در هفته گذشته بیتکوین توانست به حرکت صعودی خود تداوم بخشد. قیمت بسیاری از آلتکوینها نیز پیرو این افزایش قیمت، با یک حرکت صعودی همراه شدند، اما همگام شدن رشد بیتکوین با شاخص سلطه آن هنوز اجازه حرکات پرشتاب را به آنها نداده است. شاخص ترس و طمع نیز در حال حاضر بر روی ۷۱ و در وضعیت ترس قرار دارد. در ادامه به بررسی وضعیت تکنیکالی بیتکوین و ۹ آلتکوین برتر بازار میپردازیم.
این مطلب تنها تحلیل تکنیکال قیمت رمز ارزها است و به هیچ عنوان توصیه خرید، فروش و سرمایهگذاری در ارزهای دیجیتال نیست. بازار رمز ارزها با ریسک بالایی همراه است و با مطالعه و آگاهی به این ریسکها وارد این بازار شوید. میهن بلاکچین مسئولیتی در قبال از دست رفتن سرمایه شما ندارد.
تحلیل تکنیکال قیمت بیتکوین
در تایم فریم ۴ ساعته نمودار قیمت بیتکوین در قالب یک کانال صعودی در حال حرکت است و خریداران تواسنتهاند در قالب این کانال نواحی مقاومتی پرایس اکشنی مهمی را فتح کنند. گرچه در روزهای گذشته از شتاب و مومنتوم حرکت صعودی بیتکوین کاسته شده است اما بازهم خریداران در حال فتح نواحی قیمتی بالاتری هستند. در حالحاضر بیتکوین در نیمه بالایی کانال، در حال معامله شدن است و در صورت تداوم صعود آن، سقف کانال ترسیمی میتواند مقاومت مهمی بر سر راه بیتکوین باشد. علاوه بر مقاومت داینامیک سقف کانال یک مقاومت داینامیک دیگر نیز (خط زرد رنگ در تصویر زیر) نیز وجود دارد که از اتصال سقفهای بیتکوین در تایم فریم روزانه ایجاد شده و میتواند پیش از سقف کانال مذکور از رشد بیشتر بیتکوین جلوگیری نماید.
بهطورکلی مهمترین ناحیه مقاومتی برای بیت کوین کانال قیمتی ۵۸،۰۰۰ دلار است، این ناحیه یک سقف پرایساکشنی را در گذشته بازار تجربه کرده است و بهنظر با نزدیک شدن قیمت به این ناحیه با افزایش فشار فروش در بازار مواجه شویم. درصورتی که خریداران موفق به فتح این ناحیه مقاومتی شوند تنها مقاومت مهمی که باقی میماند سقف تاریخی بیتکوین در ناحیه ۶۴،۰۰۰ دلار است. شکست ۵۸،۰۰۰ دلار میتواند نشان از همت خریداران برای ثبت یک رکورد تاریخی دیگر در بیتکوین باشد.
در شب گذشته قیمت بیتکوین توانست خود را بالای ناحیه ۵۵،۷۰۰ برساند و اکنون این ناحیه یک حمایت معتبر برای بیتکوین است. علاوه بر این ناحیه، حمایتهای پرایس اکشنی معتبر – همانگونه که در تصویر زیر مشخص شده است- به ترتیب در نواحی قیمتی ۵۲،۶۰۰ ، ۴۹،۲۰۰ ، ۴۶،۲۰۰ و ۴۰،۷۰۰ قرار دارند.
در تایم فریم ۴ ساعت میانگینمتحرک نمایی (Ema) ۵۰ در زیر قیمت و بالای میانگینمتحرک نمایی (Ema) دوره ۲۰۰ قرار دارد که یک نشانه گاوی است. هر دور این خطوط میانگین میتوانند نقش حمایتی مهمی را ایفا کنند. در زمان نگارش این تحلیل، میانگینمتحرک نمایی (Ema) ۵۰ بر روی قیمت ۵۲،۸۰۰ و بالای میانگینمتحرک نمایی (Ema) دوره ۲۰۰ بر روی قیمت ۴۸،۲۰۰ قرار دارد.
