اخبار بیت کویناخبار عمومی

بانک‌ گلدمن ساکس معاملات ارز دیجیتال را دوباره از سر گرفت

طبق گزارش رویترز در تاریخ ۱ مارس، گلدمن ساکس یکی از بزرگترین بانک‌های وال استریت تصمیم گرفته است بار دیگر میز معاملاتی ارز دیجیتال خود را ارائه دهد.

گلدمن ساکس از ابتدای هفته آینده، قراردادهای آتی و معاملات غیرمشتقه را در بازارهای جهانی خود آغاز خواهد کرد.

هم‌چنین این بانک در حال حاضر در حال بررسی ارائه ETF بیت کوین است. مهم‌تر از این موارد، گلدمن ساکس در صدد ورود به عرصه تصدی ارزهای دیجیتال است.

گلدمن مدعی بود که بیت کوین یک دارایی نیست

گلدمن ساکس - قراردادهای آتی و معاملات غیرمشتقه بیت کوین

در ماه مارس سال گذشته، پیش‌بینی‌های مختلفی در خصوص ورود گلدمن به عرصه معاملات ارزهای دیجیتال وجود داشت، اما برنامه آنها در این زمینه متوقف شد. در ماه آوریل ۲۰۱۹، گلدمن حتی منکر این موضوع شده بود که در صدد ایجاد میز معاملاتی برای ارزهای دیجیتال است.

ماه می سال گذشته و پس از آنکه گلدمن اعلام کرد بیت کوین یک دارایی نیست با انتقاد تند جامعه ارز دیجیتال مواجه شد.

طبق یکی از منابع نزدیک به این موضوع، اقدام اخیر گلدمن بخشی از تلاش‌های این بانک در جهت بهره بردن از مزایای عرصه روبه‌رشد ارزهای دیجیتال است که به تدریج در حال تبدیل شدن به یکی از گزینه‌های سرمایه‌گذاران سازمانی است.

نکته قابل ذکر این است که گلدمن، توسعه ETF بیت کوین به عنوان بخشی از اقدامات خود در خصوص ورود به این عرصه را در نظر دارد.

منبع مورد نظر خاطرنشان کرده است که گلدمن ساکس درخواستی برای ورود به عرصه تصدی ارزهای دیجیتال ارائه داده است.

اولین تلاش گلدمن در عرصه ارزهای دیجیتال

در اواخر سال ۲۰۱۷، گلدمن ساکس به اولین شرکت بزرگ وال استریت تبدیل شد که ارائه محصولات مرتبط با ارزهای دیجیتال را مدنظر قرار داد و در صدد افتتاح میز معاملاتی مخصوص به ارزهای دیجیتال بود.

در آن زمان، گلدمن در حال بررسی مقابله با چالش‌های امنیتی موجود در این کسب‌وکار و هم چنین نحوه تصدی ارزهای دیجیتال بود.

برنامه عرضه محصولات گلدمن برای اواخر سال ۲۰۱۸ مشخص شده بود اما در ماه سپتامبر همان سال گزارشاتی مبنی بر این موضوع منتشر شد که گلدمن تصمیم گرفته است محصولات سرمایه‌گذاری مرتبط با ارزهای دیجیتال را ارائه ندهد.

منبع مورد نظر گفته است که گلدمن به دلیل نگرانی‌های مرتبط با قانونگذاری صنعت ارزهای دیجیتال، برنامه‌های خود را متوقف کرد.

مسأله نامشخص بودن شرایط قانونی، مانع اصلی عقب‌نشینی چندین سرمایه‌گذار سازمانی از ورود به عرصه ارزهای دیجیتال بوده است.

نکته جالب این است که قوانین شفاف‌تر در ماه‌های اخیر منجر به ترغیب سرمایه‌گذاران سازمانی نظیر MicroStrategy و تسلا شده است.

ورود این شرکت‌های بزرگ به سایر سرمایه‌گذاران سازمانی چراغ سبز نشان داده است که عرصه ارزهای دیجیتال نسبت به آنچه در سال ۲۰۱۸ به نظر می‌رسید ایمن‌تر است. در نتیجه، این موضوع می‌تواند دلیل برنامه‌ریزی گلدمن ساکس در خصوص ارائه مجدد میز معاملاتی ارزهای دیجیتال باشد.

منبع
u.today

نوشته های مشابه

اشتراک
اطلاع از
0 دیدگاه
Inline Feedbacks
View all comments
دکمه بازگشت به بالا