اخبار بلاکچیناخبار عمومیاطلاعیه صرافیایردراپ

افرایش حجم معاملات بازار و افزایش رقابت صرافی ها با پایین آوردن کارمزد !

صرافی های ارز دیجیتال برای بازار ۵۰ میلیارد دلاری معاملات روزانه به شدت در رقابت هستند. هرچند حجم معاملات سرعت یکسانی با رشد اکوسیستم صرافی ها ندارد؛ در نتیجه صرافی ها بیشتر در رقابت برای حجم معاملات کمتر می‌باشند.
اکنون بیش از ۱۲۰ صرافی برای جذب معامله کنندگان در حال رقابت می‌باشند. این صرافی ها، کارمزدهای کمتر ارائه می‌دهند تا کاربران جدید را به سمت خود جذب کنند.

خرید ارز دیجیتال با ۱۰ هزار تومان!

تو صرافی ارز پلاس میتونی فقط با ۱۰ هزار تومان و با کارمزد صفر، همه ارزهای دیجیتال رو معامله کنی!

همین الان شروع کن

اکوسیستم روبه‌رشد صرافی ها

بازار صعودی ارزهای دیجیتال در سال ۲۰۱۷ موج جدیدی از کارآفرینان را به این صنعت وارد کرد که صرافی های جدیدی برای کسب سود از این بازار را ایجاد کردند. چندین صرافی از صرافی های بزرگ و مهم کنونی نظیر بایننس، بیت فارکس و دیجی فینکس طی سه سال گذشته شروع به کار کرده اند.

هرچند سرعت حجم معاملات ارزهای دیجیتال مطابق با رشد صرافی ها نبوده است. در “زمستان کریپتو” سال ۲۰۱۸، حجم معاملات نسبت به سال ۲۰۱۷ کاهش یافت. این شرایط تا سه ماهه دوم سال ۲۰۱۹ طول کشید تا زمستان کریپتو تمام شود و حجم معاملات بازیابی شود و امروز از حجم معاملات سال ۲۰۱۷ نیز بیشتر شده است.
اگرچه حجم معاملات سال ۲۰۱۹ نسبت به ۲۰۱۷ به طور چشمگیری افزایش یافته است، اما تقریبا تعداد صرافی ها نیز در مدت مشابه ۳ برابر شده است.
به علاوه، بازار فرابورس ارزهای دیجیتال که رشد پرسرعتی داشته است بر صرافی ها نیز فشار وارد می‌کند. هرچند اطلاعات موثق و قابل اتکایی از حجم معاملات ارزهای دیجیتال در بازار فرابورس وجود ندارد، اما شواهد موجود بیان می‌کنند که حجم معاملات این بازار ۳ برابر صرافی ها می‌باشد. صندوق های ارز دیجیتال، سرمایه گذاری های پر ریسک و سرمایه گذاران سازمانی معمولا ترجیح می‌دهند که در فرابورس به انجام معاملات بپردازند. این موضوع بدان معنا است که صرافی ها از سازمانی شدن بیت کوین به اندازه ای که می‌خواهند سود کسب نمی‌کنند.

رقابت برای اول بودن

صرافی

تعدادی از صرافی ها شروع به کاهش کارمزدها کرده اند. این کاهش کارمزد یا به صورت موقتی است تا کاربران جدید جذب کنند یا به صورت دائمی است تا استاندارد جدیدی تعیین کنند. چندین پلتفرم معاملاتی حتی کارمزد معاملات را به طور کامل حذف کرده اند.
اکثر صرافی های ارز دیجیتال، کارمزد ۰.۲۵ درصدی دریافت می‌کردند. اما در حال حاضر بسیاری از صرافی های برتر نظیر بایننس، کوکوین (Kucoin) و لیکویید (Liquid) کارمزدهای خود را به ۰.۱ درصد و صرافی های دیگر نظیر بیتفینکس، هیوبی و IDAX کارمزد خود را به ۰.۲ درصد کاهش داده اند. بعضی از صرافی ها نیز بیش از این کارمزد معاملات خود را کاهش داده اند تا کاربران بیشتری به پلتفرم آنها جذب شود.

