اخبار بیت کوین

مداخله فدرال رزرو در بازار بورس؛ واکنش مثبت و افزایش قیمت بیت کوین!

در روز دوشنبه قیمت بیت کوین همراه با بازار بورس آمریکا بیشترین افزایش را طی این دو هفته داشته است و پیش بینی می‌شود که با شیوع ویروس کرونا، فدرال رزرو و سایر بانک های مرکزی از این بازارها پشتیبانی خواهند کرد.

قیمت بیت کوین با ۴.۱ درصد افزایش به ۸۸۷۴ دلار رسید. این افزایش قیمت پس از کاهش قیمت ۱۴ درصدی هفته گذشته بوده است که می‌توان گفت بیشترین کاهش قیمت در سه ماه اخیر است.

علیرغم اینکه سرمایه گذاران معتقدند بیت کوین باید به عنوان یک دارایی امن مشابه با طلا یا اوراق قرضه خزانه داری آمریکا معامله شود، اما قیمت این ارز دیجیتال همراه با دارایی های پرخطری نظیر بورس نوسان شدیدی داشته و کاهش یافته است. مقامات جهانی از جمله فدرال رزرو، بانک مرکزی ژاپن، صندوق بین المللی پول و بانک جهانی قول داده اند که در صورت لزوم، جهت کمک برای جبران هرگونه آسیب اقتصادی به دلیل لغو گسترده سفرها، قرنطینه ها و اختلالات کارخانه ها اقداماتی را در دستور کار خود قرار می دهند.

جان تودارو (John Todaro) رییس بخش تحقیقاتی شرکت ارز دیجیتال TradeBlock گفته است:

سرمایه گذاران پس از اتفاقات هفته گذشته و خروج از بازار، در حال محک زدن شرایط و ورود آهسته و تدریجی به آن هستند. این سیاست پولی در بین بانک های مرکزی باید ادامه یابد تا به طور کلی از بازارها و به ویژه از بازار کالاها پشتیبانی شود و این شرایط باید در دارایی های دیگری نیز نظیر ارزهای دیجیتال محقق شود.

جروم پاول (Jerome Powell) رییس فدرال رزرو در روز جمعه گفت که بانک مرکزی باید از ابزارهای ما استفاده کند و با اقدامات مناسب از اقتصاد پشتیبانی کند.

معاملات بازار قراردادهای آتی بازار معاملات کالاهای شیکاگو با نرخ بهره فدرال رزرو نشان می‌دهد که سرمایه گذاران اکنون از کاهش ۰.۵ درصدی نرخ بهره در تصمیم سیاست پولی بانک مرکزی مطمئن هستند. در حال حاضر نرخ بهره بین ۱.۵ الی ۱.۷۵ درصد است.

هاروهیکو کورودا (Haruhiko Kuroda) رییس بانک ژاپن گفت که این بانک مرکزی در صدد به ثبات رساندن بازارها و ارائه نقدینگی کافی از طریق عملیات و اقدامات بازار و خرید دارایی ها است.

روسای صندوق بین المللی پول و بانک جهانی در روز دوشنبه گفته اند که سازمان های تحت مدیریت آنها آماده ارائه تامین بودجه اضطراری، مشاوره و کمک های فنی به ویژه به کشورهایی هستند که سیستم سلامت آنها ضعیف است و آسیب پذیرترین مردم را دارند.

تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در سراسر جهان به ۹۰,۰۰۰ نفر رسیده است. دو نفر نیز در آمریکا به دلیل شیوع ویروس کرونا فوت شده اند و مبتلایان جدیدی نیز در نیویورک و فلوریدا گزارش شده اند.

اقتصاددانان سازمان همکاری و توسعه اقتصادی در ارزیابی خود گفته اند که این شیوع، ۰.۵ درصد از رشد اقتصادی جهان در سال ۲۰۲۰ را کاهش خواهد داد. رشد اقتصادی که از قبل نیز ضعیف پیش بینی می شد و بر روی ۲.۹ درصد قرار داشت.

در این ارزیابی گفته شده است:

تاثیر منفی بر اعتماد، بازار امور مالی، بخش مسافرت و گردشگری و اختلال در زنجیره تامین منجر به روند نزولی اقتصاد خواهد شد.

بازیابی اخیر در قیمت بیت کوین باعث شد که عملکرد این ارز دیجیتال از ابتدای سال تاکنون افزایش ۲۴ درصدی یابد. عملکردی که بهتر از S&P 500 با کاهش ۶.۸ درصدی در سال ۲۰۲۰ است.

بعضی از سرمایه گذاران معتقدند که بیت کوین باید به عنوان دارایی امن در مقابل آشفتگی های اقتصادی عمل کند، زیرا تا حدودی در برابر چرخه ها و سیکل های بازارهای سنتی مصون است. نظر این سرمایه گذاران این است که چاپ پول باعث افزایش تورم و کاهش قدرت خرید ارزهای دولتی نظیر دلار خواهد شد.

صدور بیت کوین بر اساس برنامه نویسی اصلی شبکه بلاک چین این ارز دیجیتال است و سرمایه گذاران و احتکارکنندگان این ارز دیجیتال به هاوینگ آتی امیدوار هستند.

تحلیلگران بانک آلمانی BayernLB سال گذشته پیش بینی کرده اند که هاوینگ آتی می‌تواند قیمت بیت کوین را به ۹۰,۰۰۰ دلار افزایش دهد.

اما معامله کنندگان بازار نوظهور آپشن های بیت کوین در خصوص افزایش قیمت بیت کوین طی ۶ ماه آینده به دو دسته مخالف و موافق تقسیم شده اند. طبق گزارش شرکت تحقیقاتی اوراق مشتقه ارزهای دیجیتال Skew، مشخص نیست که آیا قیمت بیت کوین تا پایان ماه سپتامبر به بالاتر از قیمت ۸۰۰۰ دلار خواهد رسید یا خیر.

منبع
coindesk

نوشته های مشابه

اشتراک
اطلاع از
0 دیدگاه
Inline Feedbacks
View all comments
دکمه بازگشت به بالا