اخبار بیت کوین

تحلیل تکنیکال قیمت بیت کوین؛ آیا قیمت بعدی ۹,۷۰۰ دلار است؟

روز چهارشنبه بیت کوین شاهد افزایش قیمت بود و به بالاتر از سطح مقاومتی ۸۳۰۰ دلار رسید. این افزایش قیمت ۵ درصدی زمان مناسبی رخ داد زیرا بیت کوین پس از عبور از سطح ۸۲۰۰ دلار در حال کاهش قیمت بود. در تاریخ ۷ اکتبر این دارایی دیجیتال آخرین تلاش های خود برای رسیدن به خط روند بالایی مثلث وارونه را انجام داد.

بررسی دقیق تر نمودار ۴ ساعته، الگوی سر و شانه را نشان می‌دهد که از زمان ۳۰ سپتامبر حضور داشته است و با توجه به این الگو، قیمت با موفقیت از ۸,۲۵۰ دلار افزایش یافت.

نکته جالب این است که روند صعودی روز چهارشنبه قیمت بیت کوین را به میانیگن متحرک ۲۰۰ روزه (200DMA) در قیمت ۸,۷۰۰ دلار رساند. محدوده قابل مشاهده پروفایل حجم معاملات (VPVR) فشار فروش از قیمت ۸,۱۰۰ و ۸,۳۰۰ دلار را نشان داده است.

روند صعودی بیت کوین به سمت افزایش حجم معاملات و حرکت به سمت ۸,۷۳۰ دلار همراه با مقدار کمی سودآوری نیز بوده است. در روز چهارشنبه و پنج شنبه، گاوها به دنبال قیمت های بالاتر از ۸,۷۰۰ و ۸,۷۵۰ دلار بودند.

آیا رسیدن به قیمت ۹۴۰۰ دلار در کوتاه مدت ممکن است؟

با در نظر گرفتن اینکه VPVR فشار فروش محدودی بالاتر از 200DMA را نشان می‌دهد، رسیدن به قیمت ۹,۴۰۰ دلار امکان پذیر می‌باشد، اما انتظار می‌رود که با رسیدن به قیمت ۹۰۰۰ دلار مقداری کاهش قیمت داشته باشیم. حرکت به سمت ۸,۷۵۰ دلار نیز کمی بالاتر از 20MA اندیکاتور باند بولینگر است و تا جایی که حجم معاملات اجازه دهد، بیت کوین می‌تواند در مسیر رسیدن به قیمت های بالاتر و عبور از قیمت ۹,۷۵۰ دلار باشد.

در حال حاضر به نظر می‌رسد 200DMA سطح مقاومتی بعدی می‌باشد و معامله کنندگان به دنبال رسیدن قیمت روزانه به بالاتر از این سطح می‌باشند. مدرک دیگری برای سطح مقاومتی فعلی را می‌توان در کندل استیک دوجی مشاهده کرد که هم اکنون در چارچوب زمانی روزانه می‌باشد.

اسیلاتورها چه چیزی بیان می‌کنند؟

خط سیگنال در همگرایی واگرایی میانگین متحرک (MACD) از بالای MACD عبور کرده است و هیستوگرام به رنگ سبز در آمده و بالاتر از صفر است. شاخص قدرت نسبی (RSI) روزانه نیز از محدوده فروش بیش از حد تغییر جهت داده است و هم اکنون در حال افزایش بالاتر از ۴۵ می باشد.

از تاریخ ۱۹ آکوست، افزایش قیمت بیت کوین در ۵۲ و ۵۵ بر روی RSI محدود شده است، بنابراین اگرچه این مورد معمولا محدوده صعودی می‌باشد، اما معامله کنندگان توجه ویژه ای به این محدوده دارند تا مشاهده کنند که آیا حجم خرید و الگوهای کندل استیک نشان می‌دهند که بیت کوین در حال گسترش بیش از حد می‌باشد یا خیر.

نکته ای قابل ذکر این است که RSI هفتگی از ۴۴ تغییر جهت داده است و اکنون در حال تلاش برای رسیدن به محدوده صعودی (۵۰) می‌باشد.

چنین فعالیت هایی را نیز می‌توان در RSI استوکاستیک هفتگی مشاهده کرد. RSI استوکاستیک روزانه بر روی ۹۸.۸۷ قرار دارد که این نقطه، بیانگر تغییر جهت قیمت در تاریخ های ۵ آگوست و ۵ سپتامبر می‌باشد.

در آخر، عبور از ۸,۷۵۰ دلار مطلوب بود و اگرچه قیمت روز چهارشنبه بر روی ۸,۶۰۰ دلار و کمتر از این بود، اما قیمت بیت کوین هم چنان شرایط خوبی برای رشد بیشتر دارد. می‌توان امیدوار بود که در روزهای آتی قیمت بیت کوین ابتدا از ۹۰۰۰ دلار و سپس از ۹,۷۵۰ دلار عبور کند.