در ماه آگوست، صرافی هنگ کنگی HitBTC اعلام کرد که کارمزدهای خود را به طور چشمگیری کاهش داده است تا کمترین نرخ کارمزدهای بازار را ارائه دهد. نرخ کارمزد جدید این صرافی برای کاربرانی که طی ۳۰ روز حجم معاملات کمتر از ۵۰۰ بیت کوین دارند ۰.۰۷ درصد و برای کاربرانی که هر ماه بیش از ۱۰۰,۰۰۰ بیت کوین معامله می‌کنند ۰.۰۲ درصد می‌باشد. کاربرانی که هر ماه بیش از ۵۰ هزار بیت کوین معامله می‌کنند حتی در معاملات خود ۰.۰۱ درصد تخفیف نیز دریافت می‌کنند.
صرافی آمریکایی Seed CX در ماه سپتامبر اعلام کرد که کارمزدهای خود را کاهش داده است. کارمزد تیکر (Taker) و میکر (Maker) این صرافی به ترتیب ۰.۰۵ و ۰.۰۱ درصد می‌باشد.
صرافی پولونیکس (Poloniex) که اخیرا از سرکل (Circle) جدا شده است در تاریخ ۱۸ اکتبر اعلام کرد که تا آخر سال تمام کارمزدهای معاملات نقدی خود را به صفر خواهد رساند. اگرچه این اقدامی موقتی برای جذب کاربران بین المللی به این پلتفرم است، اما این موضوع نشان می‌دهد که جذب کاربران جدید به صرافی ها بسیار دشوار شده است.

با افزایش رقابت در خصوص جذب کاربران جدید انتظار می‌رود که کاهش کارمزدهای معاملات ادامه یابد. به علاوه، اگر بایننس یا یکی دیگر از صرافی های برتر، کارمزد معاملات خود را به صفر برسانند، سایر صرافی ها نیز مجبور می‌شوند برای باقی ماندن در این بازار، چنین رویه ای را دنبال کنند.

رقابت برای حذف کارمزدها در امور مالی سنتی

رقابت برای حذف کارمزدهای معاملاتی را در خرده بازار کارگزاری نیز مشاهده کرد. در اوایل ماه اکتبر، چارلز شواب (Charles Schwab) اعلام کرد که کارمزد بورس، ETF ها و معاملات آپشن خود را به صفر خواهد رساند. این اقدام باعث شد بسیاری از رقبای این پلتفرم نظیر Ally Invest، فیدلیتی، E-trade و TD Ameritrade نیز مجبور به حذف کارمزدهای خود شوند.

حذف کارمزدهای معاملات اولین بار توسط استارت آپ رابین هود (Robinhood) انجام شد. به دنبال رشد چشمگیر کاربران که این استارت آپ به دست آورد، دیر یا زود سایر کارگزاری ها نیز مجبور بودند از این رویه پیروی کنند. در سال ۲۰۱۸، رابین هود ارزهای دیجیتال را نیز به فهرست دارایی های خود افزود و به صرافی های کریپتو فشار بیشتری در خصوص کاهش کارمزد وارد کرد.
علاوه بر این، سرمایه گذاری غیرفعال (Passive Investing) بیش از پیش محبوب و آسان شده است. دلیل این امر، ظهور استارت آپ هایی نظیر رابین هود بوده است که کارگزاری ها را مجبور به کاهش کارمزدها کرده است.

مسیرهای جدید کسب درآمد

IEO

صرافی های ارز دیجیتال با جستجوی مسیرهای جدید کسب درآمد به افزایش رقابت جذب کاربران پاسخ داده اند تا دیگر کمتر به کارمزدهای معاملات متکی باشند.
دریافت هزینه برای فهرست کردن دارایی های جدید، روش محبوبی برای کسب درآمد بوده است، اگرچه پلتفرم هایی که معاملات مارجین را امکان پذیر می‌کنند، کارمزد وام دهی نیز دریافت می‌کنند. هم چنین کارمزد برداشت نیز وجود دارد.
ایردراپ ها (Airdrop) که برای تبلیغ پروژه های جدید می‌باشند نیز روش دیگری برای کسب درآمد صرافی ها می‌باشد. هم چنین IEO ها نیز در سال جاری به روش کسب درآمد جدیدی تبدیل شده اند.
نکته ای که مشخص می‌باشد این است که صرافی ها باید به جستجوی مدل های جدیدی برای بقای خود در محیط بودن کارمزد ادامه دهند. همانطور که تعطیل شدن های اخیر صرافی های نشان می‌دهد، اتکای زیاد به کارمزدها در بازار رقابتی کنونی صرافی های ارز دیجیتال جایی ندارد.

منبع
bravenewcoin

نوشته های مشابه

اشتراک
اطلاع از
0 دیدگاه
Inline Feedbacks
View all comments
دکمه بازگشت به بالا