اخبار اتریوم

تنها 1 درصد از ETH موجود در اتریوم 2 قفل شده ‌است؛ حوزه دیفای چطور؟

تقریبا تمامی پروتکل‌های دیفای بر بستر اتریوم راه‌اندازی شده‌اند. این مورد باعث قفل شدن رمز ارز اتر در این حوزه شده‌است. از طرفی با راه‌اندازی فاز صفر اتریوم ۲ ، مقداری رمز ارز ETH استیک شده‌اند. مجموع این دو در مقایسه با کل کوین‌های اتر موجود چقدر است؟ آیا این اتفاق باعث کاهش عرضه در بازار دومین ارز دیجیتال خواهد شد؟

اتریوم قفل شده در دیفای و اتریوم ۲

ویتالیک بوترین یکی از بنیانگذاران شبکه بلاک چین اتریوم و صاحب ایده این شبکه، اعلام کرد که حدودا ۱ درصد از کل اتریوم موجود، در اتریوم ۲ استیک شده‌اند. قرارداد هوشمند ارسال اتریوم به شبکه بیکن چین تقریبا یک ماه پیش معرفی شد. در ابتدا، استقبال از آن به کندی صورت گرفت و بسیاری از تاخیر در راه‌اندازی اتریوم ۲ صحبت می‌کردند؛ اما در روزهای آخر به یک‌باره تعداد زیادی اتریوم به این قرارداد ارسال شد و در زمان مقرر، جنسیس بلاک بیکن چین، ایجاد شد.

ویتالیک بوترین در واکنش به این استقبال گفت:

در حال حاضر بیش از ۱ درصد از کل Supply رمز ارز اتریوم در قرارداد هوشمند اتریوم ۲ قفل شده و این فراتر از انتظار من بود.

بیش از ۱ میلیون اتریوم استیک شد

براساس اطلاعات شبکه اتریوم، در حال حاضر حدودا ۱.۱۵ میلیون رمز ارز اتر استیک شده است. تقریبا سود سالیانه این نودهای شبکه اتریوم ۱۴.۶ درصد تخمین زده می‌شود. در حال حاضر حدودا ۳۵,۰۰۰ نود در شبکه بیکن چین فعالیت دارند.

در حال حاضر تعداد کل کوین‌های اتریوم، ۱۱۳.۷ میلیون رمز ارز ETH بوده که با توجه به تعداد اترهای استیک شده، می‌توان نتیجه گرفت که بیش از ۱ درصد کل ساپلای اتریوم، وارد اتریوم ۲ شده است. علاوه بر استیکینگ اتریوم ۲ که باعث قفل شدن دارایی اتر افراد می‌شود، حوزه دیفای نیز، به دلیل زیست بر روی شبکه اتریوم، باعث قفل شدن و فریز شدن رمز ارزهای اتر خواهد شد.

اتریوم موجود در حوزه دیفای

بر اساس اطلاعات منتشر شده توسط سایت DeFi Pulse، حدودا ۷ میلیون ارز دیجیتال شبکه اتریوم در این حوزه قرار دارد. این مقدار حدودا معادل ۶ درصد کل کوین های موجود اتریوم است.

در حال حاضر، استیکینگ در شبکه اتریوم ۲ توسط تک تک افراد انجام می‌شود. اما پیش بینی می‌شود تا چند ماه آینده بسیاری از صرافی‌های ارز دیجیتال نیز وارد این حوزه شوند. این صرافی‌ها به صورت نیابتی از طرف کاربران خود که دارایی آنها کمتر از ۳۲ اتر است، استیکینگ در این شبکه را انجام خواهند داد. این اتفاق باعث ذخیره شده تعداد بیشتر ETH در اتریوم ۲ خواهد شد. نحوه دریافت پاداش در شبکه اتریوم ۲ به گونه‌ای برنامه‌ریزی شده که با افزایش تعداد نودها، سود هر نود کاهش خواهد یافت. از این رو افرادی که ابتدا به صورت نود در این شبکه مشارکت دارند، سود بالاتری را کسب خواهند کرد.

تاثیر این موارد بر قیمت اتریوم چیست؟

در زمان نگارش این خبر، قیمت اتریوم در بازار در محدوده ۶۰۰ دلار قرار گرفته است. قیمت در روزهای گذشته حتی تا محدوده ۵۶۰ دلار نیز اصلاح داشت اما به سرعت ریکاوری شد و قیمت مجددا به محدوده ۶۰۰ دلار بازگشت.

به نظر می‌رسد قدرت خریدران در محدوده ۵۹۰ دلار، این ارز دیجیتال را در حالت تجمیع قرار داده است (حالتی که در آن تمام عرضه توسط خریداران جمع می‌شود). روند قیمتی اتریوم به رفتار قیمتی بیت کوین وابسته است. باید دید آیا بیت کوین می‌تواند مقاومت ۲۰,۰۰۰ دلار را از پیش روی خود بردارد؟ در صورت وقوع این اتفاق، به نظر می‌رسد قیمت اتریوم نیز آماده صعود است. مقاومت محکم اتریوم در محدوده ۸۰۰ دلار قرار دارد. این محدوده در روندهای صعودی پیشین بارها از رشد بیشتر قیمت اتریوم، جلوگیری کرده است.

با این حال تمام کوین های اتریوم استیک شده و هولد شده در اتریوم ۲ و حوزه دیفای، ۷ درصد کل اتریوم موجود است. این اتفاق باعثت کاهش عرضه این رمز ارز خواهد شد.

منبع
beincrypto

نوشته های مشابه

اشتراک
اطلاع از
0 دیدگاه
Inline Feedbacks
View all comments
دکمه بازگشت به بالا