اخبار بیت کوین

بیت‌کوین از مرز ۱۰۰،۰۰۰ دلار عبور کرد؛ اوج‌گیری بی‌سابقه در سال ۲۰۲۴

بیت کوین شب گذشته برای اولین بار در تاریخ خود به مرز ۱۰۰،۰۰۰ دلار رسید. این افزایش قیمت پس از ثبت رکوردهای جدید در شاخص‌های S&P 500 و نزدک و همچنین اعلام انتخاب‌های رئیس‌جمهور منتخب ترامپ برای ریاست کمیسیون بورس و اوراق بهادار (SEC) و ریاست فدرال رزرو، جروم پاول، که بیت کوین را مشابه طلا دانست، رخ داد.

به گزارش میهن بلاکچین، در حال حاضر، قیمت بیت کوین با رشد بیش از ۱۴۰٪ در سال ۲۰۲۴ و ۴۸٪ افزایش از زمان انتخابات، به اوج جدیدی دست یافته است.

این حرکت صعودی بعد از ساعات کوتاهی از اعلام تصمیم رئیس‌جمهور منتخب ترامپ برای معرفی پاول آتکینز به‌عنوان رئیس SEC، اتفاق افتاد. انتخابی که به نظر می‌رسد یکی از مهم‌ترین وعده‌های انتخاباتی ترامپ برای صنعت ارزهای دیجیتال باشد؛ زیرا آتکینز قرار است جایگزین گری گنسلر شود، فردی که در دوران ریاست خود، با رویکرد نظارتی تحمیل شده به صنعت ارزهای دیجیتال، مخالفان زیادی به‌ویژه در میان فعالان این حوزه پیدا کرده است.

برای سرمایه‌گذاران قدیمی بیت‌ کوین، که در طول سال‌ها و در دوره‌های متوالی رونق و رکود این ارز دیجیتال، به‌ویژه در زمان‌هایی که دولت‌ها و موسسات مالی نسبت به آن بی‌توجه یا حتی خصومت‌آمیز بودند، همچنان به نگهداری بیت‌ کوین خود ادامه داده‌اند، این روز یک روز خاص و پر از خوشحالی است.

ریشه‌های ضد نهادی بیت‌ کوین به‌ویژه در اوایل بحران مالی سال ۲۰۰۸ به‌وضوح مشخص شد، زمانی که ساتوشی ناکاموتو، بنیان‌گذار این ارز دیجیتال، ایده آن را مطرح کرد. او پیشنهاد داد که بیت‌ کوین به‌عنوان یک نسخه «همتا به همتای» پول الکترونیکی، امکان انجام پرداخت‌های آنلاین را بدون نیاز به دخالت موسسات مالی فراهم کند.

در سال‌های اخیر، با توجه به رشد و توسعه بیشتر صنعت ارزهای دیجیتال و اثبات ارزش بیت‌ کوین برای بسیاری از نهادهای سرمایه‌گذاری، این ارز دیجیتال موفق شده است به جریان اصلی مالی نزدیک شود. در ابتدای سال جاری، شرکت‌های بزرگ مالی همچون بلک‌راک، فیدلیتی و اینوسکو اولین ETFهای بیت‌ کوین را راه‌اندازی کردند که به نوعی «لحظه IPO» بیت‌ کوین محسوب می‌شود و همین امر، قیمت بیت‌ کوین را به‌طور قابل‌توجهی افزایش داده است.

روز چهارشنبه، جروم پاول رئیس فدرال رزرو در کنفرانس DealBook در نیویورک، ضمن اشاره به شباهت‌های بیت‌ کوین با طلا، گفت که این ارز دیجیتال «دقیقا مشابه طلا است، با این تفاوت که مجازی و دیجیتال است». او همچنین تأکید کرد که «مردم از آن به‌عنوان وسیله‌ای برای پرداخت یا ذخیره ارزش استفاده نمی‌کنند»، بلکه بیت‌ کوین رقابتی برای دلار نیست و بیشتر به‌عنوان رقیب طلا عمل می‌کند.

مایک نووگراتز، مدیرعامل Galaxy Digital، در این‌باره گفت:

ما شاهد یک تغییر اساسی در نگرش‌ها هستیم. پس از چهار سال دوران سیاسی سخت، بیت‌ کوین و تمام اکوسیستم دارایی‌های دیجیتال در آستانه ورود به جریان اصلی مالی هستند.

او در ادامه افزود:

برای سرمایه‌گذاران بلندمدت، خوشبینی وجود دارد، اما باید به یاد داشت که این مسیر هموار نخواهد بود و همیشه باید بخشی از سود را در نظر گرفت. اما با توجه به روی کار آمدن یک دولت حامی ارزهای دیجیتال در آمریکا، دیگر سخت خواهد بود که دیگر کشورهای جهان نتوانند این تغییر را نادیده بگیرند.

در نهایت، این تغییرات به افزایش امیدها در بازار بیت‌کوین و دیگر ارزهای دیجیتال منجر شده است، به‌ویژه با توجه به وعده‌های رئیس‌جمهور منتخب ترامپ برای اتخاذ سیاست‌های حمایتی از ارزهای دیجیتال، از جمله راه‌اندازی ذخایر استراتژیک بیت‌ کوین و دریافت نکردن مالیات از تراکنش‌های کریپتو.

نوشته های مشابه

اشتراک
اطلاع از
0 دیدگاه
جدید ترین
قدیمی ترین محبوب ترین
Inline Feedbacks
View all comments
دکمه بازگشت به بالا