در شاخص قدرت نسبی (Rsi) شاهد یک خط روند صعودی هستیم که حفظ شدن آن برای تداوم حرکت و مومنتوم صعودی از اهمیت بالایی برخوردار است. البته در روزهای گذشته به دلیل کاهش حجم معاملات و نوسانات صعودی، شاهد یک واگرایی در این شاخص هستیم که میتواند یک هشدار برای خریداران باشد؛ در اندیکاتور مکدی (Macd) نیز یک سیگنال منفی به علت کراس منفی در این اندیکاتور قابل مشاهده است.
باتوجه به مطالب فوق میتوان دو سنارو صعودی و نزولی را برای بیتکوین در نظر گرفت. علاوه بر خط مقاومت داینامیک زرد رنگ مقاومت استاتیک ۵۸،۰۰۰ دلار بسیار زیاد برای مشخص کردن مسیر آتی بیتکوین اهمیت دارد.
تحلیل تکنیکال قیمت اتریوم
پس از شکلگیری یک حرکت صعودی در نمودار اتریوم، با رسیدن قیمت به مقاومت ۳،۶۴۵ دلار شاهد یک اصلاح قیمتی بودیم. در تایم فریم ۴ ساعت میانگینمتحرک نمایی (Ema) ۲۰۰ توانست حمایت خوبی را برای اتریوم شکل دهد و پس از برخورد قیمت آن شاهد افزایش فشار خرید و یک رشد پرشتاب در اتریوم بودیم.
درحال حاضر باتوجه به حرکت صعودی قیمت اتریوم، مهمترین مقاومتهای پیشروی خریداران به ترتیب در نواحی قیمتی ۳،۶۰۰ ، ۳،۹۸۰ و سقف تاریخی اتریوم قرار دارند. البته یک خط روند نزولی (خط زرد رنگ) نیز بر سر راه گاوها قرار گرفته است که برای رسیدن قیمت اتریوم به قیمتهای بالاتر باید این مقاومت داینامیک شکسته شود.
بهعلاوه اصلاح قیمتی که از ناحیه ۳،۶۴۵ دلار آغاز شد به نظر شانه راست الگلوی سروشانه معکوس (همانگونه که در تصویر زیر پیداست) را تکمیل کرده است که خط گردن آن در همان ناحیه ۳،۶۴۵ دلار قرار دارد. در صورتی که اتریوم بتواند خط گردن الگوی مذکور را بشکند میتوان انتظار داشت که پس از پولبک به این ناحیه و شکستن خط روند نزولی خود یک حرکت صعودی پرشتاب دیگر را تجربه نماید. البته نباید این نکته را نادیده گرفت که مقاومت ۳،۶۴۵ دلار دو بار از رشد اتریوم جلوگیری کرده است و عدم توانایی خریداران در شکست این ناحیه فشار فروش و احتمال نزول قیمت را افزایش خواهد داد.
در صورت رخ دادن این سناریو نزولی، میانگین متحرک نمایی (Ema) ۵۰ (در ناحیه ۳،۴۷۹ دلار)، میانگین متحرک نمایی (Ema) ۲۰۰ (در ناحیه ۳،۳۱۹ دلار) در تایم فریم ۴ ساعت و خط روند صعودی مهمترین حمایتهای داینامیک برای اتریوم هستند. همچنین اتریوم حمایتهای پرایس اکشنی مهم را در نواحی ۳،۱۷۰، ۲،۷۲۶ و ۲،۴۵۶ دلار دارد. همچنین لازم به ذکر است، از دست رفتن خط روند صعودی میتواند بسیار برای خریداران خطرناک باشد –البته احتمال شکست آن زیاد نیست.
در شاخص قدرت نسبی (Rsi) اتریوم یک خط روند نزولی (خط سبز رنگ در تصویر) را شکسته بود که بعد از پولبک به آن شاهد افزایش مومنتوم خرید در بازار بودیم، همچنین یک واگرایی مخفی مثبت نیز به افزایش این مومنتوم صعودی کمک کرد. در حال حاضر این شاخص بر روی خط روند نزولی کوتاه مدت (خط زرد رنگ در تصویر) است که شکست آن میتواند سیگنال مثبتی برای خریداران باشد. اما اندیکاتور مکدی (Macd) برعکس شاخص قدرت نسبی سیگناهایی به نفع خریداران صادر نمیکند و در حال حاضر در وضعیت نزولی قرار دارد. البته احتمال شکلگیری کراس مثبت در این اندیکاتور بسیار بالاست و درصورت رخ دادن این کراس مثبت میتوان انتظار افزایش مومنتوم صعودی در قیمت اتریوم را داشت.
