نسخه اندرویدی پیام رسان کینیت (KinIt) با پشتیبانی توکن Kin منتشر شد!
شرکت کیک Kik که یک پیام رسان محبوب بین کاربران است، اپلیکیشن مستقل خود به نام کینیت kinlt را منتشر کرد. این محصول کاملا منحصر به فرد است و میتواند بلافاصله تبدیل به پرکاربردترین اپلیکیشن ارز دیجیتال در نزد کاربران شود. چشم انداز کین Kin کاملا بلندپروازانه است اما با داشتن بیش از ۱۰۰ میلیون دلار در بانک، تشکیل ICO و ۱۲۰.۵ میلیون دلار دیگر سرمایه از زمانی که شرکت کیک تاسیس شده است، نشان میدهد آنها توان مالی بسیار خوبی دارند.
چشم انداز کینیت (KinIt)
برنامه بلند مدت شرکت شامل ۳ بخش میباشد. بخش اول به این موضوع میپردازد که “اکوسیستم کین” از نگاه شرکت چه چیزی میباشد. این اکوسیستم شامل شرکایی نظیر کیک Kik، یونیتی Unity ،Blackhawk Network و IMVU میباشد. این شرکت هفته گذشته یک برنامه از اهداف خود منتشر کرد. این برنامه به ۲۵ توسعه دهنده در مجموع حدود ۳ میلیون دلار اعطا میکند تا طی ۶ ماه بتوانند “اقتصاد کین” را ایجاد و حفظ کنند. این برنامه هدف های بلندپروازانه ای را برای توسعه دهندگان تدارک دیده است تا آن ها را ملزم کند که ماهانه ۵۰۰۰۰ کیف پول فعال ایجاد کنند و کاربران بتوانند سرمایه گذاری کاملی داشته باشند.
بخش دوم به موضوع بلاک چین کین میپردازد. این بلاک چین در واقع شامل دو بلاک چین متفاوت میباشد و از طریق آزمون و خطا تکامل مییابد. کین در اصل قرار بود یکی از توکنهای ERC-۲۰ روی اتریوم باشد، اما به دلیل پشتیبانی از تعداد کاربران زیاد، این شبکه ممکن است دچار ازدحام شود. از این جهت تیم توسعه تصمیم گرفت تا به سمت استلار برود که به توسعه دهندگان این امکان را میداد تا تراکنش ها را سریع تر و ارزان تر پردازش کنند. در آخر به دلیل نگرانی هایی که در خصوص سرمایه داری و نقدینگی بازار استلار وجود داشت، این تیم یک فورک روی شبکه استلار ایجاد کرد و قصد دارد در یک زنجیر جداگانه فعالیت کند.
طبق گزارش CCN، از توکن کین برای تراکنش های داخلی استفاده خواهد شد. گادی سربنیک یکی از توسعه دهندگان کین اعلام کرده بود که پیاده سازی این موضوع ماه ها طول خواهد کشید. به نظر میرسد که اکنون توسعه آن اتمام یافته و “بلاک چین کین” اپلیکیشن کینیت و سایر اپلیکیشن های این اکوسیستم را در برمیگیرد.
بخش سوم راه اندازی نسخه بتا برای سیستم عامل اندروید است که منتشر شده است. نام این برنامه KinIt میباشد و هدف آن ایجاد اپلیکیشن ساده و مستقل برای کاربران است تا از طریق آن بتوانند با اکوسیستم کین آشنا شوند. این برنامه در حال حاضر تقریبا ظاهر و کاربرد ساده ای دارد. ابتدای برنامه توضیحات اولیه ای درباره برنامه داده شده و سپس به کاربر امکان “Start Earning Kin” داده می شود. سپس از کاربران درخواست میشود تا شماره تلفن همراه خود را وارد کنند و پس از تایید شماره تلفن همراه، کاربران وارد صفحه اصلی برنامه شده و یک تست از آن ها گرفته میشود. چند سوال درباره انگیزه دانلود کین و هدف کاربران از استفاده از این برنامه پرسیده میشود. کاربران پس از پاسخ به این سوالات ۸۰ کین دریافت میکنند و پس از اتمام این مراحل به آن ها گفته میشود که فردا مجددا وارد برنامه شوند.
پیام رسان کینیت (KinIt)
کاربران هم چنین میتوانند کین خود را برداشت کرده و کارت های هدیه ۵ الی ۲۵ دلاری خریداری کنند. (هرچند ۸۰ کین فعلا برای خرید کافی نمیباشد). بازاریابی این شرکت، استفاده از کین را سرگرم کننده و جالب میداند و از کاربران سوالاتی نظیر در یک وعده غذایی چقدر غذا میخورد و یا برندهای مورد علاقه کاربر پرسیده میشود. کاربران حتی میتوانند به سوالات با شکلک ها و ایموجی ها پاسخ دهند.
