اخبار عمومی

میلیاردر روسی: بلاک چین و دیفای راهکار مشکلات امور مالی سنتی هستند

الکساندر لبدف (Alexander Lebedev) میلیاردر روس و مالک دو روزنامه انگلیسی به دنبال عرضه پروژه دیفای خود است. این پروژه به اسم اکوسیستم دیفای مستقل در صدد این است تا به عنوان یک بانک با عملکرد بهتر عمل کند و به تمام اعضای خود سود برساند.

مشکلات بانکداری کنونی از زبان لبدف

لبدف مالک روزنامه‌های Evening Standard و The Independent اخیرا پستی در خصوص مشکلات موجود در امور مالی سنتی و راهکارهای بالقوه آن منتشر کرده است.

بدین ترتیب لبدف معتقد است که تجربه ۲۵ ساله وی در امور سیستم بانکداری به او رمز و رازهایی از محیط بانکداری کنونی آموخته است. یکی از این درس‌ها این است که بانکداران مدرن با سرقت پول مشتریان خود به نابودی بانک‌ها می‌پردازند.

وی در این خصوص گفته است: جامعه بانکداری جهانی به یک جامعه ضدبانک تبدیل شده است که عملکرد آن، استفاده نامناسب از دارایی مشتریان و “پول کثیف” وام‌دهندگان است که حجم این پول‌ها هر ساله یک تریلیون دلار افزایش می‌یابد.

وی با اشاره به اسناد FinCEN که به تازگی منتشر شده است بیان کرد که چندین غول بانکی شامل Standard Chartered و HSBC و جی‌پی مورگان چیس تریلیون‌ها دلار پول برای طرح‌های پانزی و سازمان‌های تروریستی پولشویی کرده‌اند.

این موضوع منجر به ایجاد طبقه “انگلی” بانکدارها، سرمایه‌گذاران کاذب و جعلی، وکلا، حسابرس‌ها و پرسنل ارائه خدمات شده است. همزمان، میلیاردها نفر در کشورهای فقیر به دلیل هزینه‌های زیاد و عدم علاقه از جانب بانکدارها که نمی‌توانند سرمایه نداشته این افراد را سرقت کنند، به خدمات بانکی دسترسی ندارند.

راهکار این مشکلات در بلاک چین، ارزهای دیجیتال و دیفای نهفته است

لبدف در ادامه توضیح داد که ارزهای دیجیتال می‌توانند به عنوان مناسب‌ترین راهکار برای مشکلات ذکرشده عمل کنند. وی رشد ارزهای دیجیتال طی ۱۰ سال اخیر را بخش مهمی از سیستم مالی بین‌المللی عنوان کرده است.

لبدف به چندین مورد اشاره کرده است که نهادهای قانونی به پذیرش ارزهای دیجیتال پرداخته‌اند. این نهادها نظیر نهاد فدرال نظارت بر امور مالی (BaFIN) ارزهای دیجیتال را به عنوان ابزار مالی دسته‌بندی کرده‌اند و به پذیرش بیت کوین و اتریوم برای پرداخت مالیات روی آورده‌اند.

لبدف اذعان داشت گام بعدی در تکامل و تحول صنعت ارزهای دیجیتال پیدایش دیفای است. با وجود دیفای، اتصال مستقیم مشتریان بانک‌های سنتی به یکدیگر بدون حضور واسطه به شکل بانک‌ها امکان‌پذیر می‌شود.

لبدف تایید کرده است که وی تقریبا ۱۰۰,۰۰۰ دلار در یکی از پروتکل‌های دیفای واقع در استونی سرمایه‌گذاری کرده و درآمد سریعی داشته است.

تجربه لبدف در حوزه دیفای او را به سمت توسعه نسل جدید بانک‌ها کشانده است که در آن، تمام اعضا از ذینفعان این پروژه هستند. اکوسیستم دیفای مستقل خدمات بانکی سنتی نظیر تبادل ارز، واریز، وام‌دهی، پرداخت و انتقال پول را ارائه خواهد داد.

لبدف افزود این پروژه بر بستر بلاک چین خواهد بود. اتکا به قراردادهای هوشمند به جای مدیریت سیستم توسط افراد، اجرای کارآمدتر و سریعتر خدمات را تضمین خواهد کرد.

سایر برنامه‌ها برای این پروتکل دیفای شامل امکان‌پذیر ساختن سرمایه‌گذاری در تمام جهان و انتقال سرمایه برای سازمان‌های خیریه خواهد بود.

منبع
CryptoPotato

نوشته های مشابه

اشتراک
اطلاع از
0 دیدگاه
Inline Feedbacks
View all comments
دکمه بازگشت به بالا