لیست شدن ارزهای دیجیتال در صرافیهای بزرگ از جمله بایننس همواره اتفاقی صعودی تلقی میشود و معمولا اثر مثبتی روی قیمت میگذارد. با این حال، آخرین آمار نشان میدهد بیش از ۸۰٪ از ارزهای دیجیتالی که به تازگی در بایننس لیست شدهاند در افت به سر میبرند.
به گزارش میهن بلاکچین، قیمت بیش از ۸۰٪ از توکنهایی که طی ۶ ماه گذشته به صرافی بایننس اضافه شدهاند، از زمان عرضه تاکنون کاهش یافته و این اتفاق، نگرانی گستردهای را در بین سرمایهگذارانی که به دنبال ارزهای دیجیتال جدید هستند ایجاد کرده است.
به گفته فلو (Flow)، محقق بازار رمزارزها، از بین ۳۱ توکنی که در این بازه به لیست معاملات بایننس اضافه شدهاند، تنها قیمت ۵ توکن MEME، ORDI، JUP، JTO و WIF افزایش یافته و باقی توکنها در ضرر فرو رفتهاند.
آندی لیان (Anndy Lian)، کارشناس صنعت کریپتو معتقد است این واقعیت که بیش از ۸۰٪ از توکنهای تازه لیست شده در ضرر قرار گرفتهاند ماهیت چالشی بازار رمزارزها را نشان میدهد. به عقیده این کارشناس، بازار کریپتو در حال حاضر «آرام» است و علیرغم رکود نسبی، برخی از آلت کوینها همچنان گارد صعودی دارند.
وی در این رابطه افزود:
بسیاری از پروژههایی که به تازگی در بایننس لیست شدهاند ممکن است زمان طولانیتری برای رشد قیمت نیاز داشته باشند. رشد قیمت این توکنها ممکن است مثل بازار صعودی قبلی، بلافاصله رخ ندهد.
با این حال، فلو معتقد است بایننس تنها توکنهایی را به لیست معاملات خود اضافه میکند که بدون داشتن جامعه کاربری واقعی، حجم بازار کاملا رقیقشده (FDV) بیش از ۴.۲ میلیارد دلاری دارند. منظور از FDV، ارزش بازار یک پروژه در زمانی که تمام توکنهای قابل عرضه آن به گردش وارد شده باشند است. به عبارت دیگر، این پارامتر حجم بازار آینده یک پروژه را بررسی میکند.
فلو مدعی است این سیاست بایننس به طور قابل توجهی پتانسیل صعودی کوینهای تازه لیست شده را محدود میکند. وی در این باره میگوید:
اغلب اوقات توکنهایی که در بایننس عرضه میشوند دیگر ابزاری برای سرمایهگذاری نیستند چراکه پتانسیل مثبت تمام آنها پیش از لیست شدن از بین رفته است. در عوض، این توکنها راه خروجی برای سود بردن افراد نزدیک به این پروژهها هستند که از غفلت سرمایهگذاران خرد نسبت به فرصتهای سرمایهگذاری دست اول سو استفاده میکنند.
سرمایهگذاران خرد به کدام ارزهای دیجیتال علاقه دارند؟
علیرغم نداشتن هیچ پشتوانهای، توکن Ordi از زمان لیست شدن در بایننس بیش از ۲۶۱٪ افزایش قیمت داشته است. همچنین میم کوین داگ ویف هت نیز با ۱۱۷٪ رشد قیمت در جایگاه دوم قرار گرفته است.
لیان معتقد است علاقه سرمایهگذاران خرد عامل اصلی رشد میم کوینها و عملکرد خوب آنها بدون توجه به رکود نسبی بازار آلت کوینها بوده است:
از آنجایی که برخی از کوینهای تازه لیست شده برای سوددهی نیاز به هولد و صبر کردن در درازمدت دارند، بسیاری از سرمایهگذاران خرد به سراغ میم کوینها آمدهاند. این روند در عملکرد اخیر MEME و WIF کاملا مشهود است. در واقع اگر به حجم معاملات کوینها نگاهی بیندازید، ۶ میم کوین در میان برترینها قرار دارند.