تحلیل تکنیکال قیمت کاردانو
کاردانو پس از رسیدن به ناحیه حمایتی ۱.۹ دلار یک حرکت صعودی را آغاز کرده است. گرچه این حرکت صعودی زیاد پرشتاب نیست اما در کنار گام نزولی پیشین تشکیل یک تراکم قیمتی در قالب الگوی مثلث متقارن را داده است. شکست این الگوی مثلث به بالا میتواند به افزایش قدرت خریداران در مواجهه با مقاومتهای پیشرو کمک شایانی کند و خریداران برای افزایش قیمت کاردانو مستلزم شکست سقف این الگو هستند.
در صورتی که خریداران بتوانند قیمت را از این تراکم به سمت بالا خارج کنند میتوان انتظار رشد به اندازه ارتفاع مثلث را داشت (ناحیه قیمتی ۳.۲۱ دلار). لازم به ذکر است خریداران برای دستیابی به این هدف احتمالی مقاومتهای بسیار سنگینی را در پیش دارند که هر کدام از این مقاومتها میتواند مانع از رشد کاردانو گردد. مقاومتهای پرایس اکشنی به ترتیب در نواحی ۲.۴۳، ۲.۵۴، ۲.۷۶ و ۳ دلار قرار دارند.
در حال حاضر کاردانو زیر میانگینهای متحرک نمایی (Ema) ۵۰ و ۲۰۰ خود در تایم فریم ۴ ساعت در حال معامله شدن است و این مهم نشانه خوبی برای خریداران نیست و اکنون این میانگینهای متحرک مقاومت سنگینی را بر سر راه قیمت کاردانو ایجاد کردهاند. در صورت نزول بیشتر قیمت علاوه بر کف الگوی مثلث حمایتهای پرایس اکشنی در نواحی ۲.۱۳، ۲ و ۱.۹ دلار پتانسیل جلوگیری از افت قیمت را دارند.
در شاخص قدرت نسبی (Rsi) نیز همانند نمودار قیمت شاهد شکلگیری یک تراکم در قالب الگوی مثلث هستیم. در حال حاضر این شاخص پس از برخورد با خط روند صعودی خود کمی به سمت بالا حرکت کرده است و یک واگرایی مخفی نیز در این شاخص قابل مشاهده است. اما برای اینکه مومنتوم صعودی افزایش یابد این شاخص باید سقف تراکم (خط سبز رنگ) را به بالا بشکند. اندیکاتور مکدی (Macd) نیز فعلا در یک فاز نزولی قرار دارد اما در صورت رشد قیمت میتوان انتظار یک کراس مثبت در این اندیکاتور داشت که به افزایش مومنتوم صعودی کمک شایانی میکند.
تحلیل تکنیکال قیمت BNB
نمودار قیمتی BNB بسیار شبیه ساختار حرکتی قیمت نمودار اتریوم است. قیمت BNB در یک اشل بلندمدتی بین خط روند نزولی و خط روند صعودی کوتاهمدتیتر در حال نوسان است و این دو خط روند در کنار هم یک الگوی مثلث را در نمودار قیمتی ایجاد کردهاند. خریداران برای افزایش قیمت بایننس کوین به سمت مقاومتهای ترسیمشده، مستلزم شکست خط روند نزولی (که معادل سقف الگوی مثلث است) هستند.
همچنین همانند نمودار قیمتی اتریوم میانگین متحرک نمایی (Ema) ۲۰۰ توانست از کاهش بیشتر قیمت جلوگیری نماید و یک گام صعودی را در تایم فریم ۴ ساعت ایجاد کند. این گام صعودی را میتوان بهعنوان شانه راست یک الگوی سروشانه معکوس در نظر گرفت که خط گردن آن مطابق با ناحیه مقاومتی ۴۴۸ دلار است. در صورت شکست خط گردن این الگو میتوان انتظار یک حرکت صعودی تا مقاومتهای ۵۱۱ و سقف تاریخی BNB در ناحیه ۶۸۶ دلار را داریم.
