اخبار بیت کویناخبار عمومی

«دکتر اختاپوس» با بیت کوین به واقعیت تبدیل شد!

اگر همین الان ۲.۷ میلیون دلار (نزدیک به ۲۰ میلیارد تومان) پول در حساب بانکی خود داشته باشید، با آن چه می کنید؟ اگر یک جوان ۱۹ ساله باشید که این پول را از طریق سرمایه گذاری در بیت کوین به دست آورده چه طور؟ آیا یک لباس رباتیک با چهار بازوی قابل کنترل خواهید ساخت؟

اریک فینمن کسی است که در سن ۱۲ سالگی (زمانی که اکثر هم سن و سالانش سرگرم بازی های کودکانه بودند) با ارز دیجیتالی بیت کوین آشنا شد و به کمک برادر بزرگترش در این زمینه سرمایه گذاری کرد. فینمن در دنیای اینترنت شخص مشهوری است، چرا که به عنوان یکی از نخستین سرمایه گذاران بیت کوین، اکنون (در سن ۱۹ سالگی) به یک جوان ثروتمند تبدیل شده.

اما نحوه آشنایی اریک فینمن با بیت کوین هم در نوع خود جالب است. او اولین بار در یک راهپیمایی علیه نظام سرمایه داری، با ارزهای دیجیتالی آشنا شد. به گفته فینمن، او و برادرش در میان شلوغی و گاز اشک آور با پدیده ای آشنا شدند که قرار بود وال استریت را به زانو دربیاورد. در واقع ایده بیت کوین و ارزهای دیجیتالی زمانی به ذهن بنیانگذاران این جنبش خطور کرد که دولت مرکزی در اداره امور اقتصادی ناتوان به نظر می رسید.

بنا بر سخنان اریک فینمن، در آن زمان دستیابی به بیت کوین چندان سخت نبود و حتی امکان دریافت این پول به صورت رایگان از “فواره های بیتکوین” نیز وجود داشت. او هم که ۱۰۰۰ دلار از مادربزرگش به ارث برده بود، با موج جدید همراه شد و تمام مبلغ را در بیت کوین نوپا سرمایه گذاری کرد.

فینمن اظهار می کند که بسیاری از افراد در آن زمان می دانستند که ارزش بیت کوین افزایش خواهد یافت، اما الزاماً به این ارز به چشم یک منبع سرمایه گذاری نگاه نمی کردند. او می گوید مردم انتظار داشتند قیمت هر واحد ارز دیجیتالی به صد و حتی هزار دلار برسد؛ اما اکثراً به آنچه می گفتند ایمان نداشتند.

جالب است بدانید که اریک فینمن از درس خواندن و مدرسه متنفر بود. حتی یکی از معلمانش به او گفته بود که مدرسه را رها کرده و به کار در رستوران های مک دونالد بپردازد. البته فینمن بالاخره ترک تحصیل کرد، اما وارد بازار فست فودهای زنجیره ای نشد و در عوض، به مطالعه درباره بیت کوین پرداخت؛ ارزی که در آن زمان تنها ۱۰ دلار قیمت داشت.

اریک فینمن با یک هزار دلاری که از مادربزرگش به ارث برده بود توانست ۱۰۰ بیت کوین بخرد و با جست و جوی بیشتر، این رقم را به چند صد بیت کوین افزایش دهد. این کار برای فینمن حکم یک بازی کامپیوتری را داشت و او سعی می کرد طلای بیشتری را از فضای اینترنت جمع آوری کند.

فینمن در سن ۱۵ سالگی با فروش بخشی از بیت کوین های خود ۱۰۰ هزار دلار به جیب زد و یک تجارت آنلاین برای برقراری ارتباط میان دانش آموزان خوش فکر (مانند خودش) و معلمان در دنیای مجازی راه اندازی کرد. کسب و کار جدید اریک فینمن برای دریافت هزینه از کاربران علاوه بر دلار، بیت کوین هم قبول می کرد و اینگونه دارایی ارز دیجیتالی وی بیش از پیش رشد نمود.

در کنار افزایش دارایی بیت کوین فینمن، ارزش این ارز دیجیتالی نیز بالا رفت. زمانی که قیمت هر بیت کوین به ۲۰ دلار رسید، اریک فینمن بسیار هیجان زده شد و این رقم با سیر صعودی به ۱۰۰ و ۳۰۰ دلار افزایش یافت. به گفته اریک فینمن، رشد ارزش بیت کوین غیر قابل مهار بود تا جایی که در ۱۵ دسامبر ۲۰۱۷ هر بیت کوین با قیمت باورنکردنی ۱۷۹۰۰ دلار معامله شد.

