوزه استخراج در ایالات متحده نیز در حال سقوط است و بیت‌ کوین با ضعف شدیدی روبرو است. سهام پلتفرم ریوت (Riot Platforms Inc) ۱۰٪ کاهش یافته و قیمت هر سهم آن به ۸.۵۷ دلار رسیده است. سهام شرکت‌های مارا (MARA)، هات (Hut) و سایفر ماینینگ (Cipher Mining) نیز با کاهش شدیدی روبرو است.

سهام‌ شرکت‌‌های دیگر مرتبط با بازار کریپتو، از جمله کوین بیس (Coinbase) و مایکرواستراتژی (Microstrategy) نیز دچار افت شده‌اند. همراه با این روند نزولی گسترده، ارزش بازار جهانی کریپتو ۱۳.۷۵٪ کاهش داشته است.

ریزش سهام شرکت‌های حوزه استخراج بیت کوین - منبع: TradingView
ریزش سهام شرکت‌های حوزه استخراج بیت کوین – منبع: TradingView

بیت‌ کوین و آلت‌ کوین‌های مهم، به‌دلیل افزایش نگرانی‌ها درباره عوامل مربوط به سهام شرکت‌های ژاپنی و تنش‌های ژئوپولیتیکی خاورمیانه، همچنان در ریزش قیمت به سر می‌برند. دیگر عواملی که بازار بیت‌ کوین را مختل می‌کنند شامل فروش اخیر ۵۰٬۰۰۰ بیت‌ کوین توسط دولت آلمان و تسویه حساب شرکت ورشکسته Genesis Trading هستند. همچنین فروش قریب‌الوقوع دارایی دولت ایالات متحده نیز به بازار شوک وارد کرد.

برخی از معامله‌گران، در پی چالش‌های زیادی که در روز ۵ آگوست پیش روی بازار کریپتو قرار گرفت، این روز را «دوشنبه سیاه» نام‌گذاری کردند.

کایل چاس (Kyle Chasse) اظهار داشت:

بازارها در روزی که «دوشنبه سیاه» نامیده می‌شود، سقوط کرده‌اند. ترس‌های جدید از جنگ جهانی سوم در حال شکل‌گیری است، بازارها بدترین روزهای خود را در ۴۰ سال اخیر تجربه کرده‌اند و در ۲۴ ساعت گذشته بیش از ۱ میلیارد دلار از بازار خارج شده است.

در حالی که این عوامل بازار را در حالت هشدار نگه داشته‌ است، همچنان برخی تحلیل‌گران افت فعلی بازار را یک فرصت خرید خوب تعبیر می‌کنند.

منبع
BeinCrypto

نوشته های مشابه

اشتراک
اطلاع از
0 دیدگاه
Inline Feedbacks
View all comments
دکمه بازگشت به بالا