مقالات عمومی

دلنوشته های یک مغز درگیر؛ کریپتو لیتری 3500!

در هفته ای که اینترنت قطع بود خیلی اتفاقات زیادی افتاد که خیلیاشو ندیدیمو نفهمیدیم، یا اگه می دیدیم کاری نمیتونستیم بکنیم. خیلی اتفاقات و تحلیل ها هم بعد از وصل اینترنت ظاهر شدند که جای بسی تامل داره. حالا قضیه از کجا شروع شد؟

بنزین هست ولی گران است!

همه چی از گرون شدن بنزین شروع شد. خب ممکنه بگید بنزین چه ربطی به کریپتو داره؟! خداییش ربط مستقیمی نداره اما غیر مستقیم تاثیرشو روی اهالی دنیای کریپتو و ارزهای دیجیتال گذاشت، خوبم گذاشت. به دنبال گرونی بنزین و اعتراضاتی که در پی اش انجام شد اینترنت ها قطع شد. حالا این وسط یه عده تریدر و ماینر هاج و واج موندن که حالا چه گلی بر سر بگیریم. خیلی ها سفارش خرید و فروش داشتن که نیمه کاره مونده بود. خیلی ها اصلا از بازار خبر نداشتن حتی نمیدونستن قیمت ها چجوریه. خیلی از ماینر ها هم ارتباطشون با استخرها قطع شده بود.

خلاصه خیلی ها خیلی ضرر کردن. جالب اینجاست که وقتی بنزین گرون شد کریپتو ارزون شد. اینم از بدشانسی ملت ماست؛ اونایی که ریزش قیمت ها رو میدیدن و نمیتونستن کریپتوهاشونو بفروشن، فشاری بالغ بر ۵۰۰/۰۰۰ پاسکال تحمل کردند (حالا این در حالیه که g رو ۱۰ در نظر بگیرید، g رو ۹/۸ در نظر بگیرید که کلا معادلات به هم میخوره) و خیلی ها هم تا مرز سکته پیش رفتند که الحمدلله بعد از وصل شدن اینترنت ردش کردن. بعضی ها هم که اصلا از هیچی خبر نداشتن، یهو بعد از وصل شدن اینترنت اومدن قیمت ها رو دیدن و خواستن همراه با به آتیش کشیده شدن کریپتوهاشون خودشونو آتیش بزنن اما بنزین گرون شده بودو این کار هم نمی تونستن انجام بدن؛ خلاصه الان خیلی ها دارن بنزین برای اهالی کریپتو میفروشن لیتری ۳۵۰۰! حالا چرا ۳۵۰۰؟ چون اینجا همه چی بر اساس تتر محاسبه میشه، برو آقا چونه نزن!

آقا جَو ندید تورو خدا!

حالا بعد از وصل شدن اینترنت یه سری از بچه های تحلیل و آنالیز، اسپلینترسل های کریپتو، هیتمن های ارز دیجیتال اومدن گفتن که آقا دیدی چی شد؟

– نه، چی شد؟

اینترنت که قطع بود، ایرانیا دسترسی نداشتن خرید و فروش کنن، و توی بازار نبودن؟

– خب؟

عدم حضور ایرانیا توی مارکت باعث شد قیمت کریپتو انقدر بریزه و کاهش پیدا کنه.

که در پی افشای این مهم، جماعتی جلل الخالق گویان، با غرور ملی و کوبیدن بر طبل شادانه به تاثیر خودشون در بازار کریپتو بالیدن!

آخه برادرای تحلیلگر، مگه کلا توی ایران چقدر تریدر و ماینر داریم، مگه اینترنت چین قطع بوده که کریپتو بریزه. خیلی نمی گذره از اینکه خیلی از مردم متوجه شدن بیت کوین، بیت کویین نیست؛ اونوقت اینترنت ایران قطع شده میگید واسه همین بازار ریخته؟! من با غرور ملی و اعتماد به نفس مشکلی ندارما اما خدایی این اعتماد به نفس رو تفنگ آب پاش داشت میرفت تسلیحات نظامی آمریکا رو منهدم می کرد. تنها تحلیل فاندامنتالی که میشه باعث این کاهش قیمت دید چینِ عزیزه. بانک مرکزیِ چشم بادومی های دوست داشتنی اخیرا گیر عجیبی داده به ارزهای دیجیتال و صرافی هاش و میخواد فشار و محدودیت صرافی های ارزهای دیجیتال رو افزایش بده. میگن این دلیل اصلی ریزش قیمت ها بوده!

تو چی میگی این وسط؟!

تا حالا خواب دیدید که یکی داره با سرعت دنبالتون میکنه بعد شما هی میخواید فرار کنید اما جونی توی پاهاتون نیستو نمیتونید؟ این دقیقا مصداق بارز حال و روز بچه های فعال کریپتو توی روزهای قطعی اینترنت بود. یعنی فقط سنگ نبارید از آسمون. بنزین گرون، اینترنت قطع، کریپتو هم این وسط میریزه و هیچ کاری از دستت بر نمیاد. البته کلا زیاد کاری از دستمون بر نمیاد.

از اونجایی که بخت ما تو هرچی سیاس تو هندونه سفیده، همه چی گرون شد و قیمتش رفت بالا به جز ارزهای دیجیتال. اما حالا چیکار کنیم؟ البته چیکار میتونیم بکنیم سوال بهتریه! بعضیا هودل کردن، بعضیا توی این حال و روز بازار نوسان گیری میکنن بعضیا هم از بیت کوین محوری دارن خارج میشنو سبدشونو متنوع تر و پربار تر کردن حالا شما کدومو باید انتخاب کنید؟! خودتون تحقیق کنید، اینجا نسخه ای صادر نمیشه! والا! سود کنید میگید انتخاب آگاهانه و استراتژی منحصر به فرد خودمون بوده، ضرر کنید میگید میهن بلاکچین گفت!

پولامونو کریپتو کنیم؟!

خیلی ها میگن آقا الان همه چیز پیرو بنزین گرون میشه باز ارزش پولمون کمتر میشه پس پولامونو کریپتو کنیم، خیلی ها هم میگن نه آقا کریپتو حال و روز خوشی نداره از اینور مونده و از اونور رونده میشیم. بازم تصمیم با خودتونه، ما که نوستراداموس نیستیم که بدونیم چی میشه! خودِ نوستراداموسم خیلی از پیشگوییاش غلط از آب درومد ولی از ما می شنوید شاخکاتون فعال باشه و اتفاقاتو حسابی رصد کنید و از فرصت ها استفاده کنید. خلاصه تهدیدو به فرصت تبدیل کنیدو این حرفا…

منبع
میهن بلاکچین

نوشته های مشابه

اشتراک
اطلاع از
4 دیدگاه
جدید ترین
قدیمی ترین محبوب ترین
Inline Feedbacks
View all comments
دکمه بازگشت به بالا