البته “حباب” بیت کوین بالاخره ترکید و از رقمی نزدیک به ۱۸ هزار دلار کم کم به ۶۷۰۰ دلار کاهش یافت. در حال حاضر اریک فینمن با ۴۰۱ بیت کوین، سرمایه ای در حدود ۲.۷ میلیون دلار در اختیار دارد. او که با پدر و مادر خود شرط کرده بود در صورت میلیونر شدن قبل از ۱۸ سالگی هیچگاه به دانشگاه نخواهد رفت، حالا به یکی از سلبریتی های اینترنتی تبدیل شده و با سفر به نقاط مختلف دنیا و سخنرانی در کنفرانس هایی مانند TedX، شهرت جهانی پیدا کرده است.

در مجموع می توان شخصیت آنلاین اریک فینمن را مانند افرادی دانست که با ردیف کردن تعدادی خودروی گرانقیمت در پس زمینه، کاربران را مخاطب قرار داده و اصرار دارند که هر کسی می تواند با پیروی از آموزه‌های آنها، در مدت کوتاهی ثروتمند شود!

اما جلب توجه کردن در دنیای مجازی تنها کاری نیست که فینمن با ثروت خود می کند. او به تازگی پروژه ای را آغاز کرده که یک اسکلت خارجی رباتیک قابل پوشیدن را بر اساس شخصیت دکتر اختاپوس (از دنیای مرد عنکبوتی) توسعه خواهد داد. ایده اصلی پشت این ماجرا بالا بردن توانایی های کاربر در زمینه حرکت و جا به جایی اجسام، با اندکی چاشنی کامیک بوک بوده است.

اختاپوس بیت کوین

لباس رباتیک مورد بحث که با استفاده از پرینترهای سه بعدی تولید شده، چهار بازوی قابل کنترل دارد که از طریق ریزپایشگرها و موتورهایی که در قسمت پشتی جاسازی شده اند، امکان گرفتن و جا به جا کردن اجسام را برای کاربر فراهم می کند. البته نمونه اولیه در ابعاد کوچک و برای یک کاربر ۱۰ ساله تولید شده، که اسکلت دکتر اختاپوس را با استفاده از دو انگشت میانی هر دست کنترل خواهد کرد.

کودک خوش شانسی که ابزار مورد بحث برای او ساخته شده، «اریستو میهن» نام دارد که به «هایپرموبیلیتی» مبتلاست. سندروم هاپرموبیلیتی که اکثراً در کودکان و نوجوانان مشاهده می شود، به بیماری دومفصلی نیز شهرت دارد و در آن مفاصل بدن فرد مبتلا بیش از حالت عادی بازه حرکتی دارند.

جالب است بدانید که ایده اولیه لباس دکتر اختاپوس توسط اریستو مطرح شد و فینمن که با پدر او آشنا بود، تصمیم گرفت این ایده جذاب را به واقعیت تبدیل کند. اریک فینمن با سرمایه گذاری و تشکیل تیمی از مهندسان مجرب، توانست یک مدل تقریباً عملیاتی از اسکلت قابل کنترل با چهار بازو را بسازد که فعلاً توانایی های محدودی دارد.

وی امیدوار است در آینده با پیشرفت پروژه، لباس رباتیک دکتر اختاپوس از یک ابزار نمایشی به یک وسیله کاربردی تبدیل شود و به افرادی که در زمینه استفاده از اندام حرکتی خود با مشکلاتی مواجه هستند کمک کند.

گفتنی است فینمن در حال حاضر پلتفرم مدرسه مجازی «Botangle» را که خود توسعه داده و در ۱۵ سالگی فروخته بود، مجدداً خریداری کرده و تصمیم دارد با گسترش آن به دانش آموزان شانس بیشتری برای موفقیت در دنیای واقعی بدهد.

خیلی از شخصیت‌هایی که به طرق مشابه اریک فینمن، صاحب دارایی زیادی شده‌اند، اصرار دارند که بقیه هم می‌توانند با الگو قرار دادن آن‌ها پول زیادی به دست آورند. نکته قابل توجه این است که بسیاری از این افراد، بازیچه‌ی فکرها و ایده‌های کلاهبرداری آدم‌های سودجو قرار می‌گیرند و ناخواسته مخاطبان خود را مجاب به سرمایه گذاری در پروژه‌هایی میکنند که اغلب منجر به از دست رفتن سرمایه هایشان می‌شود.

در بازار ارزهای دیجیتال هم این شخصیت‌ها کم نیستند. حتی شخصیت‌‌های مشهور هم در بین آن‌ها دیده می‌شود که با تبلیغات خود، طرفداران خود را مجاب به سرمایه گذاری و شرکت در ICO هایی می‌کنند که بلافاصله بعد از ورود آن‌ها به دنیای ارزهای دیجیتالی شکست می‌خورند.

نظر شما در مورد این افراد چیست؟ آیا آموزه‌های این شخصیت‌ها می‌تواند راهی برای پول دار شدن باشد؟

منبع
digiato

نوشته های مشابه

اشتراک
اطلاع از
0 دیدگاه
Inline Feedbacks
View all comments
دکمه بازگشت به بالا