در صورتیکه خریداران نتوانند خط روند نزولی را با موفقیت پشت سر بگذارند اصلاح قیمتی در بایننس کوین دور از انتظار نیست. علاوه بر حمایت داینامیک خط روند صعودی کوتاه مدت خود حمایتهای پرایس اکشنی و استاتیک مهمی را به ترتیب در قیمتها ۳۸۲، ۳۳۲ ، ۲۷۰ دلار پیشرو دارد.
شاخص قدرت نسبی (Rsi) رمز ارز BNB در تایم فریم ۴ ساعت نیز یک خط روند صعودی مهمی را تشکیل داده است که با ایجاد برخورد سوم به این خط روند این شاخص همگام با قیمت به سمت بالا حرکت نمود. همچنین یک واگرایی مثبت نیز در این شاخص قابل مشاهده است که یک سیگنال مثبت برای پایان اصلاح قیمتی در اشل کوتاه مدتی است. وضعیت اندیکاتور مکدی (Macd) برای خریداران اما بهسان شاخص قدرت نسبی وضعیت مثبتی را نشان نمیدهد؛ اگرچه خط مکدی در حال نزدیک شدن به خط سیگنال است و در صورت تداوم رشد قیمت میتوان شاهد یک کراس مثبت در این اندیکاتور باشیم.
تحلیل تکنیکال قیمت ریپل
همانگونه که در تحلیلهای پیشین از ریپل انتظار میرفت حرکت اصلاحی در قالب یک الگوی زیگزاگ سه موجی در ناحیه ۰.۸۹ دلار خاتمه یافت و ریپل در هفته گذشته شاهد یک حرکت صعودی بود. در نمودار قیمتی ریپل نیز همانند بسیاری از آلتکوینهای دیگر، میتوان از ترکیب خط روند نزولی بلندمدت و خط روند صعودی کوتاهمدت یک الگوی مثلث را در نمودار قیمت شناسایی کرد که شکست این الگوی به بالا یا پایین تعیین کننده مسیر آتی قیمت ریپل خواهد بود.
با نزدیک شدن قیمت به خط روند نزولی بلندمدتی و سقف مثلث ما شاهد افزایش فشار فروش و کاهش قدرت خریداران هستیم. البته این نزول میتواند در قالب پولبک به نواحی مقاومتی شکسته شده ( ناحیه ۱.۰۸ دلار) نیز باشد؛ در حال حاضر مهمترین حمایت برای خریداران ناحیه ۱.۰۸ دلار است که علاوه بر اینکه یک ناحیه پرایس اکشنی است با میانگینهای متحرک نمایی (Ema) ۵۰ و ۲۰۰ در تایم فریم ۴ ساعت همپوشانی دارد. در صورتی که خریداران بتوانند در این ناحیه از قیمت حمایت کنند مقاومت بعدی پیشروی آنها خط روند نزولی است. علاوه بر این مقاومت داینامیک مقاومتهای استاتیک ریپل در نواحی ۱.۳۸، ۱.۷۱ و ۱.۹۳ دلار قرار دارد که درصورت شکسته شدن خط روند نزولی میتوان انتظار شکسته شدن این نواحی و رسیدن قیمت ریپل به سقف ۱.۹۳ دلار را نیز داشت.
با توجه به کاهش قدرت خریداران و قرارگیری شاخص قدرت نسبی (Rsi) در ناحیه اشباع و همچنین بروز یک واگرایی منفی در این شاخص ممکن است شاهد اصلاح قیمتی در ریپل باشیم. همچنین اندیکاتور مکدی (Macd) نیز یک کراس نزولی را نشان میدهد که نشانه خوبی برای گاوها نیست. در صورت نزول بیشتر قیمت علاوه بر حمایت داینامیک و استاتیک ذکر شده در پاراگراف قبل و خط روند صعودی کوتاه مدتی دو مقاومت استاتیک مهم در قیمتهای ۰.۸۹ و ۰.۷۱ دلار قرار دارند که میتوانند از کاهش قیمت جلوگیری کنند؛ البته فروشندگان برای دستیابی این نواحی حمایتی در مرحله نخست باید حمایت قوی ۱.۰۸ را از پیشروی بردارند که کار بسیار دشواری است.