ایده پشت این کار، ورود کاربران و دریافت کین و تشویق آن ها به خرج کردن کین میباشد. به نظر میرسد که این اقدام مفید واقع شده است. در نسخه بتای این برنامه، میزان کاربرانی که ۱۰ روز در اپلیکیشن باقی مانده اند ۷۵ درصد میباشد. در حالی که میانگین این افراد در صنعت مورد بحث کمتر از ۳۰ درصد است. ۶۶ درصد کاربران نیز از این برنامه به مدت حداقل ۳ هفته استفاده کردهاند و حدود ۴۹ درصد کاربران، از توکن کین خود استفاده کردهاند.
این شرکت هم چنین بازخوردهای کاربران را به اشتراک گذاشته است. اکثر کاربران به پاسخ سوالاتی مانند نظر آن ها درباره پول، سوالاتی درباره شخصیت قهرمانی مورد علاقه یا گروه هایی که در دانشگاه عضو بوده اند تمایل بیشتری نشان داده اند. بازخورد کاربران عالی به نظر میرسد.
استراتژی تیم کینیت
در بخشی از تحقیقات برای این مقاله، فرصت شد که با راد مکلئود نایب رییس ارتباطات کین و کیک مصاحبه شود. یکی از مواردی که در مصاحبه دائما به آن اشاره شد این بود که دقیقا استراتژی کسب درآمد آنها چه بوده است. با اینکه کاربران هر روز کین دریافت میکردند و با آن میتوانستند کارت هدیه ۵ الی ۲۵ دلاری تهیه کنند، هم چنان عدم وجود یک مدل تجاری بحث برانگیز بود. اما بر اساس صحبت های مکلئود، کین عمدا فاقد مدل تجاری میباشد و قرار نیست که درآمدزایی کند.
مک لئود بیان کرد مدل تجاری ما این است که مردم را به سمت استفاده از کین بکشانیم. کیک دارای ۳۰ درصد تمام کین های ایجاد شده میباشد و اگر افراد بیشتری از آن استفاده کنند، تقاضا برای این ارز افزایش مییابد. وی افزود که کین مدل تجاری غیرمتمرکز دارد و شرکت انتظار درآمدزایی از این برنامه ندارند. هدف کینیت نیز این است که در اختیار کاربران قرار گیرد.
راد خاطرنشان کرد که تمام اهداف نسخه بتا این است که در کسب تجربه یکپارچه سازی کین به کینیت کمک کند، کاربران بیشتری از کین استفاده کنند و این شرکت نحوه کسب درآمد و رقابت با برنامه های بزرگتر را یاد بگیرد.
وی در آخر توضیح داد که این برنامه فقط نقش نقطه ورود به اکوسیستمی بزرگتر را دارد. سایت reddit برای جایزه دادن به کاربرانش از کین استفاده میکند. این امر نشان میدهد که کین چگونه توانسته به یک اپلیکیشن شبکه اجتماعی تبدیل شود. (مانند IMVU که همکاری خود را اوایل ماه قبل اعلام کرده بود). منطقی است این موضوع را در نظر بگیریم که کین از مشکلات و نواقص کیک بیرون آمده و با برنامه های بزرگ در حوزه درآمدزایی به رقابت خواهد پرداخت.
با وجود ادعای این اپلیکیشن مبنی بر داشتن مدل تجاری غیرمتمرکز، هم چنان میتوان گفت که پس از خروج از مرحله بتا و انتشار کامل، این برنامه سودآور خواهد بود. فقط کافیست به سوال هایی که این برنامه درباره علایق شخصی کاربران میپرسد نگاهی بیاندازیم تا متوجه شباهت زیاد آن با نظرسنجی گوگل شویم که بسیاری از ناشران از آن برای کسب درآمد برای وبسایت خود استفاده میکنند. هم چنین به این نکته بر می خوریم که سوال های پرسیده شده توسط این برنامه بسیار مشابه سوال هایی است که در اندروید نیوز منتشر شده بود. به نظر نمیرسد که این مورد برای کین مشکلی ایجاد کند. شاید باعث تایید مدل تجاری کین نیز شود. گوگل برای هربار استفاده کاربران از نظرسنجی گوگل (گوگل سِروِی) مبلغی بین ۰.۱ الی ۱ دلار میپردازد. سپس این نظرسنجی ها را در اختیار بازاریاب ها قرار میدهد تا مخاطب خود را بشناسند.
گوگل با استفاده از برنامه Google Opinion Rewards، کار شگفت انگیزی در کسب مخاطبین مسن تر انجام داده است. این شرکت با مسدود کردن بعضی محتواها و بازکردن آن ها پس از انجام نظرسنجی، توانسته اقدام فوق را پررنگ تر کند. این بازاری است که گوگل در کسب آن ناموفق بوده است و بهترین فرصت کین است تا نسل جوانتر و ولخرج تر را تصاحب کند. گزارش شده است که این برنامه توسط ۴۰ درصد نوجوانان ایالات متحده مورد استفاده قرار گرفته است که گوگل در ایجاد ارتباط با این گروه ناموفق عمل کرده است. این افراد را با افراد جوانی که اشتیاق به ارز دیجیتال دارند ترکیب کنید تا متوجه شوید که کین چه فرصت بزرگی در اختیار دارد.
نظر شما راجع به پروژه کین چیست؟