اخبار آلتکوین

ارزش بازار استیبل کوین‌ها برای چهاردهمین ماه متوالی کاهش یافت؛ تاثیر آن بر بازار رمزارزها چیست؟

ارزش بازار تمام استیبل کوین‌ها برای ۱۴مین ماه متوالی کاهش یافته و به ۱۳۰ میلیارد دلار رسیده است. این اتفاق می‌تواند با کاهش نقدینگی بازار جلوی رشد قیمت ارزهای دیجیتال را بگیرد.

خرید ارز دیجیتال با ۱۰ هزار تومان!

تو صرافی ارز پلاس میتونی فقط با ۱۰ هزار تومان و با کارمزد صفر، همه ارزهای دیجیتال رو معامله کنی!

همین الان شروع کن

به گزارش کوین‌دسک، داده‌های وب‌سایت سی‌سی‌دیتا (CCData) نشان می‌دهد که ارزش بازار استیبل کوین‌ها در ماه مه (اردیبهشت) به ۱۳۰ میلیارد دلار رسیده و به پایین‌ترین سطح خود از سپتامبر ۲۰۲۱ (شهریور ۱۴۰۰) بازگشته است. بنابر داده‌های این وب‌سایت، ارزش بازار استیبل کوین‌ها از مارس ۲۰۲۲ (اسفند ۱۴۰۱) با یک روند نزولی مدام مواجه شده است.

استیبل کوین‌ها، ارزهای دیجیتالی هستند که قیمت آن‌ها به یک دارایی دیگر (عمدتا به دلار آمریکا) پیوند خورده است. آن‌ها نقش مهمی در دنیای دارایی‌های دیجیتال دارند، در تسهیل معاملات ارزهای دیجیتال تأثیرگذار هستند و ارزهای فیات صادرشده توسط دولت‌های مختلف را به بازارهای مبتنی بر بلاکچین می‌آورند.

ارزش بازار استیبل کوین‌ها
حجم و ارزش بازار استیبل کوین‌ها – منبع: CCData

تحلیلگران باور دارند که انقباض و کاهش ارزش بازار استیبل کوین‌ها باعث می‌شود نقدینگی ارزهای دیجیتال پایین بیاید و روند قیمتی آن‌ها با مشکلات زیادی مواجه شود. تام دانلیوی (Tom Dunleavy)، تحلیلگر بازار ارزهای دیجیتال، گفته است:

استیبل کوین‌ها نقدینگی اکوسیستم ارزهای دیجیتال را تامین می‌کنند. هرچقدر که این نقدینگی بیشتر باشد، توانایی سرمایه‌گذاری و سفته‌بازی معامله‌گران افزایش می‌یابد. با وجود افزایش کاربردهای استیبل کوین‌ها، کاهش ارزش بازار آن‌ها نشان می‌دهد که ما هنوز از بازار نزولی خارج نشده‌ایم.

بانک بزرگ جی‌پی مورگان (JPMorgan) در هفته گذشته اعلام کرد که تا وقتی روند نزولی ارزش بازار استیبل کوین‌ها متوقف نشود، قیمت ارزهای دیجیتال به احتمال زیاد رشد نمی‌کند. گزارش‌های بانک گلدمن ساکس (Goldman Sachs) هم نشان می‌دهد که کاهش ارزش بازار استیبل کوین‌ها به معنی انقباض بازار ارزهای دیجیتال است و نشان‌دهنده کاهش نقدینگی و اهرم‌های آن است.

داده‌های وب‌سایت سی‌سی‌دیتا نشان می‌دهد که معاملات استیبل کوین‌ها هم در ماه (اردیبهشت) ۴۰.۶٪ کاهش یافته و حجم معاملات با آن‌ها در صرافی‌های متمرکز به ۴۶۰ میلیارد دلار رسیده است. این مقدار، کف شاخص مذکور از دسامبر ۲۰۲۲ (آذر ۱۴۰۱) محسوب می‌شود.

طبق گفته‌های سی‌سی‌دیتا، کاهش حجم معاملات استیبل کوین‌ها در حالی اتفاق افتاده است که دارایی‌های دیجیتال در یک محدوده رنج قرار داشته‌اند و در شکستن سطوح حمایتی و مقاومتی مهم شکست خورده‌اند.

با این حال، استیبل کوین ترو یو‌اس‌دی (TUSD)  توانسته برخلاف رکود بازار عمل کند. داده‌های وب‌سایت سی‌سی‌دیتا نشان می‌دهد حجم معاملات این استیبل کوین در ماه مه (اردیبهشت) به ۲۹ میلیارد دلار رسیده است. با توجه به اینکه استیبل کوین‌های دلار بایننس (BUSD) و یو‌اس‌دی کوین (USDC) در ماه‌های اخیر با مشکلات قانونی زیادی مواجه شده‌اند، ترو یو‌اس‌دی توانسته است از این دو رقیب مهم خود پیشی بگیرد و برای اولین بار به دومین استیبل کوین پرمعامله در صرافی‌های متمرکز تبدیل شود.

رشد ترو یو‌اس‌دی در اصل، از بزرگ‌ترین صرافی جهان، یعنی صرافی بایننس نشأت می‌گیرد. این صرافی در ماه‌های گذشته از کارمزد معاملاتیِ مربوط به خرید و فروش بیت کوین با ترو یواس‌دی چشم‌‌پوشی کرده و سرمایه‌گذاران زیادی را به سمت این استیبل کوین کشانده است.

نوشته های مشابه

اشتراک
اطلاع از
0 دیدگاه
Inline Feedbacks
View all comments
دکمه بازگشت به بالا