معامله کنندگانی که وضعیت های خرید استقراضی خود را بر روی ۷,۷۶۶ دلار باز کرده‌اند ممکن است اهداف خود را بر روی ۹,۷۰۰ دلار تعیین کنند که نزدیک به بازوی بالایی باند بولینگر نیز می‌باشد.

روزهای آتی

بر اساس نوسان های امروز، نرسیدن قیمت بیت کوین به ۸,۶۰۰ دلار می‌تواند آن را به سطح اصلاحی فیبوناچی ۶۱.۸ درصد و به قیمت ۸,۳۱۶ دلار برگرداند. با توجه به اینکه بیت کوین به سطح اصلاحی فیبوناچی کمتر از ۵۰ درصد (۸,۱۹۶ دلار) نرسد، در مسیر خوبی قرار دارد می‌تواند در این محدوده ثابت باقی بماند تا قدرت لازم برای عبور از 200DMA را کسب کند.

بیت کوین به شدت در حال تلاش برای غلبه بر روند نزولی بلندمدت تر می‌باشد، اما همانطور که نمودار هفتگی نشان می‌دهد، این دارایی دیجیتال باید به کانال ۱۰ هزار دلار برسد که طبق VPVR، می‌تواند بیانگر سطح مقاومتی قوی باشد.

فعالیت های داخل زنجیره، چشم انداز خوش بینانه ای ارائه می‌دهند

اندیکاتور SOPR گلس نود، سنجشی است که طبق گفته رناتو شیراکاشی، اندیکاتور ساده نسبی است که از خروجی های خرج شده محاسبه می‌شود. SOPR ارزش فعلی را بر ارز دلاری خروجی تقسیم می‌کند. شیراکاشی در این خصوص گفت:

این اندیکاتور برابر است با قیمت فروخته شده تقسیم بر قیمت پرداخت شده. هنگامی که SOPR بیشتر از ۱ باشد یعنی آنکه دارندگان خروجی های خرج شده در حال کسب سود می‌باشند. در غیر این صورت در حال ضرر می‌باشند.

شیراکاشی هم چنین خاطر نشان کرد:

به نظر می‌رسد اندیکاتور SOPR در حدود مقدار ۱ در نوسان است. طی بازار نزولی، مقادیر کمتر از ۱ و در بازار صعودی نیز مقادیر بیشتر از ۱ پذیرفته نمی‌شود. بنابراین، اسیلاتور SOPR می‌تواند به عنوان نشانگر قابل اتکایی برای شناسایی بیشترین و کمترین قیمت ها مورد استفاده قرار گیرد.

طبق نمودار SOPR بیت کوین فوق، نسبت سود خروجی خرج شده و قیمت بیت کوین هر دو به سمت ۱ می‌باشند. بر اساس این نمودار، معامله کنندگانی که در قیمت های ۷,۷۶۶ الی ۸۰۰۰ دلار خرید انجام داده اند، خرید شگفت انگیزی در کف قیمت انجام داده‌اند و از روند صعودی قوی امروز می‌توانند سود کسب کنند.

به جای وضعیت لوریج شده، به وضعیت نوسانی اشاره شده است زیرا هم چنان احتمال این موضوع وجود دارد که بیت کوین نتواند به روند صعودی بالاتر از 200DMA برسد یا نتواند به قیمت ۹۰۰۰ و ۱۰۰۰۰ دلار برسد.

طی ۲ هفته گذشته، قیمت بیت کوین ۴ بار به ۷,۸۰۰ دلار رسیده است و ثابت شده است که این قیمت، همانند ۹,۴۰۰ دلار، نقطه جهش قابل اطمینانی است. همانند قیمت ۹,۴۰۰ دلار، این بار هم قیمت بیت کوین می‌تواند از ۷,۸۰۰ دلار عبور کند و به میانگین متحرک ۲ ساله در قیمت ۷,۶۸۰ دلار کاهش یابد.

فیلیپ سویفت یکی از تحلیلگران ارزهای دیجیتال بیان داشته است که احتمال وقوع این شرایط هم چنان وجود دارد. وی اوایل هفته جاری نمودار زیر را در توییتر قرار داد:

فیلیپ سویفت همچنین نوشت:

هفته ها پیش، هنگامی که قیمت بیت کوین بیشتر بود درباره برگشتن قیمت این ارز دیجیتال به MA دو ساله صحبت کردم.

بعضی از افراد فکر کردند که حرف من احمقانه بود و افزایش قیمت بیت کوین ادامه خواهد داشت، اما اکنون به این شرایط برگشتیم.

 

منبع
cointelegraph

نوشته های مشابه

اشتراک
اطلاع از
0 دیدگاه
Inline Feedbacks
View all comments
دکمه بازگشت به بالا