تحلیل تکنیکال قیمت سولانا
سولانا بعد از رسیدن به ناحیه حمایتی ۱۱۹ دلاری خودش به سان دیگر آلتکوینها در هفته گذشته یک حرکت صعودی را تجربه کرد که ناحیه مقاومتی ۱۷۴ دلار فعلا مانع از رشد آن شده است. خریداران سولانا برای افزایش بیشتر قیمت مستلزم شکست خط روند نزولی شکلگرفته در نمودار قیمت هستند. در حال حاضر خریداران در تلاش قبلی خود برای عبور از این مقاومت داینامیک با شکست روبهرو شدهاند و همین امر موجب اصلاح قیمت سولانا شده است.
در زمان نگارش این تحلیل، سولانا بر روی میانگین متحرک نمایی (Ema) ۲۰۰ (در ناحیه۱۴۵ دلار) و زیر میانگین متحرک نمایی (Ema) ۵۰ خود در تایم فریم ۴ ساعت در حال معامله است. همچنین بر روی خط روند صعودی کوتاه مدتی خود نیز قرار گرفته است. اگر میانگین متحرک نمایی ۲۰۰ و خط روند صعودی کوتاهمدتی برای گاوها از دست برود انتظار کاهش بیشتر قیمت تا حمایتهای بعدی در نواحی ۱۳۳ و ۱۱۹ دلار را داریم.
اما اگر میانگین متحرک نمایی ۲۰۰ و خط روند صعودی بتوانند از افت قیمت جلوگیری کنند و خریداران از قیمت حمایت نمایند، در مرحله نخست میانگین متحرک نمایی ۵۰ در تایم فریم ۴ ساعت و سپس مقاومت داینامیک خط روند نزولی موانع اصلی برسر راه رشد قیمت هستند. همچنین از نظر پرایش اکشنی ناحیههای ۱۷۴، ۱۹۲ و ۲۱۳ دلار مقاومتهای مهمی در نمودار قیمت هستند.
بررسی شاخص قدرت نسبی (Rsi) نشاندهنده یک واگرایی در جهت صعود است که میتواند نشانه خوبی برای خریداران باشد اما در مقابل این شاخص یک خط روند نزولی (خط زرد رنگ) نیز دارد که گاوها برای رشد و حمایت از قیمت مستلزم شکست این خط روند هستند. وضعیت اندیکاتور مکدی (Macd) اما برای خریداران زیاد مساعد نیست و این شاخص در وضعیت نزولی و زیر خط صفر قرار دارد. باید دید در روزهای آتی نبرد خریداران و فروشندگان در ناحیه ۱۵۰ دلار به نفع کدام گروه پایان مییابد. دو سناریو نزولی و صعودی احتمای در تصویر زیر قابل مشاهده است.
تحلیل تکنیکال قیمت پولکادات
روند رو به رشد قیمت پولکادات در هفته اخیر با رسیدن به خط روند نزولی و مقاومت استاتیک ۳۷.۶۴ دلار فعلا با مشکل مواجه شده است. رمز ارز DOT برای رسیدن به نواحی قیمتی بالاتر در وهله اول باید از سد خط روند نزولی خود عبور کند. در صورتی که خریداران دات بتوانند این مقاومت داینامیکی و مقاومت استاتیک ۳۷.۶۴ را پشت سر بگذارند، میتواند در مرحله اول انتظار رشد قیمت پولکادات تا سقف تاریخی قبلی (۴۷.۹ دلار) را داشت.
