اخبار بیت کوین

افزایش قیمت بیت کوین تا ۶۵۰۰ دلار؛ آیا قیمت این کوین با نوسان بازارهای سنتی تغییر می کند؟

پس از ریزش قیمت در آخر هفته گذشته، بسیاری از ارزهای دیجیتال در روز دوشنبه همانند شاخص های بورس با رشد چشمگیری مواجه شدند، در حالی که ویروس کرونا هم چنان به تاثیر منفی خود بر اقتصاد جهانی ادامه می‌دهد.

هرچند معامله کنندگان از روند صعودی کنونی موجود در بازارها مطمئن نیستند.

بیت کوین و اتر به ترتیب ۸ و ۶ درصد افزایش قیمت داشتند. سایر ارزهای دیجیتال که رشد قابل توجهی داشتند بیت کوین SV با ۱۱ درصد، بیت کوین کش با ۸ درصد و آیوتا با ۸ درصد افزایش قیمت بودند. البته در حال حاضر قیمت ها کمی بازیابی شده و کاهش یافته اند.

شاخص ۲۲۵ نیکی‌ ژاپن با فروش بسیار زیادی طی ساعت اول معاملاتی مواجه شد، اما مجددا افزایش یافت. این موضوع پس از آن رخ داد که شینزو آبه نخست وزیر ژاپن در روز جمعه اعلام کرد که ژاپن یک محرک اقتصادی بزرگتر از ۵۶.۸ تریلیون ین معادل با ۵۲۶ میلیون دلار تزریق شده در سال ۲۰۰۸ را در نظر دارند.

در اروپا، شاخص FTSE تقریبا ۱.۷ درصد رشد کرد در حالی که S&P 500 آمریکا شاهد رشد ۳.۳ درصدی بود. امروز آخرین روز سه ماهه اول سال ۲۰۲۰ است، بنابراین معامله کنندگان مطمئن نیستند که آیا بازارهای سنتی به رشد خود ادامه می‌دهند یا خیر، زیرا پایان دوره محاسباتی معمولا زمان متعادل کردن پورتفولیوی های سرمایه گذاری است.

کریس توماس (Chris Thomas) رییس دارایی های دیجیتال بانک Swissquote در این خصوص گفت:

به نظرم شاهد کاهش قیمت بازار کالاها خواهیم بود و واکنش بیت کوین نیز جالب خواهد بود.

ارتباط قوی بازار سنتی با بازار بیت کوین

بیت کوین اواخر هفته گذشته با فشار فروش مواجه شد. در نتیجه قیمت این ارز دیجیتال از ۶۶۷۲ به ۵۸۵۳ دلار کاهش یافت.

هرچند اندکی پس از جهش نیکی، قیمت بیت کوین نیز مجددا افزایش یافت و به ۶۵۰۰ دلار رسید.

جک تن (Jack Tan) موسس شرکت معاملات ارز دیجیتال تایوانی Kronos Research گفت:

به طور کل به نظر می‌رسد که بیت کوین هم چنان ارتباط زیادی با بازارهای مالی دارد. از آنجایی که بازارهای بورس به ریزش خود ادامه می‌دهند، احتمالا بیت کوین نیز از این روند پیروی خواهد کرد. هم چنین از آنجایی که بیت کوین اغلب بر اساس دلار قیمت گذاری می‌شود، به نظرم روند صعودی دلار نیز فشار بیشتری بر قیمت بیت کوین وارد می‌کند.

انتظارات کم از بازار کالاها به چندین علت است. برای مثال مصرف انرژی کاهش یافته است، در نتیجه تولید بیش از حد نفت منجر به مشکلات ذخیره سازی آن و پیشی گرفتن عرضه بر تقاضا شده است. قیمت نفت در روز دوشنبه به کمتر از ۲۰ دلار کاهش یافت، قیمتی که از سال ۲۰۰۲ بی سابقه بوده است.

نمو کین (Nemo Qin) تحلیلگر پلتفرم eToro در این خصوص گفته است:

در کوتاه مدت می‌توانیم انتظار افزایش عرضه و موجودی را داشته باشیم، در حالی که کاهش تقاضا باعث کاهش بیشتر قیمت نفت خواهد شد.

در بازار فلزات گران بها نیز از تاریخ ۲۷ مارس، قیمت طلا بدون تغییر باقی مانده است. چنین شرایطی اواخر هفته گذشته نیز پس از بسته شدن بازارهای سنتی از جانب ارزهای دیجیتال مشاهده شده بود.

علیرغم آنکه طرفداران بیت کوین مدت هاست که بیان می‌کنند این ارز دیجیتال ارتباطی با دارایی های سنتی ندارد، به نظر می‌رسد که در حال حاضر بیت کوین دنباله روی بازارهای سنتی است. اما معامله کنندگان برای خبرهای محرک اقتصادی در سراسر جهان گوش به زنگ هستند. این موضوع می‌تواند منجر به تورم شود که از نظر تئوری ممکن است بیت کوین با موجودی مشخص خود به دارایی جذاب تری برای معامله کنندگان تبدیل شود.

برای مثال، برنامه محرک اقتصادی ژاپن باعث شده است که افراد حاضر در بازار در نظر داشته باشند که برنامه مذکور منجر به افزایش حجم معاملات ارز دیجیتال و افزایش قیمت شود.

منبع
coindesk

نوشته های مشابه

اشتراک
اطلاع از
2 دیدگاه
جدید ترین
قدیمی ترین محبوب ترین
Inline Feedbacks
View all comments
دکمه بازگشت به بالا