مبتدی دیفای

پلتفرم Zealy چیست؟ مشارکت در پروژه‌های کریپتویی با زیلی

پلتفرم‌های متعددی مانند flipsidecrypto‌ وجود دارند که می‌توانید با استفاده از آن‌ها در پروژه‌های مختلف مشارکت داشته باشید و کسب درآمد کنید. در این مقاله به سراغ یک پلتفرم دیگر به نام زیلی (Zealy) رفته‌ایم که به پروژه‌ها و فعالان فضای وب ۳ والبته وب ۲ این امکان را می‌دهد که کامیونیتی بسازند و آن را رشد دهند. کاربران نیز می‌توانند با مشارکت در آن‌ها کسب درآمد کنند و شانس خود را برای دریافت ایردراپ هرکدام از پروژه‌ها افزایش دهند. پروژه‌های نام‌آشنایی مانند zkSync‌ نیز در این پلتفرم حضور دارند و به‌دنبال گسترش فعالیت‌های خود هستند. با میهن بلاکچین همراه باشید تا پلتفرم Zealy را بررسی کنیم.

زیلی چیست؟

زیلی چیست
منبع: Zealy.io

زیلی (Zealy) پلتفرمی است که پروژه‌های وب۳ می‌توانند با استفاده از آن کامیونیتی خود را تشکیل دهند و از این طریق زیرساخت‌ها و سرویس‌هایشان را توسعه دهند. علاوه‌بر این، کاربران نیز می‌توانند با ملحق شدن به کامیونی و گروه‌های موجود در زیلی و انجام تسک‌ها پاداش دریافت کنند و یک منبع درآمد داشته باشند.

زیلی همان پلتفرم Crew3 است که اخیرا تغییر نام داده است. طبق گفته‌های موجود در سایت زیلی، این پلتفرم توسط پروتکل‌های معروف بلاکچینی مانند dydx ،Immutable X و zkSync استفاده می‌شود. نکته جالب دیگر این است که تنها پروژه‌های وب ۳ برای ترویج جامعه کاربری و توسعه خود از این پلتفرم استفاده نمی‌کنند و شرکت‌ها و موسسات وب ۲ مانند PMU (دانشگاه محمد بن فهد)، رنو و LVMH (شرکت مادر چندین برند معتبر مانند لویی ویتان) نیز از امکانات زیلی استفاده می‌کنند.

تیم گرداننده و سرمایه‌گذاران Zealy

تیم پروژه زیلی
منبع: techcrunch.com

زیلی یک استارتاپ فرانسوی است که توسط فردریکا لیند (Fredrika Lindh)، لوئیس دمزلی (Louis Demeslay) و متیس گروسژان (Mathis Grosjean) در سال ۲۰۲۲ راه‌اندازی شد. این پروژه در مراحل اولیه توانست نظر سرمایه‌گذارانی مانند Redalpine‌ را به خود جلب کند و با مشارکت موسسات مالی دیگر ۳.۵ میلیون دلار سرمایه جذب کرد. از جمله شرکت‌های سرمایه‌گذاری که در این پروژه مشارکت داشته‌اند، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

Connect VenturesKima VenturesFounders FutureSTATION F
Aglaé VenturesPurple Pareto Holdings

این اطلاعات از صفحه مربوط به Zealy در سایت Crunchbase به‌دست آمده است.

امکانات و ویژگی‌های پلتفرم Zealy

شاید بتوان امکاناتی را که زیلی در اختیار پروژه‌ها قرار می‌دهد، به سه دسته کلی تقسیم کرد:

ماموریت (Quest): کوئست‌ها کارهای کوچکی هستند که اعضای کامیونیتی می‌توانند با تکمیل آن‌ها از پروژه‌ها پاداش دریافت کنند. هدف این نوع از ماموریت‌ها افزایش مشارکت در پروتکل‌ها و یادگیری مسائل جدید است. زیلی سه نوع کوئست دارد؛ روزانه، هفتگی و ماهانه. کوئست‌های روزانه در ساعت ۱۲ ظهر (UTC)، هفتگی در روز دوشنبه و ماهانه در اولین روز از ماه مجدد تعریف و طراحی می‌شوند. پروتکل‌هایی که می‌خواهند برای خود کوئست تعریف کنند، می‌توانند ۴ قید روی آن پیاده‌سازی کنند:

  • اتصال و استفاده از دیسکورد
  • دسترسی کاربران با توجه به سطح‌شان
  • قرار دادن شرط زمانی
  • در نظر گرفتن پیش‌نیاز (انجام کوئست‌های قبلی برای انجام کوئست جدید)

مسابقه (Sprint): اگر پروژه‌ای بخواهد سرویس یا محصول جدید رونمایی کند، نیاز دارد که برای یک مدت مشخص روی آن تحقیق و توسعه انجام دهد. افزون بر این، آن پروژه تمایل دارد که سرویسش را به افراد بیشتری معرفی کند و افراد بیشتری درباره آن صحبت کنند. ویژگی اسپرینت پلتفرم Zealy این امکان را به پروژه‌ها می‌دهد که یک رقابت یا چالش مدت‌دار برای اعضایش تعریف کنند که آن‌ها با یکدیگر به رقابت بپردازند.

تجزیه‌وتحلیل (Analytics): برگزاری انواع چالش یا سپردن وظایف گوناگون به کامیونیتی بدون اینکه از آن دیتایی به‌دست بیاید و بتوان آن را تجزیه‌وتحلیل کرد، احتمالا بی‌فایده خواهد بود. داشبورد آماری زیلی به پروژه‌ها ابزارهای متعددی برای تجزیه رفتار اعضای کامیونیتی، میزان مشارکت آن‌ها و اثرگذاری طرح‌هایشان ارائه می‌کند.