با توجه به فشار فروش ایجاد شده در زمان نگارش این مقاله، اولین ناحیهای که میتواند مانع از کاهش بیشتر قیمت شود میانگین متحرک نمایی (Ema) ۵۰ در تایم فریم ۴ ساعت است (که اکنون بر روی قیمت ۳۳.۵ دلار قرار گرفته است) و درصورت از دست رفتن این میانگین متحرک، میانگین متحرک نمایی (Ema) ۲۰۰ که با خط روند صعودی کوتاه مدتی دات همپوشانی دارد حمایت قوی را برای پولکادات تشکیل میدهند. به علاوه نواحی حمایتی پرایس اکشنی ۲۶.۸، ۱۹.۵۶ و ۱۳.۷۸ دلار نیز نواحی هستند که میتوانند از افت بیشتر قیمت جلوگیری نمایند.
شاخص قدرت نسبی (Rsi) نیز در ناحیه بیش خرید قرار دارد و همانند نمودار قیمت پولکادات، در میان یک خط روند صعودی و نزولی در حال نوسان است و پس از برخورد با خط روند نزولی با کاهش مواجه شده و اکنون در نزدیکی خط روند صعودی خود قرار دارد. خریداران برای افزایش مومنتوم صعودی مستلزم عبور این شاخص از خط روند نزولی خود هستند. اندیکاتور مکدی (Macd) نیز با رسیدن قیمت به مقاومتهای مذکور یک کراس منفی را ایجاد کرده است که میتواند موجب افزایش مومنتوم نزولی گردد. هر دوسناریو احتمالی در تصویر زیر قابل مشاهده است.
تحلیل تکنیکال قیمت دوج کوین
نمودار دوجکوین نیز میان خط روند صعودی و نزولی خود در حال نوسان است و این دو خط در کنار هم یک الگوی مثلث را در نمودار قیمت ایجاد کردهاند که جهت شکست این مثلث روند آتی دوج کوین را تعیین میکند. در روزهای اخیر برخورد قیمت با سقف این مثلث موجب اصلاح قیمتی شده است. در تایم فریم ۴ ساعت فروشندگان تواسنتهاند قیمت را به زیر میانگینهای متحرک نمایی (Ema) ۵۰ و ۲۰۰ برسانند که نشانه خوبی برای خریداران نیست و این دو میانگین متحرک که هر دو در ناحیه ۰.۲۴ دلار قرار دارند و اکنون در مقام مقاومت بر سر راه قیمت عمل خواهند کرد.
در حال حاضر یک حمایت در ناحیه ۰.۲۳ دلار قرار دارد که نقش مهمی برای تداوم روند صعودی دوج کوین بازی میکند. در صورت از دست رفتن این ناحیه خط روند صعودی ناحیه حمایتی بعدی است. همچنین نواحی حمایتی استاتیک بهترتیب در نواحی ۰.۱۹ و ۰.۱۶ قرار دارند.
در صورتی که خریداران بتوانند از ناحیه ۰.۲۳ دلار دفاع کنند و شاهد یک صعود دیگر در قیمت دوج کوین باشیم علاوه بر میانگینهای متحرک نمایی و خط روند نزولی، مقاومتهای ۰.۲۸، ۰.۳۳، ۰.۴۴ و ۰.۵۷ دلار پیشروی خریداران قرار دارد.
شاخص قدرت نسبی (Rsi) دوج کوین نیز نشاندهنده یک مومنتوم نزولی است. این شاخص بعد از رسیدن به ناحیه بیش خرید با یک کاهش شدید همراه بود و خط روند صعودی خود را نیز از دست داد. اندیکاتور مکدی (Macd) نیز بعد از یک کراس منفی در وضعیت نزولی قرار دارد و اکنون زیر خط صفر قرار گرفته است.
تحلیل تکنیکال قیمت لونا
نمودار قیمت لونا در اشل بلند مدتی در یک کانال صعودی در حرکت است. خریداران در گام صعودی اخیر لونا چندین بار برای عبور از ناحیه میانی این کانال تلاش کردهاند که هر بار این تلاشها با شکست مواجه شده است. این موضوع نشان میدهد که سطح میانی کانال ترسیمی ناحیه مقاومتی داینامیک بسیار معتبر و قدرتمندی است. پس از شکست چندباره خریداران برای عبور از سطح میانی کانال بهنظر روند صعودی دچار خستگی شده است و ساختار حرکتی از یک حرکت جنبشی به یک حرکت در قالب الگوی کنج تبدیل شده است.