آموزش کار با Zealy

برای اینکه بتوانید به‌عنوان کاربر یا پروژه کرپتویی در پلتفرم زیلی فعالیت کنید، باید در آن عضو شوید. برای عضویت در Zealy چند روش وجود دارد؛ استفاده از دیسکورد، اتصال از طریق کیف پول یا وارد کردن ایمیل.

عضویت در زیلی
منبع: Zealy.io

زمانی که حساب کاربریتان ساخته شد، وارد صفحه تنظیمات یا به‌اصطلاح داشبورد می‌شوید. از این صفحه می‌توانید امتیاز خودتان را ببینید، پروژه تعریف کنید و افراد مختلف را به آن اضافه و در نهایت کوئست طراحی کنید.

داشبورد زیلی
منبع: Zealy.io

پس از اینکه کمی در صفحه تنظیمات چرخیدید، وقت آن است که به سراغ صفحه اصلی جایی که بقیه پروژه‌ها مسابقات و کوئست‌های خود را تعریف کرده‌اند، بروید. در بخش ابتدایی صفحه می‌توانید از نوار جست‌وجو پروژه مورد نظرتان را بیابید. اگر کمی پایین‌تر بروید، به تصویر زیر برخواهید خورد.

نوار ابزار زیلی
منبع: Zealy.io

بخش‌بندی‌های مختلف موجود در سایت یا به‌عبارت دیگر پروژه‌های مختلف با توجه به نوع فعالیتشان از طریق این گروه‌بندی‌ها تفکیک شده‌اند. در سمت چپ پروژه‌ها از نظر جدید، معروف و ترند بودن دسته‌بندی می‌شوند. گزینه upcoming به پروژه‌هایی اشاره دارد که قرار است به‌زودی در زیلی فعالیت خود را آغاز کنند.

در سمت راست نیز پروژه‌ها از نظر حوزه فعالیتشان گروه‌بندی می‌شوند. به طور مثال اگر کسی بخواهد در پروژه‌ای که در حوزه زیرساخت فعالیت می‌کند مشارکت داشته باشد، باید گزینه Infrastructure‌ را انتخاب کند. برای اینکه بتوانیم بقیه قسمت‌های سایت را توضیح دهیم، گزینه Trendy را که مربوط به پروژه‌های ترند است، انتخاب می‌کنیم.

پروژه‌های ترند در زیلی
منبع: Zealy.io

با انتخاب این گزینه، پروژه‌هایی مانند zkSync و suiswap به چشم می‌خورد. هر کارت شامل توضیح مختصری درباره پروژه می‌شود. علاوه‌براین، لینک پروژه، تعداد کوئست‌ها و مشارکت‌کنندگان در آن نیز از جمله اطلاعاتی است که با یک نگاه می‌توان دریافت کرد. پروژه suiswap را که یک دکس روی بلاکچین Sui است، انتخاب می‌کنیم.

پروژه suiswap در زیلی
منبع: Zealy.io

با انتخاب کارت suiswap وارد صفحه‌ای خواهید شد که تصویر بالا در ابتدای آن به شما نمایش داده می‌شود. در تصویر بالا توضیحی درباره پروژه و هدفش نوشته شده است. در پایین عکس گزینه‌های مختلفی می‌بینید. این گزینه‌ها دسته‌بندی کوئست‌ها است. برای مثال اگر گزینه Quiz‌ را انتخاب کنید، گزینه‌های زیر را مشاهده می‌کنید.

قسمت کوییز سویی سواپ در زیلی
منبع: Zealy.io

با پاسخ دادن به این پرسش‌ها می‌توانید امتیاز یا XP‌ دریافت کنید. کاربران می‌توانند برای کسب امتیاز کارهای دیگری مانند دعوت از دوستان، دنبال کردن صفحات اجتماعی suiswap و مواردی از این دست نیز انجام دهند.

سوالات متداول (FAQ)

پرسش و پاسخ میهن بلاکچین
  • زیلی چیست؟
    زیلی (Zealy) که نام قدیمی آن Crew3 است، پلتفرمی است که پروژه‌های بلاکچینی و البته غیربلاکچینی (فعال در فضای وب۲) برای افزایش کاربر و رشد کامیونی و محصولاتشان از آن استفاده می‌کنند. بسیاری از پروژه‌های کریپتویی تسک‌های مربوط به ایردراپشان را از طریق زیلی پیش می‌برند.
  • آیا استفاده از Zealy محدودیت دارد؟
    محدودیتی برای استفاده از امکانات زیلی وجود ندارد و کاربران می‌توانند با اتصال کیف پولشان یا روش‌های دیگر در این پلتفرم عضو شوند و از آن استفاده کنند.

جمع‌بندی

در این مقاله درباره پلتفرم زیلی (Zealy) که بستری برای مشارکت افراد در پروژه‌های وب۳ و وب۲ است، صحبت کردیم. پروژه‌هایی که می‌خواهند محصولاتشان را بهبود ببخشند و کامیونیتیشان را گسترش دهند، زیلی می‌تواند گزینه مناسبی برایشان باشد. پروژه‌هایی مانند پالیگان، zkSync و dydx از جمله پروژهایی هستند که در Zealy فعالیت دارند. نظر شما درباره زیلی چیست؟ آیا تا به حال از آن یا پلتفرم‌های مشابه استفاده کردید؟ تجربه خود را با ما در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

اشتراک
اطلاع از
2 دیدگاه
جدید ترین
قدیمی ترین محبوب ترین
Inline Feedbacks
View all comments
دکمه بازگشت به بالا