شکسته شدن الگوی کنج صعودی به سمت پایین با توجه به واگرایی منفی در شاخص قدرت نسبی (Rsi) و مکدی (Macd) میتواند باعث کاهش شدید قیمت در نمودار لونا شود. در حال حاضر میانگینهای متحرک نمایی (Ema) ۵۰ و ۲۰۰ در زیر قیمت قرار دارند و میتوانند نقش حمایتی موثری را در صورت تداوم اصلاح قیمت بازی کنند. همچنین کف الگوی کنج، کف کانال صعودی بلند مدتی و نواحی استاتیک ۳۶.۹، ۲۲.۸۱ و ۱۲ دلار حمایتهای معتبر بعدی برای لونا هستند.
البته اگر خریداران بتوانند الگوی کنج را به سمت بالا بشکنند میتوان شکلگیری الگوی کنج را صرفا یک استراحت قلمداد کرد و پس از شکست آن قیمت میتواند رکوردهای جدیدی را به ثبت برساند. در حال حاضر علاوه بر سقف کنج و ناحیه میانی کانال، مقاومت فیبوناچی در ناحیه ۶۹ دلار (نسبت ۱.۶۱۸ فیبوناچی خارجی از سقف ۲۱ دلار تا کف ۳.۹۸ دلار) میتواند اهداف و مقاومتهای احتمالی لونا باشند.
همانگونه که بیان شد در شاخص قدرت نسبی (Rsi) و مکدی (Macd) شاهد یک واگرایی منفی هستیم. به علاوه شاخص قدرت نسبی بر روی خط روند نزولی خود قرار دارد و در صورتی که افزایش مقدار این شاخص همگام با کراس مثبت در مکدی باشد میتوان احتمال بیشتری برای حمایت شدن قیمت در نواحی مذکور قائل شد.
تحلیل تکنیکال قیمت UNI
بهسان بسیاری دیگر از آلتکوینها در نمودار قیمت یونی نیز شاهد الگوی مثلث هستیم که از ترکیب خط روند نزولی بلند مدت و خط روند صعودی کوتاه مدت تشکیل شده است. در زمان نگارش این مقاله قیمت UNI در نزدیکی سقف مثلث و خط روند نزولی خود در حال نوسان است و به نظر یک الگوی استراحتی را تکمیل میکند و میانگینهای متحرک نمایی (Ema) ۵۰ و ۲۰۰ به خوبی مانع از افت بیشتر قیمت شدهاند.
اگر یونی بتواند از سقف مثلث به سمت بالا عبور کند مقاومتهای استاتیک ۲۷، ۲۰.۸، ۳۶.۵۵ و ۴۴ دلار را در پیش دارد. البته عبور یونی از الگوی مثلث نشانگر قدرت بیشتر خریداران است و به نظر میتواند از سد این مقاومتهای پرایس اکشنی نیز عبور کند.
همانگونه که بیان شد میانگینهای متحرک نمایی (Ema) ۵۰ و ۲۰۰ در ناحیه ۲۴ دلار حمایت خوبی را تشکیل دادهاند. در صورتی که فروشندگان بتوانند این دو میانگین متحرک نمایی را رد نمایند حمایتهای ۲۲، ۱۸ و ۱۴.۴ دلار برای خریداران نواحی بسیار مهمی است. همچنین کف الگوی مثلث که خط روند صعودی نیز هست در صورت کاهش قیمت میتواند نقش حمایتی مهمی را بازی کند.
در شاخص قدرت نسبی (Rsi) و اندیکاتور مکدی (Macd) ما شاهد یک واگرایی مثبت هستیم که میتواند در کنار نقش حمایتی میانگینهای متحرک نمایی در تایم فریم ۴ ساعت به صعود قیمت کمک کند. البته شاخص قدرت نسبی نیز بر روی خط روند صعودی خود قرار دارد باید در روزهای آینده این خط روند میتواند باعث افزایش شاخص قدرت نسبی شود یا خیر. در صورت افزایش این شاخص و کراس مثبت در مکدی میتوان به شکست الگوی مثلث به سمت بالا امیدوارتر شد. به طور کلی شکست الگوی مثلث به بالا میتواند حرکت صعودی خوبی را در نمودار قیمت یونی ایجاد کند.